Power armor in Fallout 4 jedrska enota

Naslov enega izmed najbolj pričakovanih, in kar je najpomembnejše zanimivih in zato zakasnjenih za stotine ur računalniških iger v letu 2015, je zmagal v projektu Fallout 4. Pogovor o tem je lahko skoraj neskončen, veliko novosti v primerjavi s prejšnjimi deli serije je opravilo svoje delo - veliko oboževalcev serija je ostala vesela.

Na kratko o prednostih igre

Seveda bo vsak na svetu našel Fallout 4 na svetu, ki mu je najbolj všeč. Toda skoraj vsi igralci upoštevajo naslednje prednosti projekta:
 • Protagonist je v akciji popolnoma neomejen. Vsak igralec je ustvarjalec svojega sveta.
 • Neka "zgodovinskost" projekta. Če greste po gnezdu, igralec nehote verjame v to, kar vidi.
 • Odsotnost eksplicitne delitve strank na edinstveno dobra in nedvomno zla. Vsakdo lahko samo zavzame stališče, ki mu je bližje.
 • Poleg tega so igralci še posebej hvaležni razvijalcem za uvedbo novega sistema interakcije z liki, prav tako pa so naredili bolj raznoliko in zanimivo uporabo moči oklep.


  Spoznajmo več o uporabi močnostnih oklepov in tudi ugotovimo, kaj se uporablja za jedrsko enoto Fallout 4.

  Najzanesljivejša oklep

  Podedovana iz drugih delov serije, v Falloutu 4 se nadaljuje moč. ostati najboljši in najbolj zanesljiv oklep v igri. Ta element arzenala protagonista zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite celo iz granat, da ne omenjam balonov. Poleg tega moč oklep ščiti pred učinki energije, sevanja intermično orožje in lahko zagotovi dolgoročno namestitev pod vodo. Še ena prednost takšne zaščite bi morala biti zmožnost, da se vzdržijo napadov moljskih barij in legendarnih smrtnih krempljev. Oklep Fallout 4 je odlična rešitev za boj proti blizu. Vse to pomeni, da če je inventar jedrska enota, postane protagonist Fallout 4 resnično zaščiten, medtem ko je na kateri koli lokaciji.


  Vrste močnostnih oklepov

  Med prehodom Fallouta 4 lahko igralec izkoristi pet različnih močnostnih oklepov. Predstavlja jih model raider, model T-45 T-51, močnejši T-60 in najboljši - X-01. V celotnem kompletu moči je šest delov: trup, glava, dve roki, dva para nog. Tudi sestavni del, brez katerega moč oklepa ne vpliva, je jedrska enota. Fallout 4 je vredno omeniti to dejstvo, še posebej glede na igralce X-01 - to je najboljši, kot je že omenjeno, in zelo redka moč oklep. Pomembno je omeniti, da se nekateri deli X-01 pojavljajo v igri le, ko dosežejo značaj visokih stopenj razvoja.

  Popravila in spremembe

  Seveda je pri prehodu oklep oklep poškodovan. Popravilo poškodovanih oklepnih elementov je mogoče opraviti v vsaki delavnici, kjer se ustvarjajo oklepne sile. Za popravilo, zagotovo potrebujejo nekatere komponente, njihov seznam je odvisen od vrste moči oklep. Oklep je lahko spremenjen. Ta postopek, kot tudi popravilo, se izvede v delavnici. Spremembe povečajo odpornost na izgube, zmanjšajo porabo energije,dodajte različne bonuse parametrom in povzročite začasne učinke, prav tako pa lahko spremenite barvo obravnavanega "čudežnega kostuma".

  Jedrska enota

  Za pridobitev dostopa do vseh čudovitih priložnosti, ki nosijo oklep, protagonist potrebuje jedrsko enoto. Fallout 4 ponuja svojim igralcem možnost nakupa jedrskih enot od trgovcev, jih izvleče iz atomskih generatorjev in tudi najde celoten fosil na udobnih lokacijah. Če igrate aktivno, ena jedrska enota traja približno 45 minut. Takoj, ko bo polnjenje izčrpano, se bo prazna jedrska enota samodejno nadomestila z novo. Mnogi igralci iščejo način za polnjenje jedrske enote v Falloutu 4. Na žalost to ni mogoče v igri. Če ni nobenih rezervnih blokov, morate opraviti iskanje. Število blokov, ki so na voljo za uporabo, se signalizira s števcem na dnu zaslona in obstajajo informacije o ravni napolnjenosti uporabljenega bloka.
  Skratka, moramo povedati o "poštenosti" igralcev. Vsakdo se želi čim prej odpraviti na določeno stopnjo Fallout 4 in mnogi se zatekajo k uporabi goljufij. Toda ali je to glavni užitek igre? Igrajte pošteno v Falloutu 4! Goljufije ("jedrska enota") seveda obstajajo, vendar njihova uporaba ne daje očitnih prednosti, temveč le pospešuje prehod. Obstajajo pa tudi "pošteni" načini za povečanje trajanja jedrskega bloka - to je "popravilo" pug-out (čas bloka se poveča za 10%). In tam je sposobnost "Nuklearni fizik" - podaljša trajanje akcije dvakrat!

  Sorodne publikacije