Ocene o "Karkk Kombo 2", opisu, značilnostih

Serija "Combo" je zaradi svoje priljubljenosti in povpraševanja nadalje razvila hibrid "tri v enem" - to je "Carcams (Carcam) Combo 2 Plus" (radarski detektor /GPS informator /DVR). To pomeni, da je razvijalcem uspelo v eno napravo vključiti tri uporabne naprave naenkrat, ne pa na račun kompaktnosti naprave. Poskusimo razumeti, kaj se je zgodilo, in ali je vredna vsestranske novosti denarja, porabljenega za to.

Zato je predmet današnjega pregleda Hybrid Car Combo 2. V članku bomo obravnavali povratne informacije in ideje uporabnikov, prednosti in slabosti modela ter glavne značilnosti pripomočka.


Vsebina paketa

Pripomoček je pakiran v gosto in presenetljivo visoko kakovostno škatlo s čudovitim dizajnom, ki je za večino naprav v podjetju veliko redkost. Na splošno je serija Karkk prvi model, ki ima kakovostno embalažo s privlačnim videzom. Notranja dekoracija je zelo dobro organizirana, zato lahko dimenzije škatle imenujemo majhne. Kar se tiče informativnosti, potem vse ni tako gladko, kot bi bilo zaželeno. Razpoložljive informacije vam ne omogočajo, da pravilno ovrednotite značilnosti pripomočka ali vsaj njegov videz. Praviloma so takšne naprave pobarvane na embalaži v faksimilu in profil je podan, čeprav majhen, vendar specifikacija, in v našem primeru vidimo eno sliko naprave in glavne hibridne kazalnike, to je prisotnost GPS, video snemalnik, radarski detektor in samo.
Mnenja strank"Karkkom Kombo 2" ob tej priložnosti samo, da bi prizadelo nezadovoljstvo. Za nakup brez povezave morate upravljalca še bolj izkoristiti, tako da najde vsaj nekaj specifikacij izdelka ali pa celo obiskati uradni vir proizvajalca, da analizira zmožnosti pripomočka. Ta pristop očitno ne dodaja blagovnih znamk. Dokončanje:
 • sama naprava;
 • datumski kabel za povezavo z osebnim računalnikom;
 • napajanje avtomobilskega omrežja;
 • Nosilec s priseskom;
 • držalo na dvostranskem lepilnem traku;
 • navodila za uporabo;
 • garancijska kartica;
 • turistična atrakcija;
 • knjižice (oglaševanje in občasni pregledi DVR "Karkkom Kombo2").
 • Dokumentacija

  Omeniti je treba informativno naravo navodil za uporabo: vsi vidiki dela s pripomočkom so temeljito pobarvani od in do. Vendar pa so nekateri uporabniki naleteli na neskladja z ročnimi in realnimi podatki. Pregledi lastnikov DVR "Karmekombo II" so večkrat opozorili na dejstvo, da se meni gadgeta včasih zelo razlikuje od tistega, ki je opisan v priročniku. Tukaj je vse v firmware: priročnik je zasnovan v celoti v skladu s svojo zgodnjo različico, medtem ko najnovejše posodobitve ne bi smela biti v korenu, ampak spremeniti položaje vej in podpostavk.
  Opozorilo za voznika je v obliki nekaterih mini navodil, ki poudarjajo glavne značilnosti naprave in osnovne nastavitve. To je dokaj pismen korak, ki odpravlja potrebo po večstranskem priročniku. Ob tej priložnosti so bile objavljene ocene na DVR "Karkk Combo 2"izključno pozitivno. Nekaterim lastnikom avtomobilov ni treba vzpenjati v vsa ta specifična gadgeta, ampak le osnovne značilnosti, ki popolnoma razkrijejo beležko.


  Videz

  "Avtomobilske kamere (Carcam) Combo 2" so bile res kompaktna in priročna naprava, kjer je zasedena površina očitno manjša, kot če bi bila ločena video snemalnik in radarski detektor. Sprednji del naprave, kjer je zaslon, ima majhen vizir, ki dobro varuje pred sončno svetlobo. Zaradi tega so informacije o pripomočkih lahko berljive kadarkoli, ne glede na to, ali je to jutro, opoldne ali pozno zvečer.
  Neposredno pod zaslonom so štiri funkcionalne tipke: pokličite meni, pojdite navzgor in navzgor do vmesnika in "OK". Rahlo desno je majhna modra LED, ki uporabnika obvesti o vključeni napravi. On ne moti voznika med vožnjo, kar ne pomeni, da gre za podobno "kresnico" na priključku za vžigalnik. Uporabniki so v zvezi s tem večkrat zapustili negativne povratne informacije o "Combo 2 karticah". Diodo na priključni zanki izkrivlja voznika s svojo svetlostjo, tako da ga morate bodisi pokriti z nečim, bodisi ga poskusite obrniti nazaj (kar ni vedno mogoče).

