Igra za Windows "Witcher 3": pregledi, posebnosti prehoda in kode

Kultne igre, ki so oblikovale veliko bazo oboževalcev, ne toliko. Nekaterim projektom primanjkuje grafike, drugi pa ne postanejo priljubljeni zaradi njihove primitivne plati. Vsega tega ni mogoče reči o igri "Witcher 3". Recenzije, ki jih je dobila zavidljivo. Mnogi razvijalci samo sanjajo, da postanejo njihovi projekti prav tako priljubljeni. Kako je lahko Geralt uspel osvojiti na stotine tisoč igralcev po vsem svetu? Je vse tako gladko z razvijalcem CD Projekt RED?

O igri

"Witch 3: Wild Hunt" je bila otvoritev leta 2015. Po dveh letih veliko anket še vedno kaže na ta projekt kot najboljši, vsaj v tem žanru. To multi-platformo igro so razvili Poles podjetja CD Projekt RED. Zgodba je bila vzeta iz serije knjig poljskega pisatelja Andrzeja Sapkowskega. Pomembno je takoj opaziti, da je zgodovina virtualnega Geralta motiv dogodkov, ki so se zgodili v knjigah.

Igra je bila nadaljevanje prejšnjih delov. Verjame se, da je to zadnja serija trilogije. Čeprav je o tem vsekakor težko reči. Konec koncev, po Saplovskem po sedmem, je zadnja knjiga osma. Predvsem pa so pozitivne ocene o vdovi 3 vplivale na samo ploskev. Imamo izmišljeni svet, ki spominja na srednjeveško Evropo. Witcher je profesionalni morilec pošasti. Tako je bil Geralt glavni lik. Tisti, ki so malo seznanjeni z zgodbo, vedo, da v tretji seriji čarovnik išče dekle Ciri. Vse to dopolnjuje odprt svet, ki je za ta cikelračunalniške igre je postala novost. Igralec lahko gre kamorkoli hoče, išče pustolovščine po vsem zemljevidu. Po mnenju razvijalca, za vožnjo konja celotno lokacijo, traja 40 minut v realnem času.

Igranje

Verjetno ni več ljudi, ki še niso slišali za igro "Witcher 3". Povratne informacije so dokaz. Poleg same zgodbe, o kateri bomo kasneje govorili, so igralci cenili igranje. Igralec je na voljo za enega junaka, ki mu ni treba ustvariti ali spremeniti. Geralt je bil glavni in v tretjem delu ostaja isti. Pripomoček potuje skozi odprt svet iger, spozna različne znake, pomaga nekomu, ignorira nekoga. Vse je odvisno od želja upravitelja. Poleg glavne ploskve, junak je zaposlen z izvajanjem dodatnih nalog: iskanje zakladov, ujetje morilcev, uničenje pošasti itd.

Čeprav bo igralec nekajkrat lahko igral isto dekle Cyrus, ki išče Geralta. V tem primeru se bodo nekatere sposobnosti razlikovale in sposobnost čarovnika bo nekaj časa blokirana.

Boj

V knjigah Andrzej Sapkowski pogosto daje dodatne informacije o izmišljenem svetu. Govori o politiki in zgodovini lokacije, razlaga nekatere pojme, imena pošasti itd. In dodatni del, namenjen bitki igralcev, ki so obvladali mojstrstvo v njegovi trdnjavi. Očitno so razvijalci skrbno prebrali te informacije, in morda so jim pomagali, ki so, mimogrede, sodelovali pri razvoju igre. Tako ali drugače se Geralt pogosto bori z najbolj nesrečnimi lopovi. V nekaterih primerih mutakoj se boriti z nekaj sovražniki. Razvijalci so poskrbeli, da je mehanika bitke raznolika, kot je opisal avtor. Seveda ni bilo mogoče reproducirati vseh zapletenosti, vendar se junak samo izmika, paruje udarce, samo napada in hitro reagira.
Čarovnik v bitki kaže lestvico vzdržljivosti. Če postane prazen, potem se bojevnik spremeni v počasnega, počasnega borca. Toda isto se dogaja s sovražnikom. V bitki pri Geraltu sta dva meča. O njih bo povedal v igri, kot tudi to razlago v knjigi. Ena je za ljudi, druga za pošasti. Igranje igre "Witcher 3: Wild Hunt" je dobilo pozitivne povratne informacije. Seveda, nekdo ni imel težjih nalog z različnimi rešitvami.
Toda junak ima vodnik, ki opisuje slabosti sovražnikov. Tu so opisane sposobnosti in predmeti, ki jih je mogoče premagati. Poleg mečev v Geraltu je tudi samostrel, bombe, ki sicer niso bile v zgodovini knjige. Veliko pozornosti smo posvetili sistemu "alkemije". Ni lahko in ni vsakdo všeč, ker zahteva skrbno proučevanje. Toda mnogi igralci samo želijo uživati ​​v zgodovini. Ampak, če ste radovedni igralec, ki je obiskal vsak kotiček zemljevida, hodil po njem, se seznanil z vsemi liki, ki niso igralni, potem bi radi kuhali napoj.

