"Lifan X 50": pregledi. "Lifan X 50": mnenje lastnikov

Prvič je bila v Pekingu na avtomobilski razstavi leta 2014 predstavljena križanka s pogonom na prednja kolesa razreda K1. Že v letu 2015 je prišlo do začetka prodaje v Ruski federaciji. Proizvajalci so se osredotočili na dejstvo, da je to mladostni crossover, vendar pa je ob upoštevanju bližjega avtomobila mogoče razumeti, da je to malo precenjeno hatchback z off-road kvalitetami. Poglejmo, kdo prejme povratne informacije "Lifan X-50", kot tudi govorimo o njegovih specifikacijah in drugih funkcijah.

O zunanjosti

V primerjavi s svojim predhodnikom je avtomobil postal bolj sodoben in eleganten. Masivna maska ​​hladilnika in odbijača zagotavlja nekaj agresivnosti. Skupaj s halogenskimi žarometi na sprednji strani je avtomobil videti zelo dober.

Če pogledate vstran, potem takoj naredi nasvet o športnosti avtomobila, čeprav je tako ali tako ne morete klicati. 15-palčna lita platišča so nameščena v velikih kolesnih obokih, vendar je ta velikost daleč od meje. Lifan X-50 je čistokrvni kitajski, saj že dolgo poznajo relativno zmerne dimenzije, saj je pokrov motorja majhen, tako kot zadnji del. Avtomobil in pasovi.Ta zasnova je izjemno pomembna v megastosti.Plastična zaščita in visoka zračnost kažejo, da je pred nami avtomobil, ki se z lahkoto spoprijema s terensko vožnjo, seveda, kolikor dovoljuje sprednji pogon.

Na kratko o dimenzijah
Kajse nanaša na lumen ceste, nato pa Kitajci niso zamudili, ker je očistek 208 mm. To je več kot dovolj za vožnjo v ruskih terenskih pogojih. To pomeni, da je brez težav mogoče premakniti jame, majhne hribe in robnike.
Če govorimo o dolžini, potem je vse precej skromno - 41 metrov pri širini 172. Visina avtomobila je 152 metrov. Navzven izgleda precej kompakten, vendar je hkrati precej masiven in agresiven. Zato obstaja dvoumen vtis. Vendar pa bo prisotnost plastične zaščite odbijačev in lokov omogočila vožnjo brez ledu na ruševinah in skalah, ne da bi pri tem ogrozili okrov ročične gredi.

"Lifan X-50": mnenja lastnikov

Večina kupcev tega avtomobila ne omenja toliko videza, ki, mimogrede, ne zgleda odkrito "kitajski" in ni tujcev, in notranjost avtomobila . Vse je tukaj precej preprosto in informativno, toda hkrati je nekaj elegancije. Tudi v kabini se lahko počutite kot voznik športnega avtomobila. Osrednja konzola z velikimi "udarci" in rdečimi lučmi je precej agresivna. Res je, da mnogi praznujejo nekaj vrveža z rdečo barvo, saj ga mnogi odvrnejo od jahanja, včasih pa celo nadležno. Na volanu s tremi kraki so tipke za nadzor zvoka. Centralna plošča je klimatska naprava in igralna enota. Uporablja precej preprosto, vendar zelo prijetno plastiko s kovinsko imitacijo. To je prvič, da vidimo nov "Lifan X-50". Povratne informacije lastnikov so omejene na toSedeži lahko naredimo za bolj udobno, npr. Dodamo vsaj stransko podporo.

Udobno ali ne?

Zadnji kavč je namenjen za 3 potnike, vendar očitno le za kitajske. Če posadite 3 odrasle, potem je zelo malo prostora, toda dva se lahko počutita zelo dobro. Sedeži voznika in sovoznika, kot je bilo že omenjeno, so ploski. Potovanje na oddaljene razdalje je malce dolgočasno, spet zaradi pomanjkanja bočne podpore in togosti. Toda mesto je povsem dovolj tudi za ljudi višine 190 cm in več.
V zvezi s prostornino prtljažnika je imel njegov predhodnik približno 570 litrov, in tukaj je vseh 650. Če sestavite zadnjo vrsto, lahko dosežete volumen 1136 litrov. To je lahko potrebno v primeru prevoza kakršnega koli blaga. Z velikim raztegom je možno imenovati prostran "Lifan X-50". Povratne informacije iz leta 2016 o modelih so večkrat potrjene. Po drugi strani pa je v dolžini 41 metrov vse v normalnih mejah. Še vedno ne sedimo v 5-metrski limuzini ali terenskem vozilu in povprečni kompaktni crossover.

