Kaj je serijska številka za Bandics in kako licencirati program

Iz naslova članka je tako preprosto uganiti, da bo serijska številka "Bandics". Poleg tega bo kršeno vprašanje licenciranja tega programa. Preučili bomo, kaj predstavlja in kako ga doseči. Poleg tega bosta razstavljena dva načina pridobitve licence - zakonita in ne zelo.

Zakaj potrebujete serijsko številko za Bandics?

Da bi ugotovili, kaj je serijska številka za Bandics, morate najprej ugotoviti v sami definiciji. Zato je serijska številka niz številk in črk, ki je dodeljen izdelku po aktiviranju slednje. Ta operacija se imenuje tudi licenciranje. Vsaka kopija izdelka ima svojo edinstveno serijsko številko.


Na podlagi teh informacij je mogoče jasno ugotoviti, da je za njegovo aktiviranje potrebna serijska številka v programu "Bandics". Kaj pa, če je uporabnost aktivirana? V tem primeru boste uporabili predstavitev, ki pomeni neke vrste globe in omejitve. Najverjetneje, če prenesete program z uradne strani, ga boste lahko uporabljali za en koledarski mesec, potem pa ne boste mogli posneti videa. Vendar to ni vse. Snemanje v tej različici je nekoliko drugačno. Dejstvo je, da je video posnetek mogoče posneti največ 10 minut, nato pa se postopek samodejno ustavi. Poleg tega, ko ste izgubili posnetke, boste na video posnetku našli vodni žig Bandicama, ki bo znatno poslabšal kakovost videa. Ko smo ugotovili, kaj serijska številka "Bandicam" inkakšne posledice v njegovi odsotnosti, je vredno govoriti o tem, kako dobiti isto številko.

Kako pridobiti licenco (dva načina)

Že vemo, kaj je serijska številka za Bandics. Toda kako ga dobiti? Obstajata dve možnosti: kupiti licenco, s katero obstaja serijska številka, ali prenesti zlomljeno različico programa, kar seveda ni priporočljivo. Nakup lahko opravite na uradni spletni strani programa. Ko pridete tja, boste takoj našli ceno in velik gumb "Kupi". Kako narediti nakup, menimo, da ni treba pojasnjevati. Torej, takoj pojdite na drugo metodo.


Tudi tukaj je vse zelo preprosto. Prenesite razpokano različico, kot se imenuje - "razpokana", lahko kjerkoli. Širjenje tega obsega "pirata" je posledica dejstva, da je program izjemno priljubljen. Ko prenesete datoteko in je najverjetneje arhiv, jo boste morali razpakirati. Tukaj sta dve možnosti: ali je program že pokvarjen, ali pa morate to narediti ročno. Ampak ne bojte se, ker ima arhiv podrobna navodila, kako to storiti. Tu ste se naučili, kaj je serijska številka "Bandics" in kako jo dodeliti, tudi če ne želite plačati denarja.

Sorodne publikacije