Kolesa "Lamborghini": pregledi in mnenja

Večina ljudi povezuje blagovno znamko Lamborghini z dragimi avtomobili, ne pa z otroškimi kolesi. Vendar pa podjetje proizvaja dvokolesna vozila za odrasle in otroke. Navsezadnje je takšno potovanje priročno in okolju prijazno. Več o prednostih in slabostih koles "Lamborghini", njihove cene in ocene strank lahko preberete v tem članku.

Kolesa znanega proizvajalca

Podjetje "Lamborghini" je znano tudi otrokom. Zaslišanje tega imena, verjetno predstavljate eleganten športni avto - utelešenje moči in bogastva. Toda ne tako dolgo nazaj je podjetje začelo proizvajati dvokolesni prevoz. Zakaj? Vse je preprosto: kolesa so vse bolj priljubljena. V mestu je bolj priročno za selitev, za otroke pa ostajajo glavni predmet ponosa.


Zato je družba v svojem razkošju in stilu predstavila lastno linijo izdelkov, ki se razlikujejo od drugih blagovnih znamk. Cena za njih pa tudi ni za vsakogar. Ampak, videl vsaj enkrat kolo "Lamborghini" bo živel, vam zagotovo ne bo ostal brezbrižen. Odlična oblika, od prve sekunde očarajo le visokokakovostni materiali in premišljenost do malenkosti: vse na kolesih za udobje in vašo podobo. Oglejmo si natančneje, katere modele proizvaja znana italijanska blagovna znamka.

Različni modeli

Lamborghinijeva kolesarska linija ne šteje na stotine modelov, vendar lahko vsakdo izbere med modeli, ki so vam predstavili nekaj, kar vam je všeč. Trenutno je podjetjeSproži tri vrste koles:
 • težaven promet.
 • Univerzalno.
 • Otroci.
 • Prvi dve kategoriji imata le dva modela. Razvijalci so se odločili, da je takšen izbor dovolj za odraslo linijo. Kljub temu sta ti dve kolesi vredni pozornosti. Pritegne jih predvsem njihova zasnova. Liti diski nenavadne oblike, kontrastne barve in odlične tehnične lastnosti omogočajo hitrejši promet kot avtomobili, hkrati pa privlačijo splošne poglede. Lahkoten aluminijast okvir omogoča preprosto prileganje v prtljažnik avtomobila, nato pa pojdite kamorkoli pogledate. Tricikli, namenjeni otrokom, vključujejo več modelov.

  Tricikli Lamborghini

  Trikolesna vozila iz Lamborghinija so zdaj na vrhuncu priljubljenosti. Mnogi starši prenehajo izbrati točno to znamko. Za razliko od odraslih koles so otroci veliko manj in bolj funkcionalni. Kaj je pri tem izjemno?

 • Vsestranskost. Vsaka mama sanja o univerzalnem načinu potovanja za otroka, ki mu lahko služi več let. Tak popoln model je lahko tricikel "Lamborghini". Zasnovan je za starost od enega do petih let in lahko postane popolna zamenjava vozička, zlasti poleti. Nastavljiv hrbet in udobni mehki sedeži lahko postanejo otrokova postelja, ko je utrujena. Dokler je otrok majhen, lahko z gibanjem nadzorujete gibanjeudoben ročaj. No, ko odraste, se kolo zlahka preoblikuje v sredstvo za samo-potovanje in igre.
 • Kakovost izdelka - vse podrobnosti na kolesu se izvajajo na vesti. Sprva se vam tricikel "Lamborghini" zdi pretežak. Vendar pa na ulici, postane zelo maneuverable in udobno v upravljanju. Močna in kakovostna kolesa bodo trajala dolgo. Jahanje na njih je lahko tudi v zimskih razmerah v mestnih razmerah zaradi velikih in prehodnih koles.
 • Zvok vžiga motorja na kolesu "Lamborghini L2" bo brez izjeme zajel vse otroke. Konec koncev, on z neizmerno natančnostjo posnema zvok pravega avtomobila in vsak otrok si lahko predstavlja, da vozi svoj avto.
 • Udobje: pri kolesih italijanske blagovne znamke je vse narejeno za udobje matere in otroka. Priročna košarica spodaj vsebuje vse stvari, veliko kapuco ščiti pred soncem in dežjem, pedale pa lahko položite na prosto progo.
 • Specifikacije

