Acer Aspire V3 Notebook: Opisi, specifikacije, pregledi

Družba Acer je že dolgo izdala svoje modele na trgu. Prenosni računalniki tega proizvajalca niso tako uspešni kot prej. To je posledica številnih razlogov. Najprej, prednost konkurenčnih proizvajalcev, ki so trdno zasidrani pri ustvarjanju igralnih modelov ali multimedijskih vsebin. Acerjeva družba je poskušala najti svojo nišo, vendar je nekako ostala v spominu kupcem z legendarnimi modeli iz obdobja 2009–2011. Toda tega podjetja ne morete skriti. Konec koncev, tudi s tako močno konkurenco, je mogoče tržiti svoje modele, med katerimi obstajajo tako proračunske možnosti, kot tudi poskusi ustvariti gaming laptop.

Serija

Acer Aspire V3 - serija, ki je že dolgo poznana svetu. Torej, leta 2011 so se začele pojavljati spremembe te družine. Nemogoče je, da bi jih vse obravnavali in se ne zdi potrebno. Večina modelov se nekoliko razlikuje po tehničnih značilnostih in funkcijah. Najdete lahko tudi nekaj sprememb pri oblikovanju. Na splošno se je med vsemi različicami te serije pojavilo nekaj modelov, o katerih bomo razpravljali kasneje. Seveda lahko rečete, da je to Acer Aspire V3-571G in V3-772G. Prva možnost je "živa" različica druge. Razlikujejo se po videzu, tehničnih lastnostih in s tem stroškov.

Mobilnost v primeru

Prvi model v tej seriji je V3-571G. Ta možnost se lahko upravičeno šteje za predstavnika mobilne linije. To je posledica dejstva, da je na trgu novi čipi Intel Ivy Bridge. To je posebno ime za celo družinomikroprocesor 22 nm.
Preden upoštevate specifikacije, morate biti pozorni na videz, saj se nekoliko razlikuje od naslednjega modela, ki ga preučujemo. Dizajn se ni zelo razlikoval od vseh prejšnjih modelov. In ni jasno, ali podjetje ustvari posebej nerazumljive modele, da bi dalo čas specifikacijam, potem pa preprosto ne more ustvariti lepih in nepozabnih prenosnih računalnikov. Acer Aspire V3-571G se je na prvi pogled pojavil nerodno in masivno. Model je izdelan iz visoko kakovostne plastike. Na vrhu, na pokrovu, ni nič drugega kot logotip podjetja. Na straneh so srebrni elementi, ki na črni plastiki nekaj vizualno podaljšajo prenosni računalnik. Na dnu prenosnega računalnika ni nič posebnega. Na voljo je pokrov, ki prikazuje pomnilnik modela in pogona.
USB priključek in pogon sta na desni strani. Na levi strani rež je več. Obstaja še en USB, toda tretja generacija je tudi prostor za povezovanje interneta, slušalk, mikrofona in polnilnika. Viden je par video izhodov in rešetka hladilnega sistema. Sprednji konec ima samo mesto za bralnik kartic in, kot ponavadi, indikatorje prenosnega računalnika. Tu so informacije o napajanju naprave, delovanju RAILWAY in brezžičnem omrežju. Zadnji del je sicer prazen, vendar okrašen s srebrnim vložkom, ki izgleda nenavadno.

Podrobnosti

Ker je to preprosta možnost za vsakodnevne namene, ni nič nenavadnega glede podrobnosti. Delovni prostor je dobil kontrastizdelana plastika Sledilna ploščica je v črni barvi in ​​tam, kjer je tipkovnica v sivi barvi. Nad tipkami je mreža zvočnikov. Ta ureditev je zelo priročna, saj mnogi proizvajalci radi postavljajo zvočnike na dno ali na stranice ohišja. V tem primeru zvok ni pridušen in na splošno kakovosten. Tipkovnica je navadna, ima tip otoka, blok puščic, ločeno ločenih, kar se nekaterim zdi udobno. Tipkanje je minimalno, vendar je zelo udobno za delo. Sledilna ploščica na sijajni plošči je komaj vidna, vendar je navadna in na splošno tudi priročna, ima ločen LKM in PCM.
Zaslon se je izkazal za povprečen, vendar ne bi smeli čakati na stroške v višini 30 tisoč rubljev. Acer Aspire V3 deluje z matriko TN + Film. Zaslon ima diagonalo 156 palcev. Ločljivost je standardna - 1366 x 768 slikovnih pik. Takšne značilnosti zaslona zadostujejo za vsakodnevno delo, za igre ta možnost ni zelo primerna, saj je resolucija povprečna, prenos barv pa je netočen.