Zahvaljujoč alkemiji lahko ustvarite posebne spretnosti, povečate značilnosti junaka, pridobite prednost v bitki.

Magic

Znano je, da je v igri čarovnija. No, kdo ne pozna čudovite Jennifer, ki je postal ljubljeni Geralt?Tudi čarovnik ima čarobne sposobnosti, ki jih uporablja proti sovražnikom. Igralec ima na voljo pet čarobnih znakov. Eden potrka, drugi zdrsne v um, tretji dim, četrti ščiti pred poškodbami, peti pa postavi pasti.
Dovoljeno je uporabljati čarobno in izven bitke. Na primer, prebijanje ovir, lahko zlomite vrata. Če uporabite "Share", ki bere misli, bodo na voljo dodatna pogovorna okna. Od začetka igre se Geralt razvija in črpa. Izboljšajte njegove čarobne sposobnosti z odpiranjem več priložnosti.

Naloga

"Witcher 3" je prejela povratne informacije od različnih igralcev. Tisti, ki so že prestali, bodo rekli, da je glavna stvar zgodba. Zaskrbljeni ste zaradi junakov, iščete izgubljeno, zaljubljeno, razvezano, ipd. Ampak ne vsi igralci so sentimentalni. Nekateri so še vedno pričakovali izredne naloge in jih žal niso prejeli. Glavne misije se izvajajo, da se prenese parcela. Obstajajo tudi stranske naloge, kjer čarovnik pomaga lokalnim. Poleg tega lahko opravljate pogodbe. Te naloge so povezane z pošasti in pošasti, torej z neposredno specializacijo našega junaka.
Za najbolj predane navijače in tiste, ki radi igrajo 100%, obstaja četrta skupina misij. To je naloga za iskanje zakladov in zbiranje posebnih artefaktov. Če želite dobiti nalogo, lahko preberete več scenarijev. Na primer, o njih izvedite na vsakem nasprotnem mestu ali pa pojdite na oglasno desko, kjer so poročila o novih nalogah. Lahko iščete trupla. Prehodponavadi imajo raziskovalno delo. Čarovnik mora opraviti razgovore z vsemi kolegi, zbrati informacije, poiskati dokaze in uporabiti čarovniške čute. To je eden od načinov, v katerih Geralt začne videti več. Pravzaprav igralec izpostavi tiste elemente, ki so pomembni za prehod.

Extra Entertainment

Mnogi v igri Witcher 3: Wild Hunt so pobrali "Screw". To je še en razlog za razpravo med kritiki in igralci. Pogojno je to igra zgrajena v igri. Bila je izkaznica in ni bila vsa v veljavi. Nekdo je zamudil, nekdo je samo hodil, nekdo je izgubil in poskusil znova. Tisti, ki so se prej srečali s podobnim žanrom (kot je Magic: The Gathering), so se pogosteje poglobili v "Screw". Igralec mora zbrati karte, jih dodati na krov, narediti močne zbirke za boj proti nasprotnikom. V knjigi Sapkovskii spomnil to igro, vendar bolj nagnjeni k dejstvu, da je podoben predpripravo. Razvijalci so ga spremenili v bitko. Vsak igralec ima kartaško vojsko, celoten proces pa izgleda kot boj. Za raznolikost je bilo predstavljenih več dnevnikov, vsak s svojim stilom in zemljevidi. Kljub nezadovoljnim uporabnikom je "Screw" še vedno všeč večini, kar je poljskemu razvijalcu omogočilo delo na izdaji ločene spletne različice. Tako je bil leta 2017 objavljen javni beta test.

Zgodovina

Najbolj pozitivne kritike kritikov "Witmaka 3" so bile zaradi njene zgodbe. Zgodba se je izkazala za realistično, ohranjeno v enem slogu in dramatično. Navdušenciknjige bi morale takoj vedeti, da so se dogodki, ki so se zgodili v vseh treh serijah iger, zgodili po seriji knjig.
To pomeni, da to, kar se dogaja v igri, ni zapisano v knjigah in je malo verjetno. Toda v virtualnem svetu so pogosto omenjali dogodke, o katerih je Sapkovsky pisal. Nekateri liki se ponavljajo, glavni liki so ohranili svoj odnos drug z drugim in lokacija je ostala enaka, z istimi mesti in vladarji. Zanimanje povzroča tudi dejstvo, da na ploskvi vplivajo dejanja igralca. Veliko bo odvisno od izbire igralca, njegovih odločitev, dejanj itd. Posledično so trije zaključki. Obstaja najbolj "najboljši", ki ga je težko doseči, ker moramo skrbno odločiti in razmisliti o vsakem dejanju. Obstaja dober zaključek, igralci se pogosto soočajo z njim, ker ni tako težko dobiti. No, to je "slabo" in tragično se lahko srečamo z Geraltom, če je bil nekoliko krut, do nekoga, ki je bil jezen.