  Če so otroška kolesa pomembnejša od udobja in udobja, se v ospredje postavijo tehnične značilnosti odraslih modelov. Kaj so v različnih modelih? Zložljivo kolo Lamborghini je hibridno kolo, kjer se lahko premikate po mestu in na majhni, neprehodni cesti. Za ekstremno vožnjo se ne prilega. Toda zahvaljujoč trpežnemu aluminijastemu okvirju z dvema obeskoma, se lahko odlično roča z luknjami in hrapavostjo gorskih cest. Največja obremenitev za takšno kolo je 150 kilogramov. Teža kolesa je precej velika - 24 kg. Vsedeli v glavnem izdeluje blagovna znamka Shimano. S hitrostjo kolesa "Lamborghini" ni veliko opraviti: opremljen je z 8-stopenjskim pogonom na zadnjih koles in s 3-stopenjskim sprednjim kolesom.
  Kolo Lamborghini, enostavno za uporabo, tehta veliko manj kot prejšnji model: samo 16 kg in prenese obremenitev do 130 kilogramov. Kot pri kompleksni različici je njegova glavna značilnost liti diski himerne oblike različnih premerov. Okrepljene blazinice pomagajo voziti udobno, praktično ne da bi opazili hrapavost ceste. Oba Lamborghinijeva kolesa so med mladimi zelo zahtevna.

  Prednosti in slabosti

  Kakšne so koristi otroškega trikolesa Lamborghini? Obstaja veliko:
 • Velika napihljiva kolesa omogočajo mehko vožnjo in potrebno manevriranje.
 • Aluminijaste plošče kolesa "Lamborghini Egoist" se med celotnim obratovanjem ne upogibajo in ohranijo svoj prvotni videz.
 • Vsi modeli otroških dvokolesnih vozil imajo univerzalna kolesa. Če ste jo po nesreči poškodovali, bi bilo dovolj, da kolo zamenjate z vozičkom.
 • Kolesa imajo ne samo zvok navijalne naprave, temveč tudi žaromete s smerniki. Zaradi tega so otroci še bolj realistični.
 • Visok hrbet in velika streha varujeta pred dežjem in otroku pomagata pri dolgih potovanjih, ki se popolnoma ne utrudita.
 • Kar zadeva slabosti kolesarjenja "Lamborghini", ga je mogoče pripisati ceni, ki je višja od povprečnega trga. Ampak je popolnomaupravičena s kakovostjo izdelka in dolgo življenjsko dobo. Najprej se kolo lahko uporablja kot otroški voziček, ko otrok zraste - izdelek se preoblikuje v transport in igračo. Tako je nakup za obdobje 4-5 let.

  Povprečni strošek kolesa

  Povprečni strošek otroškega modela italijanske proizvodnje se giblje okoli 8500 tisoč rubljev. Pri odraslih različicah koles je cena veliko višja: stroški univerzalne basne okoli 26 tisoč rubljev. Zložljivo kolo je nekoliko cenejše: od 21 do 23 tisoč.

  Najpomembnejši konkurenti

  Če družinski proračun ne vključuje stroškov take vsote, vam priporočamo, da ste pozorni na cenejše partnerje drugih podjetij:
 • Otroško kolo Jetem Formica. Cena je približno 3500 rubljev, vendar je kakovost tega prevoznega sredstva veliko slabša.
 • Kolesa Bambi so stala skoraj dvakrat ceneje kot italijanska. Od prednosti - udobje in nizko ceno. Ampak minusi so veliko večji: slaba kakovost delov in nestabilnost.
 • Pri nakupu originalnega kolesa Lamborghini pazite, da ne kupite ponaredkov. Zdaj je trg prodaja dvojnik imenovan Azimut Lamborghini, ki je sicer cenejši, ne gre nobene primerjave z izvirnikom.

  Kolo "Lamborghini": pregledi

  Pregledi koles znanega proizvajalca na spletu so izredno pozitivni. V večini kupcev je Lamborghini otroška najljubša že več kot eno leto. Vsi starši so zadovoljni z agilnostjo in kakovostjo kolesa. Še posebej zadovolji maksimalno težo otroka - 30 letkg Tudi kolesarji bodo lahko vozili tudi 4-5 let stare otroke. Na dolgi poti do trgovine ali vrta lahko otroci izkoristijo gumbe na igralni plošči, ki vključujejo zvok in svetlobo kolesa. Poleg tega lahko vozilo raste z otrokom. Sedež lahko nastavite bolj ali manj na podstavek, tako da lahko celo odrasli otrok enostavno pritisne na pedal.
  Podrobnosti o podrobnostih in moč kolesa "Lamborghini" so najbolj priljubljene med starši. Ne ustavite večine in visoke cene. V 3-4 letih, ko se bo vaš otrok vozil s tem kolesom, bo tak nakup v celoti plačal sam.

  Rezultati

  Odrasla kolesa navdušujejo s svojim videzom in udobjem. Prijetno je, da se vozijo po mestnih ulicah in parkih. S tako basno ne boste ostali neopaženi. Otroška kolesa "Lamborghini" brez nakita lahko imenujemo najboljše svoje vrste. Nakup otroka takšen prevoz pomeni, da ga resnično dragoceno darilo, ki bo služil otroka za več let in ne bo izgubila svoj pomen za dolgo časa.

  Sorodne publikacije