Kako obnoviti stike na SIM kartici? Klicanje z operaterjem mobilnega omrežja

Lastniki pametnih telefonov raje ohranjajo stike na plastičnem nosilcu, kar pomeni sedem kartic, ker so telefoni manj trpežni in se pogosto spreminjajo. Vendar ta možnost ni najbolj zanesljiv način: kartica je lahko poškodovana ali izgubljena skupaj s pripomočkom. Vendar pa je mogoče vse stike, ki so bili na simc, obnoviti in na različne načine. Glede na stopnjo škode in druge dejavnike lahko rešimo ta problem.

Torej bomo poskušali ugotoviti, kako obnoviti stike na sim kartici, kaj potrebuje in katera orodja bodo najbolje delovala.

Urad mobilnega operaterja

To je uradni in najboljši način za vrnitev izgubljenih informacij. Če iz kakršnega koli razloga vaši stiki na SIM kartici izginejo (izguba telefona, okvara, itd.), Potem je vaš mobilni operater potreben, da vam pomaga pri obnovi informacij.


Seveda morate razumeti, da bo upravljavec z vami komuniciral o podobnih vprašanjih samo, če ste zakoniti lastnik številke, sicer se bo vsak napor z vaše strani preprosto preobremenil v birokratski zid. To pomeni, da vam bo potni list na rokah omogočil podrobnosti klica.
Če želite to narediti, se morate obrniti na katero koli podružnico vašega mobilnega operaterja in napisati aplikacijo. Po tem vam bo operater izpisal vse dohodne in odhodne klice za določeno obdobje. Prav tako bo brez vrednostipojasnite, da podrobnosti o klicu običajno niso posredovane takoj, ampak po več urah ali dneh (odvisno od naročniške politike vsakega posameznega operaterja). Na primer, podjetje MTS lahko zagotovi takšne informacije s pomočjo osebnega urada, kar je zelo priročno. Toda v primeru "Tele2", brez obiska v pisarni ne more storiti, zato je bolje, da določijo takšne trenutke v službi za pomoč ponudnika. Imejte to v mislih, preden obnovite stike na SIM kartici.


Google

Če se vaša naprava izvaja na platformi Android, ste verjetno sinhronizirani z Google Računom. V tem primeru je vprašanje, kako obnoviti izbrisane stike na sim kartici, rešeno zelo hitro in preprosto.
Pojdite na Google Račun v telefonu, kjer morate obnoviti izbrisane podatke, in naredite naslednje:
 • odprite razdelek »Stiki«;
 • kliknite na "Dodatni ukrepi";
 • izberite vrstico "Obnovi stike".
 • Nato boste morali določiti okvirni časovni okvir za varnostno kopiranje podatkov, po katerem bodo vse vaše kontaktne informacije na istem mestu. Preden nadaljujete z varnostnim kopiranjem, bodite posebej pozorni na to. Podoben postopek lahko izvedete na računalniku. Če želite to narediti, se prijavite v poseben imenik »Stiki Google« in po navodilih interaktivnega pomočnika vse obrnite. Upoštevajte tudi to, preden obnovite varnostno kopijo iz Google Računa.

  Pripomočki za obnovitev podatkov

  Če želite shraniti vse informacije na sam telefon in redko uporabljati kartico SIM, potem za takšne primere obstajajo posebni pripomočki, ki delujejo s pomnilnikom pripomočka. Obnovi programe preberite vse vaše podatke in jih shranite na različna mesta, vključno z oblakom (omrežje). Označimo najbolj inteligentne aplikacije takšnega načrta, kjer bo uporabnik lahko vrnil izgubljene podatke, tako z notranjega pogona kot s sim kartico, in brez veliko truda.

  Obnavljanje podatkov Tenorshare

  Pripomoček je zelo primeren za iskanje izgubljenih podatkov na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih z operacijskim sistemom Android. S to aplikacijo lahko ne samo obnovite izgubljene stike iz imenika telefona, temveč tudi vrnete izbrisane SMS-e, glasbo in fotografije - ter video vsebino.
  Za popolno delovanje pripomočka, njegovo razpoložljivost na osebnem računalniku in mobilnem pripomočku. Po sinhronizaciji aplikacija shrani vse vaše podatke na osebni računalnik, v primeru izgube podatkov pa jo lahko kadarkoli vrnete. Poleg tega program ne deluje samo z notranjim pomnilnikom telefona in SD-kartic, temveč z vsemi podatki na SIM-kartici, tako da so vsi deli vaše mobilne naprave pod skeniranjem. Imejte to v mislih, preden obnovite stike na SIM kartici.

  Značilnosti pripomočka

  Poleg tega je program celovito diagnostično orodje za vaš pripomoček, ki očitno ni nepotreben korak za vedno raztrgano platformo Android. Pripomoček pregleda vseinformacije o sektorskem bitu in podvoji vse pomembne podatke na ločeni lokaciji (običajno na kartici SD), z natančnostjo do 1 bita. To je na nek način obnovitvena točka, ki se izvaja po analogiji z operacijskim sistemom "Vetrovi".

  Easeus MobiSaver

  Pripomoček, ki izhaja iz nebesnega cesarstva, vam lahko pomaga povrniti skoraj vse informacije, ki so izgubljene na vaši napravi Android in tudi v adresarju. Program deluje natančno s stiki, podobnimi prejšnji aplikaciji. To pomeni, da namestimo programsko opremo na osebni računalnik in telefon, nato pa sinhroniziramo podatke in po potrebi obnovimo.
  Poleg tega pripomoček podpira uvoz in izvoz imenikov v formatih VCF, CSV in HTML, kar je zelo priročno, če se odločite za uvoz podatkov iz drugih virov, kot so Google, Yandex.Disk ali drugi omrežnih računov. Imejte to v mislih, preden obnovite stike na SIM kartici. Aplikacija lahko vrne tudi življenje in druge manjkajoče podatke: glasbo, filme, sporočila SMS, arhive in druge dokumente, ki so shranjeni v notranjem pomnilniku naprave in na izvirni kartici SD. Poleg tega ima program intuitiven vmesnik in razmeroma hitro delo, tako da za njegovo uporabo ne boste potrebovali posebnega znanja in veščin.

  Ponovna vzpostavitev stikov na iPhoneu

  Kar se tiče bratov jabolk, je edini optimalni način za obnovitev stikov s kartice SIM in sam pametni telefon iCloudova storitev v oblaku. Aiklaud je zelo enostaven za uporabo in ne potrebuje ničesarposebnega znanja.
  Če želite obnoviti imenik, odprite nastavitve storitev in izberite točko menija "Kontakti", kjer po navodilih pomočnika izvedete postopek obnovitve. V odstavkih boste lahko tako uvoz in izvoz stikov za vse vaše potrebe. Meniji so preprosti in jasni, zato se ne morete izgubiti. Obstaja še ena možnost, da obnovite imenik z iTunes, vendar zahteva nekaj spretnosti in novinec se zelo enostavno izgubi na številnih straneh, instalacijah in vejah storitve, tako da bodo Aytyns verjetno uporabljali nekdanji uporabniki, ki točno vedo, kaj iščejo. in da bo rezultat.

  Sorodne publikacije