Kako onemogočiti glasovno pošto na Tele2. Vse poti

"Glasovna pošta" je naprava, ki jo mobilni operater Tele2 ponuja naročnikom. Ta storitev omogoča uporabnikom, da preusmerijo dohodne klice, če se naročnik v času klica že pogovarja z nekom. Poleg tega možnost deluje, če uporabnik ne sprejme klica, mobilna naprava je izklopljena ali ste izven dosega omrežja Tele2. Z drugimi besedami, ta funkcija vam omogoča, da poslušate sporočila drugega naročnika v primeru, da iz nekega razloga niste sprejeli dohodnega klica.


Če pa uporaba te storitve postane nepomembna, jo lahko zavrnete na več načinov. Iz tega gradiva se boste naučili kako onemogočiti glasovno pošto na Tele2.

Izklop storitve

Če želite izklopiti možnost odzivnika na Tele2, uporabite eno od naslednjih metod. Najprej se lahko obrnete na enega od mobilnih komunikacijskih salonov podjetja ali trgovcev, ki delajo s tem mobilnim operaterjem. Kontaktne podatke teh pisarn najdete na uradni strani ponudnika. Poleg tega naslove in telefone takšnih salonov najdete v številnih brošurah, ki so uporabnikom najpogosteje na voljo pri nakupu SIM kartice. V procesu izklopa voicemail na "Tele2" lahko pomaga in drugih orodij.

Prekinitev povezave prek klicnega centra

Druga možnost je, da se možnost izključi s klicem na kratko številko Tele2 - "611".Opozoriti je treba, da mora naročnik pri komuniciranju z operaterjem klicnega centra navesti svoje ime in druge potrebne podatke za potni list. Poleg tega boste morda morali poimenovati svetovalca kodno besedo, ki je bila registrirana v sistemu in pritrjena na mobilno številko uporabnika. Kako izklopiti storitev glasovne pošte "Tele2" sami? O tem spodaj


Onemogočanje glasovne pošte s strani USSD Command

Deaktiviranje glasovne pošte je lahko tudi neodvisno brez dostopa do pomoči pred Zaposleni "Tele2" z uporabo USSD ukaza * 121 * 1 #, po vnosu te kombinacije, boste morali klikniti na klicno tipko.Po koncu nekaj minut bo vaša naprava prejela SMS z informacijami o rezultatih zahteve. onemogočite glasovno pošto na Tele2 za pomoč S PC ali tablete?

Prekinitev povezave s storitvijo na "osebnem računu"

Drug učinkovit način za prekinitev povezave s telefonskim odzivnikom iz Tele2 je uporaba spletnega pomočnika na uradni strani operaterja. Poudariti je treba, da lahko tukaj povežete tudi storitev Voice Mail iz Tele2. Zato najprej pojdite na stran upravljavca in nato na sredini zaslona kliknite »Prijava v nov osebni račun«. Sistem preusmeri uporabnika na naslednjo stran, kjer morate opraviti postopek registracije. Za to potrebujete številko SIM kartice, ki se uporablja kot prijava. Poleg tega morate vnesti geslo. Če želite izvedeti, izberite element"Zapomni si ali dobi geslo" in v obliki, ki se prikaže, navedi številko mobilnega telefona. V nekaj minutah bo uporabnik prejel SMS z geslom za avtorizacijo v sistemu.
Po vnosu gesla in vstopu v pisarno bo imel uporabnik dostop do nastavitev. Tukaj morate najti zavihek "Tarifa in storitve" in se pomaknite do njega. V tem razdelku izberite "Upravljanje storitev". Na seznamu na desni strani zaslona najdemo postavko »Glasovna pošta« in kliknemo gumb »Onemogoči« pred njo. Zdaj ohranjamo spremembe. Evo, kako izklopiti govorno pošto na Tele2 sami in brez razpoložljive mobilne komunikacije. Po opisanih manipulacijah bo storitev Voice Mail deaktivirana. Hkrati se dodatna sredstva iz osebnega računa naročnika ne bodo odpisala. Mimogrede, v istem razdelku lahko vedno vidite, katere storitve ste trenutno aktivirali. To storite tako, da odprete zavihek »Povezano«. Poleg tega obstaja priložnost, da se seznanite z razpoložljivimi storitvami. V ta namen pojdite na zavihek v istem razdelku osebnega kabineta. Če imate dodatna vprašanja o delu telefonskega odzivnika, lahko kadarkoli pokličete klicni center "Tele2" na kratko številko "611". Upamo, da vam je ta material pomagal razumeti, kako onemogočiti glasovno pošto na Tele2.

Sorodne publikacije