  Vmesniki

  Na levem koncu naprave je gumb vklop /izklop pripomočka, ki služi tudi kot orodje za prilagajanje občutljivosti detektorja ali celo za njegovo onemogočenje. Malo naprej na telesu je majhen tipka vroče ponastavitve in vmesnik za micro-SD kartice.
  Desna stran je namenjena mini-USB reži za sinhronizacijo z osebnim računalnikom in polnjenje naprave, kot tudi običajni AV-out. Na vrhu si lahko ogledate utore za pritrditev naprave na vetrobransko steklo, kjer lahko detektor iz nosilca po potrebi odstranite iz enega giba. Sodeč po ocenah na "Combo 2 kameri", so utori ustrezno oblikovani in varno shranjeni v pripomočku, ne da bi jim omogočili, da se med vožnjo odpovejo.
  Na dnu detektorja obstajajo izvirne luknje, na katerih lahko pomislite, da je naprava opremljena z aktivnim hladilnim sistemom. V dokumentaciji tega ne omenjamo, toda ko ga poslušate, slišite zvok, ki je zelo podoben rotaciji lopatic ventilatorja. Na zadnjem delu naprave je leča heterodinskega sprejemnika, ki je le detektor policijskega radarja. Dobra polovica zadnjega dela naprave zaseda DVR monitor fotoaparata. Delovni kot matrike se spreminja v območju 160 stopinj, kar je celo zelo dobro. Kot je za modul GPS, je skrit nekje v globinah pripomočka.

  Primer

  Ohišje naprave je presenetljivo dobro in dobro sestavljeno. Sodeč po pregledih na "Karkk Kombo 2", med delovanjem pripomočka ni bilo opaziti luvts, praske ali čips. Telo je vizualno izdelano iz visokokakovostne plastike.
  Zasnova je postala nestabilna, vendar se je uporabnikom bolje izogniti stiku z lečami, optiko in zaslonom: zbirajo prstne odtise, ki jih je potem zelo težko odpraviti. Napravo lahko zavrtite za 360 stopinj, zato pošljite DVRzahtevani predmet (na primer, uslužbenec prometne policije) ne bo povzročal težav, prav tako pa beležil spremljajočo zvočno stezo.

  Testiranje

  Poskusi na terenu so pokazali, da se je pripomoček v mestnem okolju dobro obnašal: določil je radar in opozoril na omejitve hitrosti. Napačna dejanja so bila, seveda, toda z redkimi izjemami se je detektor odzval na fotocelice vrat trgovin in parktronike pred avtomobili. Kar se tiče poti, se stvari dogajajo nekoliko slabše. Naveis je skoraj vsakič opozoril na nevarnost, ko je videl redno bencinsko postajo z fotocelicami.

  Detektor

  Kljub slabostim selektivnosti signala je bila naprava določena z zavidljivo stabilnostjo vseh policijskih kamer: visečih radarjev, stojal, vseh vrst "sušilnikov za lase" in druge peneče opreme. Poleg tega je bilo odkrivanje izvedeno v približno kilometru, kar je dovolj za zmanjšanje hitrosti.
  Mnenja o delu radarskega detektorja in modula GPS za "Karkk Kombo 2" so večinoma pozitivna, majhnih napak, kot je delovanje na fotocelicah in parktronicu, ni mogoče imenovati kritičnega za ta segment, saj ima dobra polovica konkurenčnih naprav enako težave.

  DVR

  Za delo DVR ni resnih vprašanj. Naprava se popolnoma ujema s snemanjem v času svetlobe v polni HD ločljivosti, popolnoma ločene številke pa so pred stroji. Ponoči se stvari nekoliko poslabšajo: rahla občutljivost na svetlobo (enote ISO 400) ne omogočajo ogleda merilnikov plinaavtomobilov, ampak če sedite z nastavitvami (parametri izpostavljenosti), potem lahko dobite popolnoma sprejemljivo sliko somraka, kjer so informacije, če ne lahke, potem bolj ali manj pravilno prebrane.

  Če povzamemo

  Takšni hibridni pripomočki kot "kartice Combo 2" praviloma prejemajo le glavno funkcionalnost vsake vgrajene naprave. V našem primeru to ni ravno tako. Preizkusi so pokazali, da imamo opraviti s popolnim radarskim detektorjem z GPS modulom in DVR, ki sta preprosto zaprti v enem ohišju. Takšna sinergija sploh ni prizadela naprave, ampak je prinesla samo voznikovo korist. Tukaj imamo tako prihranek denarja kot prosti prostor na vetrobranskem steklu. Glede na povratne informacije uporabnikov je večina od njih imela zelo pozitiven vtis o napravi, čeprav kljub slabostim. Naprava, edinstveno, si zasluži vašo pozornost in je vredna nakupa. Ocenjeni stroški naprave - približno 10 tisoč rubljev.

  Sorodne publikacije