NFS Underground-2: Kje je shranjena igra?

NFS Underground - kultni del dirkalne serije, iz katerega se je začel neverjeten uspeh igre. Dirka se osredotoča na nezakonite dirke v nočnem mestu na tuning avtomobilih. V tem članku boste izvedeli, kje je NFS Underground-2 shranjen in kaj lahko z njim.

Lokacija

Kot pri večini drugih računalniških iger, shranjevanje datotek ni v mapi z nameščenim NFS. Nekatere igre shranijo datoteke v skrito mapo AppData na sistemski particiji trdega diska. Ta kategorija vključuje tudi to dirko, ne pa vseh operacijskih sistemov. Če na primer uporabljate operacijski sistem Windows XP, lahko najdete pomnilnik v mapi »Podatki aplikacije« na sistemski particiji v imeniku »Dokumenti in nastavitve« - uporabniško ime - lokalne nastavitve. V tem imeniku poiščite mapo z imenom igre in v njej bo "shrani".


Če uporabljate Windows 7 8 ali 10, se bo pot do želene mape rahlo spremenila. Pojdite na sistemsko particijo trdega diska, nato pa odprite mapo Uporabniki. V njej poiščite razdelek z imenom računa in pojdite na AppData - Lokalno. Zdaj iščemo imenik NFS Underground-2, kjer se nahaja skladišče. Mapa AppData je morda skrita za oči uporabnika, zato jo morate omogočiti za prikaz. To lahko naredite preko vodnika. Odprite mapo z imenom svojega računa in na zgornji plošči v zavihku »Pogled« nastavite nastavitev »Prikaži ali skrij«.označite element "Skrite postavke".

Kaj storiti z njimi?

Zdaj veste, kje je shranjena igra NFS Underground-2. Lahko jih preprosto odstranite neposredno skozi vodnik. Tudi to znanje vam bo omogočilo, da prenesete vse druge profile iger in jih uporabite za prenos. Na primer, repozitoriji so priljubljeni, v katerih se igra celotna igra 100% - odprti avtomobili, tuning in tako naprej. Datoteke morate samo kopirati v mapo in pojdite v NFS, nato pa izberite ime želenega profila. Če prejšnje shranjevanje izbrišete, potem vam ne bo treba izbrati imena profila.

Sorodne publikacije