Ocene o tabletah BQ - 7082G Armor. Specifikacije

Pregled BQ-7082G Armor Tablet vključuje to napravo za vrsto prenosnih računalniških naprav na vstopni ravni. Hkrati ima visoko zanesljivost zaradi posebnega ohišja in dolge življenjske dobe baterije. Ta mobilni računalnik ima tudi številne ključne funkcije, ki močno povečajo njegovo funkcionalnost. Prav tako je treba omeniti, da ima zelo demokratično vrednost. Zaradi vseh teh lastnosti je smiselno kupiti. To je zmožnost te mobilne naprave in je namenjena temu pregledu.

Zaključek. Namen

Pregled BQ tablet tega modela je pozicioniran kot popolnoma zaključena naprava. V škatli s tabličnim računalnikom boste našli:
 • tablični računalnik sam.
 • Polnilnik.
 • Navodila za uporabo.
 • Korporacijski kupon z garancijskimi obveznostmi.
 • Za sinhronizacijo z osebnim računalnikom morate odklopiti kabel USB iz napajalnika in ga preklopiti na računalniško sistemsko enoto. Edina pomanjkljivost zgornjega seznama je pomanjkanje zagonskega paketa v njem. Proizvajalec je to vprašanje posredoval končnemu uporabniku. Od njega je odvisno, ali bo izbral tarifni načrt, ki najbolj ustreza njegovim zahtevam.


  Prva stvar, na katero so uporabniki tega tabličnega računalnika pozorni, je ohišje, odporno proti udarcem. To pomeni, da je takšna naprava odlična za tiste, ki vodijo aktivno življenje in veliko potujejo. Poleg tega je ta tableta opremljena z baterijopovečana zmogljivost za 4000 mAh. Če k tej izboljšani energetsko učinkoviti strojni opremi dodate to napravo, lahko računate na 3-4 dni trajanja baterije z enim polnjenjem baterije. Druga pomembna značilnost tega mobilnega sistema je prisotnost priključka USB. To pomeni, da se lahko uporablja tudi kot naprava, kot je PowerBank. Ta funkcija tabličnega računalnika bo zelo pomembna v prvotnih pogojih.

  Osnovne specifikacije

  Pregledi tabele BQ obravnavanega modela kažejo nizko raven njegove učinkovitosti. Nič ni čudnega. Temelji na zastarelem modelu CPU - Spreadtrum SC7731C. Vključuje štiri energetsko učinkovite jedre, ki jih je mogoče nadgraditi na 13 GHz v načinu najvišje zmogljivosti. Količina RAM-a v tej mobilni napravi je 1 GB, velikost vgrajenega pogona pa 8 GB.


  Zaslonska diagonala je 7 ". Njegova ločljivost je 1024 x 700. Vrsta, ki jo uporabljamo pri izdelavi matrike je TN + Film. IPS: podaljšano življenjsko dobo baterije se lahko pohvali z BQ Armor tableto, ki kaže, da lahko deluje z enim samim polnjenjem do štirih dni. in energetsko učinkovita naprava Zelo nizka cena, če želite kupiti takšen tablični računalnik je možno le za 4490 rubljevti tehnične lastnosti, kot strošek, je precej razumno.

  Sklep

  Skoraj vse ocene tablet BQ-7082G označitev pozitivno. Čeprav je bil postavljen s strani proizvajalca kot napravo za ljudi, ki pogosto potujejo, ampak ga lahko uporabite ne samo v teh ekstremnih pogojih. Edina pomembna omejitev v tem primeru - slabo delovanje CPU. Po drugi strani pa poveča življenjsko dobo baterije. Zato je ta tableta je kot nalašč za uporabnike, ki potrebujejo poceni, zanesljiv in energijsko učinkovit prenosni računalnik.

  Sorodne publikacije