Brez izbire

Najneugodnejše je, da Kitajci niso dali izbire. To je posledica dejstva, da je avto sestavljen iz ene moči 15 litrov z zmogljivostjo 103 konjskih moči. Lahko pa kupite različico s 5-stopenjsko mehaniko ali variatorjem, kar je že dobro. Največja hitrost iz avtomobila je 170 km /h, CVR - 160. Strošek je tukaj povsem ustrezen - 63 in 65 litrov. Pospešek na stotine v 11 sekundah. Načeloma je za agregat 15 normalnoopremljen z "lifang X 50". 2016 lastniki Mnenja osredotočiti na prekinitve. Spredaj je "McPherson", zadaj - torzijski žarek. Ni najbolj napredne rešitve, vendar pa je zelo zanesljiv in enostaven za popravilo. Kot je za energetske intenzivnosti, ni nobenih težav. Razčlenitev pojavi le v redkih primerih.

Ocene lastnikov avtomobilov "Lifang X 50" na področju varnosti

Seveda, trenutni avto mora zagotoviti ne le udobje, temveč tudi ustrezno raven varnosti. Na prvi pogled so problemi tega stroja ni. V osnovni konfiguraciji je varnostni blazini, ABS, ESP. Seveda, veliko je odvisno od učinkovitosti sistemov bodo testirali le nekaj let aktivne službe. Mnogi potrošniki pravijo, da tudi v osnovnem pritrditev otroških sedežev in pepelnik z vžigalnik. Toda morda med vožnjo z otrokom v avtu je še vedno boljši od kajenja, saj je zdravje na mlajšo generacijo bolj pomembno. Prav tako bodite pozorni na naslednjem sistemu:
 • funkciji odklepanje vrat z morebitnem trku;
 • nadzor tlaka
 • pnevmatike;
 • dnevne luči (DRL)
 • za imobilizacijo vozila;
 • opozorilo, ko hitrosti 120 km /h, in zgoraj;
 • neprystebnutyy opomnik pas;
 • avtomatsko zaklepanje vrat pri hitrosti 20 km /h.
 • Zdi se, da nič novega, vendar pa te funkcije so zelo koristne. Kljub temu, da je odklepanje vrat v trčenju z zelo vprašljiva stvar. Polnjene avto ne more biti imenovan, vendar je vse, kar je in lepo novo "lifang X 50" potrebujejo. pomanjkljivostipregledi, ki jih bomo tudi pregledali, so prisotni, vendar nepomembni.

  Stroški in konfiguracija

  Trenutno proizvajalec ponuja tri komplete:
 • Comfort MT.
 • Luxure MT.
 • Luxure CVT.
 • Približni stroški baze podatkov - 500000 rubljev. Tukaj dobimo "ABS", električna okna, osnovni avdio sistem in klimatsko napravo. To je precej dobro in lahko celo rečete, da je boljša od mnogih. Vzemite, na primer, korejski "solaris", kjer v bazi ni nobene klimatske naprave, ni glasbe. V luxure MT bo nakup stala kar 550.000 rubljev. Z lepimi dodatki je na voljo šest zračnih blazin, kamera za vzvratno gledanje, večpredstavnostna namestitev in stabilizacijski sistem. Največji razpon od povprečja se razlikuje le od dejstva, da je CVT polje nameščeno. Vredno "luksuz" že 590000 rubljev. Mnenja o avtomobilih "Lifan X-50" se zmanjšajo na dejstvo, da je povprečna oprema najbolj primerna. Zakaj? Preprosto z mehaniki, veliko manj težav in malo višje od maksimalne hitrosti.