Specifikacije

Kot je bilo že omenjeno, je ta model pomembnejši za običajnega uporabnika prenosnega računalnika. Čeprav so nekateri kupci lahko prilagodili sistem igram tistega časa. In če bi procesor Core i7-3610QM na štirih jedrih še vedno pokazal dobre rezultate, potem je grafična kartica NVIDIA GeForce GT 640M nekoliko zmanjšala vse igralne zmogljivosti. Procesor je deloval na frekvenci 2300 MHz, kar se načeloma lahko poveča na 33 GHz. Prišlo je do sprememb Acer Aspire V3, ki je deloval na šibkejših procesorjih, vendar s povečanimi kazalniki hitrosti.
Operativnopomnilnik je lahko tudi 4 GB, odvisno od stroškov prenosnega računalnika. Na splošno bi moral biti celo tak obseg dovolj za vsakodnevne naloge. Toda za tiste, ki bi lahko bili tako majhni, je mogoče kupiti različico 8 GB. Če se vrnemo na grafično kartico, je treba omeniti, da je bila ta možnost naenkrat smatrana za zlato sredino, saj je poleg učinkovitosti pokazala tudi zmerno porabo energije, ki ni bila nič manj pomembna. V tem primeru je bilo razmerje med hitrostjo in stroški takšnega pospeševalnika upravičeno. Čeprav so bili prvi modeli te modifikacije dobavljeni z zastarelim adapterjem GT 630M.

Gaming Laptop

Še en dober model v seriji Acer Aspire V3 je bil prenosni računalnik V3-772G. Navzven je videti kot prejšnja sprememba, vendar je dobila spremenjeno nadzorno ploščo. Pokrov telesa ima reliefno površino in logotip podjetja. Konci naprave so dobili iste priključke in indikatorje. Vaša lokacija je spremenila slušalke in mikrofon, kot tudi priključek za polnilnik. Če se vrnemo v delovni prostor, je treba omeniti, da so vsi elementi ostali na svojih mestih. Sledilna ploščica je nekoliko spremenjena in je opustila dodatne gumbe, ki simulirajo miško. In namesto sijajni premaz je tako svetel kot na pokrovu primera.
Acer Aspire V3-772G tipkovnica se ni spremenila, vendar je bila v preteklosti bolj kontrastna in morda boljša vidnost. Na temno sivi podlagi so tipke otoka, tipke. Ni spremenila položaja zvočnika in gumba za vklop. Zaslon naprave se je povečal. Zdaj ima diagonalo 173 palcev, medtem ko narašča inločljivost - 1920 x 1080 slikovnih pik. Matrica TN ne izgleda kot najboljša, vendar na splošno s tem dovoljenjem izgleda bolj donosno kot v prejšnji različici.

Specifikacije

Ta sprememba Acer Aspire V3 je veliko boljša od prejšnje. To je posledica dejstva, da je procesor quad core Intel Core i7-4702MQ postal močnejši in izboljšana grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 760M. RAM je 8 GB, deluje na 16 GHz. Prenosnik je nekoliko težji. Najverjetneje je to posledica povečanega obsega baterije.

Ocene

Družina Acer Aspire V3 je dobila dobre ocene. Ni vedno kupci so bili zadovoljni z videzom, kot je hotel več svetlih in elegantnih prenosnih računalnikov. Prva sprememba študije je bila prepoznana predvsem zaradi razmerja med ceno in kakovostjo. Torej, za 30 tisoč rubljev uporabnik prejel najboljši čip, dobro grafično kartico in na splošno celoten nabor funkcij. Lahko bi trdili, da je ta model primeren za igralce, čeprav je bilo na njem mogoče igrati sodobne igre.
Druga sprememba je bila novejša in močnejša. Videz je ostal enak "sivi", vendar je strojna naprava postala bolj uravnotežena. To ni gaming laptop, ki temelji na sodobnih standardih. Toda za leto 2013, to je velik proračun laptop, ki obvladujejo vse naloge, vključno z igrami. Uporabniki družine Acer Aspire V3 so pogosto pohvalili kakovost modeliranja, materiale karoserije in razpoložljivost vseh vmesnikov. Kljub trenutni neprilagojenosti tega proizvajalca ostajajo še zastareli modeliUporabno V 3-4 letih ta serija praktično ni sprožila pritožb zaradi okvar strojne opreme, se je izkazala kot stabilen in kakovosten stroj.

Sorodne publikacije