Acer Aspire 5349. Majhen pregled

Sodobni zvezki so zdaj precej dragi, prizadeti zaradi krize. Ampak nihče ne preprečuje nakupa prenosnega računalnika iz preteklih let. Številni modeli so še vedno pomembni, čeprav so proračunski. Svetel primer je Acer Aspire 5349. Ta prenosnik je še vedno sposoben normalno delovati, njegova moč pa bo trajala vsaj eno leto ali dve. Karkoli že je, je spodobna naprava iz "Aserja". Ta proizvajalec je znan po svojih visoko kakovostnih izdelkov. Oglejmo ta prenosnik podrobneje.

Glavne specifikacije

Torej, kaj lahko rečete o prenosnem računalniku Acer Aspire 5349? Njegove značilnosti niso posebej strme, vendar to ni čudno. Laptop je bil izdan leta 2015. In že takrat je šlo za proračun. Na računalniku je nameščen procesor Intel Celeron B815, čeprav ta kamen ni bil zaznamovan z zmogljivostjo. Vendar pa je v sodobni realnosti zelo primerna za brskanje po spletu, delo in ne zelo zahtevne igre. Kot grafični adapter uporabljamo vgrajeno procesorsko jedro Intel GMA HD 3000. Kaj naj rečem o tej grafični kartici? V rezervoarjih ne bo delovalo. Lahko pa preprosto gledate film v polni visoki ločljivosti. Z multimedijskimi zmogljivostmi v prenosnem računalniku je vse v redu.


Naprej. Pomnilnik Acer Aspire 5349 predstavlja en modul Hyundai z zmogljivostjo 2 gigabajta, kar pa ni toliko. In najbolj žalostna stvar je, da na matični plošči ni nobene reže za drugi modul. To vam ne omogoča hitrega dodajanja "operativcev". Prav tako ne bo mogoče prisiliti spomina na delo v dvokanalnem načinu. V tem načrtu zgraditeuspešnost ne bo delovala. Za shranjevanje uporabniških podatkov je uporabljen Western Digital trdi disk z zmogljivostjo 320 gigabajtov, za tako proračunski lepton pa bo dovolj. Ostalo ni tako pomembno: vrata USB, Wi-Fi, Bluetooth, pogoni in dober 15-palčni zaslon z ločljivostjo HD + (1366 x 768 slikovnih pik). V tovarni je bil v prenosni računalnik nameščen 64-bitni sistem Windows 7 Home Edition. Če želite, lahko namestite na to in "deset". Ampak za delo z njim, da bo iz roke slabo, bo vplivalo na pomanjkanje RAM-a.


Videz in oblikovanje

Pri oblikovanju Acer Aspire 5349 tudi ni impresivna. Izgleda popolnoma enako kot velika večina proračunskih prenosnih računalnikov v letu 2015: poceni plastika in standardni kovček. Dodeljuje jo iz milijona naprav istega načrta, le zelo kakovostnega sklopa. Ni vrzeli, razpok. Ko je stisnjen, telo ne škripi. Med delovanjem se nič ne razpade. Pokrov je varno pritrjen na glavno telo. Na splošno je prenosni računalnik lepo sestavljen.
Kar se tiče tipkovnice, se uporablja v Acer Aspire 5349 z tipkami otoškega tipa z majhnimi pritiski na tipke. Membranska tipkovnica, vendar brez neprijetnosti pri delu. Obstaja tudi digitalni blok, ki uporabniku olajša delo s preglednicami. To izgleda Acer Aspire 5349. Vozniki za Windows 7 mimogrede, je mogoče najti na uradni spletni strani proizvajalca. Ta model še vedno podpira proizvajalec.

Zaključek

Tako smo pregledali proračunski prenosnik iz preteklosti - Acer Aspire 5349. Kaj lahko rečemo o temnaprave? To je odličen prenosnik za tiste, ki ne marajo računalniških iger. Njegova moč je še vedno dovolj za delo in multimedijsko zabavo. Ampak glavna stvar - stane malo, saj je nekoč bil trdni zaposleni v državi.

Sorodne publikacije