DLL Error Correction Program: Pregled najboljših in recenzij

Vsak zlonamerno usposobljen uporabnik ve, da računalnik po določenem času po začetni namestitvi katerekoli družine operacijskih sistemov Windows začne delovati z očitnimi znaki kršitev. In to še zdaleč ni vedno posledica kopičenja ogromne količine smeti datotek ali predmetov, ki niso bili izbrisani po izklopu neke aplikacije ali po njeni odstranitvi. Pogosto se lahko pojavijo nesreče zaradi odsotnosti ali poškodbe posebnih komponent sistema v obliki dinamičnih DLL-jev. Kako popraviti takšne napake? To lahko storite sami ali s specializirano programsko opremo za popravljanje napak DLL. V nadaljevanju je predlagano, da se preučijo vse možnosti, vendar je glavni poudarek na programski opremi.


Zakaj imam težave z dinamičnimi DLL-ji?

Najprej ugotovimo, zakaj je prišlo do takšnih zrušitev, ker se zdi, da je sistem pravilno nameščen, in uporabnik se ni posebej vmešaval v njeno delo.
Odsotnost ali poškodba DLL-jev je običajno posledica vpliva vseh vrst virusnih groženj, vendar se pogosto zgodi, da so takšne situacije povezane z napačno namestitvijo nekaterih dodatnih platform. Še posebej obstajajo številne težave z napačno namestitvijo ali obnovitvijo komponent DirectX, zaradi katerih igre, nameščene v računalniku, preprosto prenehajo delovati. TudiDeloma je ta težava lahko tudi posledica dejstva, da nekatere vrste programske opreme zahtevajo dodatne platforme MS Visual C ++, in pogosto morajo namestiti popolnoma drugačne spremembe. Vendar pa uporabnik vidi, da ima neka različica prejšnje leto izdaje in ga brezumno odstrani, saj meni, da bo novejša sprememba delovala bolje. To je najgloblja napaka. Ne morete izbrisati različnih različic Visual C ++ za različne vrste. Vendar pa je v samem operacijskem sistemu dovolj DLL-jev, ki se lahko poškodujejo, na primer zaradi vseh enakih pomanjkljivosti posodobitev, kar je še posebej očitno v sedmem, in že v deseti spremembi.


Osnovne metode reševanja problemov

Kljub temu, da je prednostna programska oprema tretjih oseb, je treba določiti glavne metode za odpravljanje težav tega tipa in ugotoviti, kakšno dejanje lahko uporabite. Dejansko, če je problem, tako rekoč, lokalni značaj, ko sporočilo kaže, da ni ene ali več datotek, uporabite isto brezplačno programsko opremo za popravljanje napak DLL ni vedno primerna. Popolnoma osnovni problem je mogoče odpraviti samostojno s prenosom potrebne datoteke z interneta (čeprav morate poiskati zaupanja vreden vir) in ga nato registrirati v sistemu. Vendar pa, kot kažejo izjave uporabnikov in strokovnjakov, v svetovnem kontekstu položaj običajno ni določen, saj lahko problem vpliva na druge pomembne komponente. In njihovo število lahkone presegajo več deset in sto (čeprav operacijski sistem deluje brez očitnih kršitev pri delu).

Ročno iskanje datotek in njihova registracija v sistemu

Obdržimo ob strani pregled osnovnih programov za popravljanje napak DLL v operacijskih sistemih Windows 7 in novejših, vendar pa se zadržimo na opisih ročnih tehnik, ki so v nekaterih primerih lahko koristne. . Vsaj ne bo nič narobe z dejstvom, da bodo uporabniki imeli idejo o tem (kdaj bo to potrebno).
Bistvo te metode je, da se obrnete na specializirani vir na internetu, kjer se teoretično lahko zberejo vse večje DLL-je za različne različice operacijskega sistema Windows, prenesete datoteko zahtevanega bita v računalnik, postavite na želeno mesto (to so ponavadi imeniki System32 in SysWOW64 za sisteme x86 in x64), nato pa komponento registrirate v sistemu s pomočjo ukazne vrstice Run ali ukazne vrstice, ki teče v imenu skrbnika z imenom imena regsvr32 NAME.dll, kjer NAME - G. wel datoteko knjižnice.

