Naučite se ustvariti neuspel strežnik

Ta material bo koristen za ljubitelje računalniških iger v slogu Minecrafta, zanima ga, kako ustvariti strežnik v Neokrnjeni 317. Ta priročnik je univerzalen, tako da ga lahko uporabite za druge različice projekta. Ta fascinantna igra vam bo omogočila obisk virtualne realnosti, kjer bo uporabnik moral preživeti med različnimi nevarnostmi, vključno z zombiji.

Lastnosti

Preden nadaljujete s praktično rešitvijo vprašanja, kako ustvariti strežnik v igri Unturned, bi morali reči nekaj značilnosti projekta. V tej virtualni resničnosti lahko zberemo različne predmete. To razširja zmožnosti znaka. Pred nami je omrežna igra, vendar, da bi postali član tega projekta, morate vedeti, kako ustvariti neuspel strežnik. Lahko se povežete tudi z obstoječim. Nato bomo podrobneje razpravljali o prvi od predlaganih možnosti.

Navodilo

Da bi bilo bolj jasno, kako ustvariti neprekinjen strežnik, je treba takoj omeniti, da se vsi ukrepi ne bodo izvajali z algoritmom, ki je podoben Minecraftu. Obstajata dve možnosti za nastavitev. Prvi uporablja usmerjevalnik. Drugi - brez navedene naprave. Začnimo s prvo možnostjo. Če se povezujete z internetom prek usmerjevalnika, bo ta pristop optimalen. Drugo možnost lahko upoštevajo uporabniki, ki uporabljajo omrežni kabel za podobne namene. V vsakem primeru moramo najprej prenesti in nato namestiti aplikacijo pod imenom Torrent. Upoštevajte toTa program se lahko uporablja za izmenjavo datotek, ki imajo veliko. Ta rešitev se lahko šteje lažje, če v primerjavi z ustanovitvijo FTP-strežnik. Oglejmo si bolj kot strežnik bomo izpustili, z uporabo usmerjevalnika. Izvajamo vse postopke, potrebne v odsotnosti omenjene naprave. So opisani v naslednjem poglavju tega gradiva. Odprite "Internet Explorer". Pojdite na nastavitve usmerjevalnika. Za to pomikanje desno od naslovne vrstice. Vnesite kombinacijo 1921681.1. in sprejema prehod. Odpiranje novo stran. To vnesti uporabniško ime in geslo. To bo omogočilo dostop do naprave. Pojdite na zavihek NAT /Virtual Server, in nato ustvarite pravilo za vrata 25444. Da bi to storili, lokalni naslov IP. To je v konfiguraciji našega omrežno kartico. Ta postopek se lahko šteje za popolno.

Alternativno

Zdaj poglej, kako rešiti isti problem brez usmerjevalnika. Najprej odprite igro. Pojdi na oddelku predvajanja. Uporaba Host. Izvršiti začnete igro. Odprite aplikacijo? Torrent, ki mora biti določen vnaprej. Kliknite na ikono, ki se nahaja v spodnjem desnem kotu. Na dnu okna, ki se odpre, vnesite kombinacijo 25444. žanje klopi "Avtopryznachuvannya pristanišča." Določa naslov IP. Če želite to narediti, fit eno od specializiranih storitev. Te informacije sporoči prijateljem. Tako bodo dobili priložnost, da se poveže s strežnikom smo ustvarili. Preverite zmogljivostštevilko vrat, ki je bila nameščena. V ta namen so na voljo tudi posebna sredstva. Končali ste Vendar pa lahko igra izdela sporočilo Žalost: časovna omejitev je iztekla. Stanje lahko popravite tako, da spremenite številko vrat programa Torrent z uporabo poljubne številke v razponu od 20000 do 27000. Podobno dejanje morate izvesti v sami igri.

Dodatne informacije

Ugotovili smo, kako ustvariti neuspel strežnik, vendar še eno pomembno podrobnost. Na primer, morda boste morali iti v mapo Nerezana. Najbolje je, da gre skozi "Stream". Na seznamu iger, z desnim gumbom, morate klikniti Unturned. Izberite element "Lastnosti". Pojdite v Lokalne datoteke. Kliknite »Glej«. Mapa se nam odpre z zanimivo igro. Za Unturned.exe ustvarimo bližnjico. Kliknemo na kateri koli element z enako desno miškino tipko in izberemo "Lastnosti".

Sorodne publikacije