Kako ustvariti strežnik v TC: najcenejši način

Tim Spik je ena izmed najbolj priljubljenih igralnih aplikacij. Zato večina uporabnikov zanima, kako ustvariti strežnik v TC. Če želite to narediti, morate vedeti nianse upravljanja, različne ekipe, sposobni ustvariti sobe, in tako naprej. Vsak uporabnik lahko upravlja vse nastavitve.

Priprava na ustvarjanje

Pred postopkom bodite pozorni na posebnosti programa. Strežnik v TC3 se bo zagnal šele, ko bo računalnik vklopljen. Če uporabnik želi, da njegovo spletno mesto deluje neprekinjeno, se mora obrniti na upravljavce gostovanja. Če želite ustvariti strežnik, morate narediti nekaj stvari:
 • Prenesite program "TeamSpeak" s uradnega mesta razvijalca. To je poseben arhiv datotek, ki ga najdete v meniju "Prenos TS". Naložiti ga morate v okno z oznako »Strežnik«.
 • Po prenosu morate arhiv razpakirati s programom.
 • Odprite datoteko z imenom "TeamSpeak3server". Lahko se prikaže opozorilo iz sistema Windows. V tem primeru kliknite element "Dovoljenje za dostop". Po tem lahko uporabnik še naprej ustvarja strežnik "TeamSpeak".
 • Razvijalci storitev priporočajo, da jih prenesete samo z uradne strani. V nasprotnem primeru uporabnik tvega prenos programa Trojan. Poleg tega Tim Spik, prenesen iz neuradnega vira, morda ne bo pravilno deloval.


  Ustvarjanje strežnika

  Ko se odpre datoteka z imenom "TeamSpeak3server", se pred uporabnikom prikažejo trijegrafov Mednje spadajo: geslo, prijava in »Server Admin Token«. Vse podatke je treba ohraniti. Najboljše je v besedilni datoteki. Posnetek zaslona lahko uporabite tudi s standardnim pripomočkom Scissors - v sistemu Windows ga lahko enostavno najdete. Vsi podatki, ki bodo zapisani, bodo potrebni pozneje:
 • ko se uporabnik poveže s strežnikom;
 • pri pridobivanju pravic v Vancouvru.
 • Nato lahko zaprete okno. V ozadju se zažene odjemalec "TS". Ni težko najti v opravilni vrstici. Če uporabnik počne vse pravilno, bo lahko hitro ustvaril strežnik v "TC". Vendar se ta nastavitev ne konča. Zdaj morate pravilno delovati.

  Kako konfigurirati strežnik

  Za popolno nastavitev dela "MS" se morate povezati z njim. Nato lahko že opravite vse priporočene nastavitve. Za povezavo potrebujete:
 • Zaženite program "TeamSpeak". Na namizju lahko najdete ikono.
 • Pojdite v ločen meni »Poveži«. V tem zavihku morate klikniti povezavo »Poveži«.
 • Nato se prikaže meni za povezavo. Vključevati mora vaše podatke. Prva točka je naslov IP računalnika, ki je bil registriran pri ustvarjanju strežnika. Ogledate si ga lahko na internetu. V polju "Vzdevek" morate napisati katerokoli besedo. V stolpcu »Geslo« morate vnesti podatke, ki so bili prikazani pri ustvarjanju strežnika.
 • Po prvi povezavi boste morali pridobiti pravice "Vancouver". To naredite tako, da vnesete podatke »Server Admin Token«shranjen dokument ali posnetek zaslona.
 • Na tej stopnji sta namestitev in izdelava strani popolnoma končana. Zdaj lahko povabite svoje prijatelje, prepustite svoje zunanje uporabnike in klepetate z ljudmi s skrbniškimi pravicami. Poleg tega lahko dodelite moderatorje, blokirate zvok kršiteljev pravil in predvajate glasbo v splošni klepet. Če je vse narejeno pravilno, sledite navodilom, težavam s tem, kako ustvariti strežnik v MS, uporabniki ne bi smeli nastopiti. V nasprotnem primeru, če nekaj ne uspe med procesom prenosa, razvijalci priporočajo ponovno namestitev programa.

  Zaključek

  Zelo pogosto med prvo ustvarjanjem spletnega mesta ljudje pozabijo shraniti podatke. V tem primeru boste morali ponovno odpreti skupino "TC". To storite tako, da ponovite vsa dejanja od začetka. Upamo, da zdaj uporabniki ne bodo imeli vprašanj o tem, kako ustvariti strežnik v TC.

  Sorodne publikacije