Honda Airwave: opis in značilnosti

Japonski oblikovalci lahko celo presenetijo tudi najzahtevnejšega voznika. Prvotno je bil pravi model Fit, ki je znan vsem Honda. Toda tak uspeh ni sprostil proizvajalca, ampak, nasprotno, ga je potisnil na nove ukrepe. Honda Airwave je bila razvita na podlagi avtomobila. Čeprav je bil Fit po mnenju večine voznikov idealen za vse kriterije, pa so razvijalci naredili vse, da bi ga onemogočili in izboljšali, kar se je zdelo, da je meja popolnosti. Ključni trenutki so ostali nespremenjeni, veliko dela pa je bilo opravljenega v salonu. Mali vagon je bil porabljen pet let - od 2005 do 2010. Idealen je za velike družine zaradi prostrane kabine. In majhne dimenzije karoserije olajšajo manevriranje v toku avtomobilov v velikih metropolitanskih območjih. Recenzije Honda Airwave pravijo, da so oblikovalci predstavili priljubljen model Fit na povsem nov način. In to nikakor ni pomanjkljivost, ampak pomembna prednost.


Značilnosti karoserije

Oblikovanje japonskega avtomobila - posebna značilnost, ki vam omogoča, da izstopate med drugimi avtomobili. Večina voznikov je opozorila na dobro vidljivost, doseženo z velikimi površinami okenskih odprtin. Ta trenutek igra okrasno vlogo. Potniki zadnjih sedežev ne čutijo pomanjkanja. Ohišje Honda Airwave ima posebno ime - Air Cabin. Zato model ni le tipična vsestranska oseba, ampak "zračna kabina". Tako se zračna kabina prevaja iz angleškega jezika, kar v celoti ustreza resnici. Vredna pozornostispremembe oblikovalcev. Za razliko od predhodnika novega modela je bila medosna razdalja premaknjena za 100 mm. Ta, na prvi pogled majhna številka, bo povečala zmogljivost avtomobila, kar je nedvomno vplivalo na udobje.

Ta sprememba vpliva na dimenzije. Zdaj ima Airwave dolžino 4360 mm. Višina univerzalnega - 1505 mm Kljub razmeroma prostornemu salonu je širina avtomobila le 1695 mm, ko govorimo o dimenzijah, o prtljažnem prostoru ni mogoče molčati. Res je ogromen. Če zložite zadnji del kavča, dobite prosti prostor dolžine 1810 mm in višine 1250 mm. Zamislite si, da lahko nosite velike predmete v takem prtljažniku.

Oglejte si salon

Od prvega pogleda na notranjo opremo je opazno, da proizvajalec ni posebno gospodarstvo. Tu vsi elementi kažejo na razkošje in udobje. Honda Airwave je obrobljena z mehko krpo. Ko se ga dotaknemo, je zelo prijeten občutek. Zadnja vrsta, kot je bilo že omenjeno, je precej prostorna. Na kavču se trije odrasli ne bodo počutili skalirani. Ne pozabite reči o izolaciji hrupa. Čudovita je. Ko zaprta okna ne prodirajo tujih zvokov iz ulice. Menijo, da je na visoko povpraševanje potrošnikov vplivala premišljena notranjost.

Honda Airwave: specifikacije

Specifikacije avtomobila tudi ne bodo razočarale voznikov. Najprej je nepretenciozen glede goriva. Lahko gorivo ne samo 95-th bencina, ampak tudi 92-m. Kaj se skriva za to kapucouniverzalno? Motor Honda Airwave ni zelo močan. Maksimalna moč vleke - 110 litrov. z Tip inštalacije - injektor, 4-cilindrični z vgrajeno razporeditvijo. Prostornina - 15 l. Obstaja elektronski sistem za vbrizgavanje. Linija ima modifikacije s polnim in sprednjim pogonom. Motor deluje skupaj z različico CVT.
Po mnenju mnogih ni nobenih težav z dinamiko. Največja hitrost univerzalne - 170 km /h. Ta številka se ne more šteti za majhno, saj je model Airwave postavljen kot mestni avto. In v takih razmerah je več kot dovolj. V zvezi s stroški goriva se v mešanem načinu porabi približno 8 litrov, kar je normalno za to vrsto karoserije.

Podvozje

Seveda ta model ne more tekmovati z avtomobili, ki ustrezajo značilnostim športa. Vendar to ne pomeni, da ima težave s podvozjem. V pregledih vozniki pravijo, da so po tem merilu oblikovalci delali odlično. Zaradi dobrega vzmetenja pri slabi cesti se vse nepravilnosti poravnajo. Potniki ne doživljajo tresenja, palcev in drugih neprijetnih trenutkov. V zvezi s parametrom ceste lumen, potem za n cestah, on, seveda, je majhen. 160 milimetrov ni vedno dovolj za premagovanje nekaterih ovir. Toda če uporabljate avtomobil samo za potovanje po asfaltiranih cestah, potem ne bo težav.

Nekaj ​​besed o cenah

Na koncu bomo govorili o stroških Honda Airwave. Treba je omeniti, da tudi po temmodel ima pomembno prednost. Kar se tiče japonskega avtomobila, je cena na njem še več kot privlačna. Jasno je, da je doslej iskanje novega avtomobila praktično nemogoče, vendar je na sekundarnem trgu v prodaji. Stroški bodo seveda odvisni od države. Če je dobro, potem lahko kupite Airwave za 300-400 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije