Prenašanje naloge v igri "Witcher 3" "Eye for the Eye"

Naloga v igri "Witcher 3" "Eye for the Eye" bo Geralt ujel z osebnostjo znancev iz drugega dela. Tu se bo igralec seznanil z zgodovino temeranskih partizanov in njihovim bojem proti cesarskim enotam. Že po tradiciji bo uporabnik moral narediti odločitev, ki bo imela določene posledice.

Začetek

Poslanstvo "Eye for a Eye" se začne pri "Widgetu 3" na eni od stopenj glavnega iskanja "Lov za mlajše". Nenadoma se glavni lik sreča z Vernonom Rochejem, ki je nekoč vodil tajno službo Temerieja in skupaj z čarovnicami potoval v dogodkih drugega dela serije. Zdaj vodi partizan v svoji državi, vendar mu ne uspe. Razlog je v njegovi spremljevalki, Bianci, ki se je odločila, da bo podlegla njegovim ukazom. Moški ga bo prosil, naj ga obišče po pogovoru z Radovidom v šahovski dvorani. Pojdite v tabor, kjer bo Rocha poročal o napadu Nilfgaarda na vaščane, ki pomagajo partizanom. Dekle ne želi žrtev civilnega prebivalstva, zato se je odločil, da bo začel bitko s sovražnikom.Boj v vasi. Da bi to naredili, se morajo srečati pri šotoru tega naselja. Ob prihodu bo Geralt s pospešenim zaslišanjem slišal, da se je v vasi že začel boj. Tam je in potrebno je nadaljevati pot naprej. Carske čete so naredile veliko za usmrtitev kmetov. Najtežje bopreprečiti smrt Bianchija, saj se takrat lahko šteje, da naloga ni uspela. Najbolje je prerezati vrvico do dekleta in jo zaščititi pred udarci sovražnika. Ko se bo boj končal, se bo med liki začel dialog. Vernon in Bianca začneta dolg prepir s svojimi argumenti. Ona jo prekine en vojak Nilfgaardian, ki je uspel preživeti v bitki. Tukaj je izbira uporabnika. Dekleta bo v celoti podprla kazen, in Roche, nasprotno, želi, da ga pusti na srečanje s cesarjem. Vsaka možnost ima svoje posledice.Prva različica

Quest "Eye for Eye" v Widgetu 3 v prvi različici vključuje umor cesarja. To zahteva dekle in ta izbira ima pravico do življenja. Če se to zgodi, potem cesar Nielggard Emgir van Emrejs ne ve, da se je Geralt odločil pomagati temierskim gverilcem. Zato se odnosi z njim ne bodo poslabšali. Spomnimo se, da se bo moral srečati z zgodbo in začeti dialog. V prihodnosti se lahko spomni tega dejanja protagonista. Hkrati pa izkušeni igralci ugotavljajo, da je ta lik pljuval na njihove vojake in da ne bo namenjal veliko pozornosti majhnemu boju v vasi. Njegov glavni cilj je najti Cyrusa, pa tudi Geralta. V iskanju "Eye for Eye" v Velmaku 3 so odločitve sporne, saj se odločate o usodi osebe. Podobna situacija je bila tudi pri drugi projektni nalogi, kjer bi lahko rešil bojevnika od utopistov. Stvar je dobra le tukaj v prihodnosti, še naprej oskrbuje in pljačka,zato morate razmišljati o svojih dejanjih.

Druga različica

V nalogi "Eye to Eye" v Widgetu 3 druga različica daje milost za vojaka imperija Nielggaard. To izbiro zagovarja Vernon Roche, razlogi za tega uporabnika pa se bodo lahko naučili še naprej. Zgodovina je zanimiva, podrobnosti o njej pa je bolje vedeti samostojno. Preživeli vojaki bodo pobegnili v svoj ukaz in se seznanili z operacijami v vasi Emgyr, vendar se na to ne bo preveč odzval, kot je bilo že omenjeno. Hkrati, če bo v tem primeru podprta Roxie, bo postal spremljevalec na strani čarovnika v več prihodnjih nalogah. Prav tako bo mogoče vzeti s seboj Bianco neodvisno od odločitve, sprejete v zahvalo za njeno odrešitev. Posledično so varianti med seboj podobni, saj na glavno ploskovno črto ne vpliva posebej. Izbira je odvisna samo od moralnih stališč uporabnika. Ubijte neoboroženega vojaka mimo "Wittmack 3" "Eye for the Eye" za nekaj skupnih vzrokov, drugi pa ne bodo dovolili, da bodo načela to storila.

Sklepi

Posledice problema Eye-to-Eye v Widgetu 3 le malo vplivajo na zgodovino, vendar obstajajo izzivi, v katerih bo izbira sorazmerno vplivala na vlogo protagonista in drugih okoli njega. Razvijalci so poskušali narediti projekt, tako da je vsak uporabnik lahko zgradil svojo edinstveno zgodbo o življenju belega volka. Ta igra se bo igrala enkrat premalo. Najbolje je, da najprej opravite izbiro, za katero menite, da je potrebna. Že v drugem in tretjem času lahko poskusite narediti popoln udali tistega, ki vam je najbolj všeč. S to nalogo je povsem enak položaj, edina razlika je, da možnosti, na katerih volitvah ni ničesar posebej prizadeto. Zaradi te funkcije je igra "Witmak 3" osvojila številne nagrade in se uvrstila vsaj 9 od 10 iz vseh uglednih izdaj industrije po svetu.

Sorodne publikacije