Značilnosti dirke Imperial Skyrim. Značilnosti, kratka zgodovina pojava

Z vidika komunikacijskih odnosov - so najboljši. Morda je to prispevalo k njihovemu hitremu razvoju, saj za razliko od Dwemerjev niso imeli tako čudovitega uma. Najboljši diplomati na svetu so zagotovo prebivalci osrednjega dela Tamriela. Med drugim jih imenujemo eden najbolj izkušenih bojevnikov, ki so sposobni spremeniti potek bitke od glave do pesti.

Zgodovina nastanka Skyrimskih imperialov

Podobno kot drugi ljudje, skupaj z Bretonom in Redgardi, so potomci starodavne rase Ndijcev. V času velikega naseljevanja narodov v deželah Tamriela so prvič zasedli Syrodil, ki so ga takrat naselili vilini. Dolgo časa je moda Skyrim Imperial ni mogla premagati divjih vilin in pogosto postala njihova sužnja. To se je zgodilo tako dolgo, dokler je Alessia, kraljica rabina, ni organizirala vstaje, zaradi česar so ljudje lahko pridobili moč nad večino celine in uničili veliko napadov.


V teh oddaljenih časih so altmeti uporabljali Beli Zlati stolp, ki jim je pomagal preoblikovati podnebno subtropsko klimo. Veliki osvajalci imperija, ki so osvojili glavno mesto, so spremenili zmerno podnebje, ki jim najbolj ustreza. Skozi preboj zmaja so izvedli proces preoblikovanja okolja, pri čemer so izkoristili tehnologijo ustvarjalcev sveta.

Religija imperialov

Kljub dejstvu, da je Alessia vzbudila vstajo, samo da bi vse uničila in uničilaVilini niso mogli biti. Morali so najti kompromis z njimi, v skladu s katerim ne bi bilo nesoglasja z vilini v času, ko je bil na zemlji Tamriel. Da bi to naredila, je prišla do izvirne rešitve: ustvaril je božanski panteon, po katerem se je religija obeh vojsk med narodi prepletala. Tako je bilo mogoče ustaviti sovražnost na verski podlagi. Tako so Skyrimovi imperialisti in oltarji lahko živeli v svetu. To zahteva več generacij, vendar je rezultat vreden. Vsi so prenehali slediti načrtu, ko je junak Talos vstopil v božanski panteon. Vilini niso ustrezali dejstvu, da so ljudje počastili morilske žrtve, kar je privedlo do novih konfliktov.

Zgodovinske značilnosti

Imperiali so bili dolgo pod pritiskom vilin. Kljub temu pa so bili v primerjavi s svojimi sorodniki Nords bolj lojalni. Posebna zgodovinska pot je cesarstvo navdihnila ponosno in pošteno, toda sovražniki niso umaknili sposobnosti, da bi šli na dela.

Sorodne publikacije