Netbook Acer Aspire One D257: opis, specifikacije

Acer še naprej hitro osvaja svet s svojimi napravami. Novi pripomočki postajajo vse bolj produktivni in najdejo svoje občudovalce. Serija Aspire One se je izkazala kot tanek, lahek in zanesljiv pomočnik pri delu in zabavi. Kompaktnost naprav v tej seriji vam omogoča, da jih uporabljate na vseh razpoložljivih mestih - na počitnicah, na poslovnih potovanjih ali na potovanjih. Eden od najsvetlejših predstavnikov serije - Acer Aspire One D257 netbook - je utelešal vse značilne lastnosti linije, združene s kompaktnostjo in mobilnostjo.

Videz

Acer ponuja štiri barvne rešitve za netbook. Napravo lahko izvedete v rdeči, beli, črni ali modri barvi. Telo netbooka je izdelano iz plastike, vendar je kakovostno sestavljeno. Sprva znani uporabniki niso opazili nobenih napak in drugih prask.

Na pokrovu netbooka je korporacijska serija olajšav Aspire One v obliki valov, ki odstopa od padle kapljice. Njegova debelina v zloženem stanju je približno 2 cm, kar je dober pokazatelj kompaktnosti za take naprave. Res je, da je ta lastnost oblikovanja privedla do zavrnitve standardnega pogona CD-ROM.

Vhodno /izhodne naprave

Acer Aspire One D257 ustreza širokozaslonskemu zaslonu CrystalBrite za prikaz informacij. Tehnologija osvetlitve zaslona je LED. 101-palčna diagonala, z ločljivostjo 1024 x 600, vam omogoča udobno ogledovanje spletnih mest,delo s pisarniškimi programi ali celo gledanje videa. Tipkovnica modela je zasnovana tako, da čim bolj prilagodi vse potrebne ključe in ustvari udobno delovno okolje za uporabnika. Gumbi na netbooku so dovolj veliki, vendar se morate po prehodu z običajne domače računalniške tipkovnice navaditi na njegove ključe. Sledilna ploščica naprave je standardna, z dobro občutljivostjo. Obstajata dva skrita ključa. Za njihovo uporabo, precej mehko in gladko stiskanje. Na splošno je ergonomija naprave na višini. Z udobjem lahko delate tudi dolgo časa. Hkrati se niti delo niti oči ne naveličajo dela.

Učinkovitost

Netbook Acer Aspire One D257 ima za svojo velikost dobre rezultate. Celotno računalniško obremenitev nosi procesor Intel Atom N570 s uro 1660 MHz. Dovolj je za takšne obremenitve, kot so pisarniške aplikacije, brskanje po spletu in preproste igre.

Acer Aspire One D257 pomnilnika 1 GB lahko uporablja več lahkih pisarniških aplikacij hkrati. Za shranjevanje informacij in namestitev sistema na napravo je na voljo trdi disk velikosti 250 GB. To bi moralo biti dovolj za namestitev na Acer Aspire One D257 Windows 7 Windows 10 ali na eno izmed najbolj priljubljenih distribucij Linuxa. Zaslon naprave je opremljen z 10-palčno matriko. Omogoča vam gledanje filmov, videoposnetkov in udobno branje brez neprijetnosti. Za risanje in prikaz grafike ustreza grafična kartica Intel GMA 3150. Navedena količina RAM-a je 256 MB. Vendar pa arhitekturaVideo procesor ne sme izvajati zahtevnih nalog, kot so sodobne igre ali videi z visoko ločljivostjo. Ampak za reševanje vsakodnevnih nalog, bo moč te kartice veliko.

Acer Aspire One D257: značilnosti obrobja

Treba je omeniti, da v standardni opremi ni CD pogona. Operacijske sisteme je mogoče namestiti iz zunanjih naprav, kot so pogoni flash. Prav tako morate vedeti, da je veliko netbookov opremljenih z brezplačno različico Linuxa. Brezžično pokritost dosežete z uporabo modula Wi-Fi. Ko najdete najbližjo točko, lahko netbook enostavno dostopa do interneta v nekaj klikih. Če želi uporabnik, lahko uporabi klasični način internetne povezave z uporabo priključka RJ-45, ki proizvaja največjo pasovno širino 100 Mb /s. Razširitev glavnega zaslona in prikazovanje podatkov na dodatnem zaslonu je verjetnejša, če priključite zunanji monitor na vrata VGA, ki so jih razvijalci skrbno namestili na ohišje prenosnika. Video povezava je na voljo prek vgrajene kamere in zvočnikov. Fotoaparat je vgrajen v pokrov, zato je priročno komunicirati s prijatelji in družino na spletu. Ločeno pa je treba povedati o avtonomnosti Acer Aspire One D257 netbook, in značilnosti tega so bile tukaj na višini. Opremljen je z litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 4400 MAG. Ta rezerva je dovolj za neprekinjeno delo 3-4 ure.

Sferauporaba Acer Aspire One D257

Napravo bodo cenili ljudje, ki so na poti in se nenehno premikajo iz kraja v kraj. Kompaktne velikosti vam omogočajo, da se izogibate delu kjer koli, ne glede na to, ali gre za kavarno, vlak, letalo ali avto. Blogerji, pisci, samostojni novinarji, novinarji - vse te posebnosti bodo našli pozitivne točke pri delu z netbookom. Ampak ne pozabite na domačo uporabo. Tisti, ki nimajo posebej pomembne diagonale zaslona, ​​bodo lahko varno zamenjali svoj domači računalnik z netbookom. Če pa se diagonala ustavi, lahko vedno priključite zunanji monitor na napravo. To še posebej velja za gledanje filmov, predstavitev predstavitev ali fotografij. Otroci lahko z računalnikom učijo, iščejo odgovore na svoja vprašanja na svetovnem spletu. Moč netbooka, seveda, ni dovolj za začetek visoko zmogljivih iger, ki lahko otroka zaščitijo pred njimi in jih vključijo le v učenje in koristno delo.

Sklepne ugotovitve

Acer je, kot vedno, mogel ugoditi dobrem in visokokakovostnemu razvoju. Odlično razmerje produktivnosti in kompaktnosti je dobro sprejelo IT-občinstvo in navadne uporabnike. Stopnja avtonomije je preprosto neverjetna in takšen uspeh za takšen denar ponavadi ne bo prišel iz nikogar.
Nekateri modeli Acer Aspire One D257 so opremljeni z različnimi tipi in količinami baterij, zato morate pri nakupu posebno pozornost nameniti temu. Največje trajanje dela, ki je bilo prejeto med raziskavami, je doseglo 8ur, ki ne morejo šele udariti. Različne barvne sheme vam omogočajo, da izberete netbook po vaših željah, ki bo prijeten za oči vsakič, ko delate in navdih za dosežke. Kompaktnost bo napravi omogočila, da je vedno na dosegu roke. Ne bo zavzel veliko prostora na namizju in v potovalni torbi.

Sorodne publikacije