Kako odkleniti iPhone 6: korak-po-korak vodnik, razpoložljive in učinkovite načine, nasvete

Apple je odgovoren za varnost podatkov in zato varuje napravo na vse možne načine. Toda uporabniki imajo veliko vprašanj o tem, kako odblokirati "iPhone 6". Ni vedno beseda "dekompresija" označuje koncept, kot je blokiranje naprave z geslom. Včasih gre za težave s sedmimi.

Zaklepanje naprave

Pogosto uporabniki pozabljajo gesla in tako blokirajo svoj pametni telefon. Zato morajo poiskati informacije o tem, kako sprostiti "iPhone 6", da bi obnovili uporabo naprave. Seveda ni brezupnih situacij, tudi v tem primeru lahko najdete načine, kako rešiti težavo. Zaklenjen telefon lahko obnovite z iTunes, Tenorshare 4uKey, iCloud. Vse tri možnosti vam bodo pomagale ponastaviti geslo iz pametnega telefona in se vrniti na običajno uporabo, v vseh primerih pa boste morali shraniti uporabniške datoteke.


Uporaba iTunes

Kako odkleniti "iPhone 6"? Če gre za izgubljeno geslo in zaklepanje naprave, bo Apple lahko pomagal s to storitvijo. Potrebno je, da ima računalnik ustrezen program, kot tudi kabel za povezavo pametnega telefona z računalnikom.
 • Telefon morate povezati z računalnikom, odpreti iTunes in sinhronizirati.
 • Ko je varnostna kopija ustvarjena, lahko izberete obnovitev naprave. Na ta način bo program odstranil šifriranje, pametni telefon pa se bo odprl.
 • Po obnovi je treba uporabitiBackup, ki bo vrnil podatke v telefon.
 • Druga različica programa iTunes

  Včasih pa uporabnik ne sinhronizira svoje naprave z iTunes. V tem primeru boste morali uporabiti brezplačno ReiBoot, ki bo pomagal odkleniti pametni telefon brez gesla. Če želite to narediti, morate vstopiti v obnovitveni način s kombinacijo gumbov za obračanje in "Domov".


  V tem primeru je bolj verjetno, da bodo vsi podatki iz telefona uničeni, zato poskusite redno izdelovati varnostno kopijo, tako da bo v primeru višje sile priložnost za obnovitev osebnih datotek.

  Z Tenorshare 4uKey

  To je orodje, ki vam bo pomagalo samodejno odkleniti iPhone 6, če pozabite geslo in ne morete dostopati do naprave. To storite tako:
 • Namestite ta program v računalnik, ga odprite in nato povežite s telefonom.
 • Program bo samodejno zaznal napravo.
 • Dovolj je, da izberete "Start", da odstranite geslo telefona.
 • Pri tem boste morali prenesti najnovejšo različico vdelane programske opreme.
 • Nato lahko začnete postopek obnovitve, ki traja le nekaj minut.
 • Uporaba iClouda

  Obnovitev zaklenjene naprave na ta način je možna, če je bila prej omogočena funkcija "Najdi iPhone".
 • V računalnik se morate prijaviti v iCloud.
 • Pojdite v iskalni meni.
 • Služba bo zaprosila za dovoljenje.
 • Po prikazu seznama vseh razpoložljivih naprav, ki so v omrežju.
 • Med njimi smo izbrali pametni telefon.
 • Kliknite gumb "Erase". V tem primeru zTelefon bo izbrisal osebne podatke in geslo, ki ste ga pozabili.
 • Zaklenjeni pametni telefoni

  Toda "zaklenjen" ne pomeni vedno "zaklenjen". Med napravami iz Apple je taka stvar, kot je vezanje naprave na določenega mobilnega operaterja. V tem primeru lahko uporabijo tudi ta izraz in poskušajo ugotoviti, kako sprostiti "iPhone 6".
  Kje se je pojavil pojem „zaklenjen“? Dejstvo je, da pametne telefone "Apple" podjetja želijo kupiti veliko navijačev proizvajalca. Vendar nimajo vsi dovolj denarja za novo. Zato nekateri raje kupujejo naprave, ki jih ne shranjujejo uradni distributerji. Kot veste, "prost sir samo v mišolovki", ker ti pametni telefoni ne bi smeli biti isti. Najpogosteje kupec dobi zaklenjen iphone. Ponavadi lahko podobne telefone najdete na eBay ali Amazon. Naprave so blokirane, ker so bile prej povezane z evropskim ali ameriškim mobilnim operaterjem. V tem primeru nov uporabnik ne more namestiti svoje SIM kartice, saj je sistem ne prikaže, dokler se ne prekine pogodba s predhodno priključenim operaterjem.
  Seveda, kupec začne iskati načine za odblokiranje "iPhone 6" iz Amerike.

  Določitev zaklenjene naprave

  Pomembno je, da začnete tako, da takoj ugotovite, ali je vaša naprava zaklenjena ali ima druge težave. To lahko storite tako, da namestite drugo kartico SIM in pokličete nekoga. Če pride do odhodnega klica, potem zpametni telefon je v redu.
  Včasih, ko namestite sedem, se prikaže sporočilo Restricted ali Contact Service Provider. Preverjanje se lahko opravi prek posebne storitve, ki je vnesla v določeno vrstico IMEI-kodo. Na spletnem mestu bodo prikazane informacije o telefonu. Dejstvo, da je "iPhone 6" odklenjen, je mogoče najti v nastavitvah naprave. Pojdite v razdelek »Osnovno« in izberite »O napravi«. Ponavadi je operater, ki je vezan na telefon, določen tukaj.

  Možnosti odklepanja

  Ni zelo učinkovito, vendar je najlažje počakati. Prej ali slej se bo pogodba s ponudnikom storitev končala in telefon bo na voljo za sodelovanje z drugimi. Kot kaže praksa, najdaljše obdobje aktivne pogodbe traja 2 leti. Po zadostnem odklopu bo naprava prek iTunes. Telefon lahko odklenete tudi z ameriškim podjetjem AT & amp; T. V tem primeru se morate obrniti na tehnično podporo in nekoliko okrasiti situacijo. Upravljavec zahteva podrobnosti pogodbe, lahko rečemo, da so izgubljeni, telefon je zaklenjen in da ste v drugi državi. V nekaterih primerih se zaposleni srečujejo in prosijo IMEI in e-pošto. Potem je ostalo, da počakate, dokler ne pride pošta do informacij, ki jih lahko posedujete za odklenjen "iPhone 6 S" ali drug model.
  Najbolj stroškovno učinkovita, vendar učinkovita možnost je uporaba posebnih storitev. Če želite izbrati vestno podjetje, je bolje, da proučite preglede ali pazljivo stopite v stik s svojimi znanci, morda je nekdo drug že imel podoben problem. Stroški odklepanja so lahko različni in. \ Tnajpogosteje je odvisna od operaterja, ki se je "naselil" v telefonu. Najbolj problematičen je ameriški operater komunikacije Verizon. Uspešne storitve običajno uporabljajo uradno metodo deblokiranja. V tem primeru ni težav z napravo kot celoto. Toda, če podjetje uporablja jailbreaks in druge dvomljive transakcije, lahko pametni telefon v prihodnosti izda sistemske napake, ki jih bo težko obvladovati.

  Sorodne publikacije