Najboljša programska oprema za popravilo DLL

Kot je bilo že omenjeno, je ta metoda precej neprijetna, ker so takšna dejanja morda potrebna za veliko število manjkajočih ali poškodovanih datotek, težave pa ne veljajo samo za najbolj dinamične knjižnice, ampak tudi za najbolj dinamične knjižnice Z odstranitvijo drugih komponent sistema. Zato je najbolje uporabiti avtomatizirane programe za popravljanje napak DLL. Med vsem, kar je na voljo na internetu, še posebejlahko opazite štiri glavne in, strokovnjaki pravijo, najboljše pripomočke:
 • Microsoft FixIt.
 • DLL Suite.
 • DLL-Fixer datotek.
 • Anvisoft PC Plus.
 • Microsoft FixIt

  Prvi na seznamu je Microsoftova aplikacija. Ne domnevajte, da je glavni namen programa odpraviti morebitne težave s Centrom za posodobitve, lahko ga uporabite kot program za popravljanje napak DLL v operacijskem sistemu Windows 8 ali v kateri koli drugi spremembi sistema. Utility je na voljo v več različicah. Če želite izbrati ustrezno orodje zase, obiščite razdelek »Center za odpravljanje težav« na uradnem Microsoftovem spletnem mestu, določite vrsto težave in šele nato prenesite programček.
  Program je skoraj popolnoma avtomatiziran, vendar če bo v procesu skeniranja manjkajočih knjižnic prišlo do nepremostljivih napak, bo program dal priporočila za uporabo najustreznejše metode za odpravo situacije. Opomba: Ta pripomoček je brezplačen in vse ostalo je mogoče najti kot programe za popravljanje napak DLL s ključi, ki so prosto dostopni v RuNetu, čeprav je to nezakonito (programe je treba uradno kupiti). Vendar jih lahko in lahko uporabite. Tudi poskusne različice z omejeno funkcionalnostjo ne delujejo slabše od popolnih sprememb.

  DLL Suite

  Pred nami bo morda najsvetlejši in najmočnejši predstavnik uporabil opisano smer. Ta program za popravljanje napak DLL v operacijskem sistemu Windows 10 (zlasti ob upoštevanju najnovejše devete različice)izgleda zelo zanimivo. Za razliko od prejšnjih sprememb, ki so bile osredotočene izključno na prepoznavanje težav z dinamičnimi knjižnicami, lahko zadnja različica popravi napake v registru in odpravi težave s sistemskimi datotekami SYS in EXE.
  Uporabite lahko samodejno zaznavanje težav s poznejšimi popravki ali celo ročno nalaganje manjkajoče datoteke. Aplikacija je na voljo v obliki stacionarne različice in v obliki prenosnega programa. Edini problem, s katerim se uporabniki pogosto pritožujejo, je, da so nekatere protivirusne posodobitve prepoznane kot nezaželene zaradi najnovejše spremembe, in tudi po namestitvi, tudi uradna različica izdelka, prenesenega s strani razvijalca, odstrani izvršljiv paket (zlasti se protivirusni programčki ESET obnašajo na enak način )
  Da bi se izognili takšnim težavam, je treba v času namestitve programa antivirus onemogočiti in takoj po namestitvi narediti program protivirusni seznam izjem.

  DLL-Files Fixer

  Ta program za popravljanje napak DLL ne more biti imenovan program sam, saj je aplikacija dodatna stranka, namenjena za nalaganje manjkajočih knjižnic s strani DLL-Files.com.
  Načelo uporabe je, da v posebno polje vnesete ime manjkajoče ali poškodovane komponente sistema, nato pa ga prenesete v računalnik in registrirate. Res je, da se registracija izvede samodejno. Da bi preprečili pojav težav v pripomočku, je posebej predvideno orodjeizdelavo varnostnih kopij. V različici premium lahko uporabite tudi samodejno skeniranje.

  Anvisoft PC Plus

  Ta program je splošen program, vendar težave z DLL odpravljajo slabše kot druga orodja. V določenem smislu je to aplikacijo mogoče pripisati razredu optimizatorjev, saj je glavna funkcionalnost namenjena prav izboljšanju delovanja sistema.
  Vendar pa je ena od prednostnih nalog tekočih ukrepov obnovitev celovitosti sistema, ki se izvaja samo z iskanjem in obnavljanjem izgubljenih datotek, vključno z DLL-ji. Pravzaprav, tako kot pri vsakem drugem optimizatorju, ta aplikacija omogoča samodejno skeniranje, odkrivanje in popravljanje najdenih težav.

  Kateri program za popravljanje napak z datotekami DLL je boljši? Na koncu še vedno ostaja odprto vprašanje, na katero metodo se uporabnik odloči za odpravo morebitnih težav in zrušitev, do katerih lahko pride v sistemu zaradi odsotnosti ali poškodbe komponent DLL. Kljub nekaterim težavam z anti-virusom, je še vedno priporočljivo uporabljati DLL Suite, ker izgleda najmočnejši med predloženo programsko opremo. Če deveti različici ni nameščen iz kakršnega koli razloga ali ga ni mogoče prezreti iz protivirusnega programa, namestite osmo spremembo. V redu je z njo. Vendar pa popraviti napake v registru, kot tudi EXE ali SYS datoteke ne bo delovalo. Za to lahko namestite celoten analogni program - program DLL Care, ki je tudi plačan.

  Sorodne publikacije