Hawk Things ("Dot 2"): Pridobite predmete

Halo stvari ("Doto 2" ni izjema) privlačijo pozornost milijonov igralcev, glede na priljubljenost računalniškega projekta. Za razlikovanje prvaka med desetimi liki drugih igralcev hoče vsakogar, a to lahko naredite malo. Uradno so dodatni predmeti kupljeni samo za pravi denar, vendar je na voljo več načinov brezplačnega prejemanja.

Zakaj potrebujete stvari v igri?

Predmeti, ki so kupljeni v trgovini z igrami in imajo različne značilnosti, povezane z elementi igranja. Če igralci mislijo na proste stvari ("Doto 2"), potem govorimo o predmetih vizualne dekoracije. V tej priljubljeni jezikovni igri uporabnik izbere prvaka in se bori na zemljevidu za premagovanje sovražne ekipe.
Heroji izgledajo enako in izstopajo iz množice lahko samo na ta način. Stvari se kupijo samo za pravi denar in so edini način za uporabo valute v igri. Prej je bilo veliko lažje dobiti brezplačne stvari. "Dot 2" je bila drugačna, saj so se na vsaki tekmi pojavile vse skrinje in stvari so od tam padle. Zdaj obstajajo le dva resnična načina in verjetnost uspeha je majhna.


Prvi način

Po preklicu porazdelitve skrinj v tekmah so igralci začeli iskati druge načine in nato dobili stvari brezplačno. Najbolj nora od njih je izumila vrzeli, ki so jih razvijalci sčasoma zaprli. Sedaj obstaja način, da dobite svete stvari v "Doto 2".
Zato ni iskren in vključuje prevaro druge osebeNi priporočljivo, da se uporablja. Najprej morate priložiti bančno kartico (ne glavno) v digitalno trgovino Steam. Izpolnite račun za določen znesek in kupite plačano vsebino katerekoli priljubljene igre. Nato pojdite na storitve, kjer je izmenjava, in poiščite uporabnika s ključi do skrinje.


Po opravljeni transakciji zavrnete plačilo na nadzorni plošči s svojo kartico. Denar se je vrnil in zamenjava se je že zgodila. Pri taki operaciji je potrebno vnaprej vedeti, kako hitro se odpove plačilo. Kartico je vredno izdelati takšno banko, ki jo opravi v nekaj minutah. Omeniti je treba, da bodo brezplačni izdelki "Doto 2" vrnjeni lastniku ob vložitvi pritožbe, vaš račun pa bo blokiran.

Drugi način

Od prenehanja pojavljanja daril za igro, po tem, ko se je začela pojavljati tekma v omrežnih storitvah, se predlaga registracija več slabe kakovosti. Igralci redko uporabljajo takšne storitve, zato iščejo, kje v Doti 2 še vedno obstaja freebie. Kako priti do veliko stvari in zaobiti zaklep, nihče ne ve. Tudi najbolj znani ustvarjalci sezon, blogerji in zastavice nimajo podobnih informacij.
Ti ljudje vodijo natečaje, da bi pritegnili pozornost in vsebino občinstvu med spletnim oddajanjem. Igrajo plačano vsebino igre, ki je specializiran bloger. Lovci na brezplačne artikle v Doto 2 morajo paziti na te oglase. Predmeti kot nagrada za zmago so na voljo dragi in redki. Da ne pričakujejo, da bo takšen značaj opustil kateri koli igralec. Med tekmo ti elementibo pokazala prednost v lepoti, no, zmaga pa je odvisna samo od osebnih sposobnosti uporabnika.

Sorodne publikacije