  Prednosti avtomobila

  Najprej je treba opozoriti, da celo osnovna oprema ni prazen avto, kot se pogosto dogaja. Na voljo je vse, kar potrebujete za udobno vožnjo. Toda glavna prednost, po mnenju večine kupcev, so ravno stroški. Za 500.000 rubljev lahko dobite popoln crossover s cestnim lumenom kot SUV. Močna vzmetenje bo zagotovilo udobje ne samo na progi, ampak tudi na razbitih cestah, saj večina nepravilnosti pogoltne. Varnostni sistem je tudi na ustrezni ravni, kar lahko rečemo za kakovost in zanesljivost atmosferskega motorja. Pusti gamajhna količina in moč, vendar se ponaša z nizko porabo goriva. Poleg tega je razlika, ne glede na vrsto škatle, praktično neopazna. No, poudarja vse ključne prednosti privlačnega videza in dobro izdelane notranjosti, pustite, da se prilega na nekaterih mestih in trpi, vendar za ta denar verjetno ne bo mogoče najti ničesar boljšega.

  Malo o pomanjkljivostih

  Ni težko uganiti, da je glavni minus pomanjkanje izbire pogonske enote. Večina voznikov bi plačala in kupila avtomobil z 18 ali 20 litri ICE, vendar take možnosti ni. Čeprav je verjetno, da bo proizvajalec premislil in ponudil potrošniku nekaj bolj "poganja". Že dolgo časa v novem avtomobilu ostaja neprijeten vonj v kabini. To je posledica uporabe plastike nizke kakovosti. Tukaj ni ničesar, kar bi lahko storili, moramo obesiti "božično drevo" in se peljati, dokler ne ugotovimo. Opozoriti je treba tudi na nizek izkoristek zavornega sistema, zato je, če je mogoče, bolje izboljšati. Vsi avtomobili imajo na tak ali drugačen način napake, ne izjema in "Lifan X-50". Slabosti, katerih pregledi so zmanjšani v večjem obsegu kot le en motor, lahko imenujemo nepomembne. Nimajo nobene zveze z oblikovnimi značilnostmi avtomobila, vendar je to nekakšen plus.

  Bistvo podrobno

  Kitajski avtomobili so bili vedno znani po tem, da so po nizki ceni imeli dokaj bogato opremo, ki je mimogrede veliko pričevanj. "Lifan X-50" še enkrat potrdi. Seveda obstaja veliko stvari, na katere se lahko držite. Ampak jaker je ves avto zelo dober, potem vam ni treba to storiti. Nemci, seveda, posvečajo več pozornosti kakovosti notranje opreme in opremljanja, vendar stroški takšnih avtomobilov za mnoge niso preveliki. Obstaja pa povsem normalna alternativa. Torej še ni znano, kako se bo obnašalo telo na ruskih cestah. Možno je, da se žemljice začnejo pojavljati v nekaj letih, kar na koncu vodi do globalne korozije. Največji problem Kitajcev je nizka kakovost kovine in pomanjkanje galvanizacije. To je takoj vidno v nesreči - ko je trčenje domnevno pri nizki hitrosti, se kovino pretvori v folijo.

  Ali naj vzamem?

  Tukaj smo razmislili o vas, ki je "Lifan X-50". V pregledu so predstavljene tudi povratne informacije lastnikov, slabosti in koristi. Vse to vam bo pomagalo pri izbiri. Prednosti tega avtomobila so veliko več kot minusi. Zaradi nizkih stroškov s takšno opremo je avtomobil zelo privlačen. Izgleda vse enako "Lifan X 50" (fotografije, ocene to potrjujejo) kot hatchback s povečanim prostorom, vendar ga razvijalci postavljajo kot crossover. Vendar pa to ni zelo pomembno, saj avto izgleda res elegantno in odlično za mlade. Na splošno kitajska avtomobilska industrija postopoma vstopa na svetovni trg. Tudi ta avto ima večinoma pozitivne ocene. "Lifan X-50" se bo seveda pokazal samo v procesu izkoriščanja. To bo tako zanesljivo kot japonski avtomobili, ali nezahtevne, kot domače, bodo vidne. Seveda se tudi avto ne more pohvaliti z močnim motorjemvisoka raven udobja. Ampak, če upoštevate stroške, potem je vse na ustrezni ravni. Odlične vozne lastnosti, preprosto vzmetenje in dobra notranjost. Vse to, skupaj z dobro opremo, tudi v bazi, je opravilo svoje delo. Avto se uspešno prodaja v Rusiji. To omogoča tudi 5-letna garancija, po kateri lahko avtomobil spremenite v program Trade-in.

  Sorodne publikacije