Dodatek

Igra je bila na voljo ne samo na osebnem računalniku, ampak tudi na igralnih konzolah, vključno s PS4. Mnenja "Witcher 3: Wild Hunt" so se odlično odrezala, zato ni presenetljivo, da so se kasneje pojavili dodatki. Prva je bila zgodba "Kamna srca". Nekateri so verjeli, da bi jo lahko imenovali polnopravna igra, saj se je zgodba sama in igranja izkazala za več kot ambiciozna. Nova zgodba ima tudi več udov. Temelji na poljskih mističnih zgodbah, odmeva z Faustom. In na začetku razvijalci preprosto naredil iskanje na to temo. Toda sčasoma so ugotovili, da raste v nekaj več. Tako se je pojavil DLC. Drugi dodatekZgodovina "Wittmak 3: Blood and Wine" je postala zgodba. Povratne informacije, ki jih je prejela, so bile zelo spodbudne. To je posledica dejstva, da se je nekoliko razlikoval od običajnega sveta čarovnic. Geralt se je preselil v Toussaint. Mesto se opazno razlikuje od vseh sivih lokacij, s katerimi se srečujemo pri prehodu skozi glavni del. Svetel je, vesel. Tu so še drugi liki in druge skrbi. Toda zgodovina se razvija po običajni zasnovi. Widget je potopljen v politiko in mora rešiti težko zgodbo. Krvava in vino sta prav tako izdelala tri finale, katerih dosežki so odvisni od igralčevih dejanj.

Kode

Tisti, ki so leni, da bi napihnili junaka ali iskali artefakte, bodo prišli do kod za reševanje. Seznam ukazov ukazne mize je ogromen. Omogoča igralcu, da zagotovi nesmrtnost, obnovi zdravje na prvi pogled, hitro "obrne" raven znaka ali razišče eno od junakovih veščin. Konja lahko izboljšate, tako da je sedlo udobnejše ali dodate velike vrečke. Datoteko po meri lahko nastavite za aktiviranje goljufije. Če ga postavite v koren igre, bo dovolj, da vnesete kombinacije. Bog bo na primer dal Geraltu nesmrtnost in zdravje mu bo obnovilo zdravje. Če želite aktivirati nočni vid, vnesite Cat

. Za deaktiviranje te spretnosti preprosto zamenjajte enoto z ničlo. Poleg goljufij, ki bodo pomagale mimogrede, obstajajo in vplivajo na igralčeve koristi. Tisti, ki so nezadovoljni s pojavom junaka, lahko skoraj brado povečajo ali obrijejo. Možno je, da pokličete ali ustavite dež, če želite igrati v "Vijaki". Obstaja priložnost, da osvojite igro s kartami.

Pregledi

Že v letu 2008. \ TV trenutku sproščanja se je projekt lahko dokazal. Kritiki so ocenili viške, dva dni pred premiero pa je projekt prejel 92 točk od 100 (Metacritic). Na GameSpot je igra zaslužila 10/10. Takšna ocena za projekt Wittmak 3 je v svoji zgodovini zaslužila le 8 iger. Ne glede na to, kje se igra igra (na računalniku ali PS4), so bili pregledi "Witcher 3" popolnoma pozitivni. Kritiki so opazili premišljen razvoj lika, dobro usposobljene junake in raznolike raziskave. Vsebina igre se je izkazala za ogromno: izbor oklepov, orožja, napitkov, čarovnije itd. Lahko osvoji srca tudi najbolj "kamnitih" ljudi. Tretji del je začel pretiravati s knjigami Sapkovskogo bolj gosto, tako da so privabili ljubitelje knjig. Na srečo so bili vsi znaki razkriti, njihova dejanja, misli in izkušnje so bile zapisane do najmanjše podrobnosti. Razvijalcem je uspelo poudariti celo geste, glas in izraze obraza. No, ne moremo reči o svetu okoli nas. Mnenja Widget 2 o grafiki in lokacijah so bila zelo pozitivna. Mesta so napisana v malenkosti, ohranila so njihovo pristnost. Vreme in dnevno vreme deluje odlično. Narava privlači in spominja na vse priljubljene lokacije v Skyrimu.

Sorodne publikacije