Stargyr Armor - čarobna ponudba za led!

Stulgrimov oklep - ena redkih vrst streliva v priljubljeni računalniški igri "Skyrim". V tej RPG in toliko različnih vrst orožja in oklepov. Vsi imajo različne lastnosti in indikatorje odpornosti na fizične in magične poškodbe.

Ore

Skoraj vse strelivo v Skyrimu lahko naredi sam igralec. Potreben je le potreben nivo izkušenj v kovaškem primeru in nekaj materialov. Veliko sredstev je mogoče kupiti od običajnih mestnih trgovcev. Vendar pa je ta možnost samo za tiste, ki so že uporabljali celotno državo. Če je ruda od prodajalcev končana ali potrebna vrsta ni v prodaji, jo je treba izvleči. Ore se pojavlja v celotnem svetu iger. Dosežke pasme lahko odkrijemo tako v rudnikih kot v jamah in preprosto po nesreči naletimo na površje. Na žalost je možno nenamerno srečati samo jeklene ali železne žile. Vsi ostali bodo morali iskati.


Stulgrijski oklep je izdelan iz jeklene zanke. Pravzaprav, zahvaljujoč rdečemu naboru streliva in dobil ime. Najdemo ga le na Solstigheimu, ki se bo moralo utopiti na ladji, saj je to polnopravni otok. Ne obstaja v redni različici igre. Ta lokacija je del uradnega dodatka "Dragonfly".

Samo ne ustvarjajte oklepa

Skoraj vedno potrebujete spretnosti in sestavine za ustvarjanje stvari. Vendar pa je jekleni oklep nekaj, kar zahteva posebno znanje. Pojavili se bodo šele po določenemveriga iskanja. Če se želite naučiti oblikovati orožje in oklep iz takšnega materiala, morate opraviti iskanje "Usoda Scale" in prišli čez nekaj dni. Morate iti nazaj v svojo vas in poslušati dialog Deoro Drovorub in Phanari Strong glas. Nadalje, po pogovoru z gozdarjem, igralec izve, da je vaška kovačica izginila in bo ponudila nalogo za njegovo iskanje. Izvedba takšne verige iskanja bo dala priložnost za kovanje jeklenega oklepa.


Kako ga dobiti?

Za vsako pridobivanje rude v Skyrimu je potreben piknik. Je vsestranski in primeren za vsako živo bitje. Ker Stargard ni toliko rude kot poseben čarobni led, ga je nemogoče razdeliti z navadno vrvico. Led je verjetno zelo star. Tako da se lahko z njo spopade samo stara nordijska skorja. Na srečo, da bi ukradli Strygling oklep v Skyrimu, ne potrebujete posebne kovačije ali čarobne kovačije mlade. Ko dobite vse potrebne materiale, lahko varno greste v nebesa, celo v običajno kovačijo. Kovanje zahteva tako spretnost kovaštva, ki bi omogočila kovanje Ebonitskega oklepaja in orožja. Z drugimi besedami, da bi šli na zvezdna vrata na samem začetku igre - nima smisla.

Koliko rud je živelo na enem?

V Skyrimu, kot tudi v mnogih drugih igrah RPG žanra, je material, pridobljen iz vira v določeni količini. Iz vsakega prebivalca je mogoče izvleči le tri enote zvezdne rude. To ji dodaja vrednost. Lahko se kupi tudi od kovača v vasi Skaalov za norostroškov.

Kaj je mogoče storiti glede tega?

Pri Skyrimu ima Storm oklep komplet. Skladno s tem lahko celoten sklop popolnoma naredite. Tradicionalno lahko ustvarite dve vrsti oklepov - težka in lahka. Tudi iz tega čarobnega ledu lahko izdelate orožje.

Sorodne publikacije