Fallout 4: Far Harbour: Kako začeti?

Fallout 4 ima veliko različnih in zanimivih dogodivščin. In da bi popolnoma šli skozi igro, bodo igralci igralcev porabili ogromno časa. Toda razvijalci se ne ustavijo pri doseganju in nenehno razvajajo igralce z novimi obsežnimi dodatki. Ena taka DLC je Fallout 4: Far Harbour. Kako začeti izvajati ta dodatek in kaj je pred vami, vam bo naš mali pregled povedal.

Koristni nasveti

Pred namestitvijo Fallout 4: Far Harbour, se morate seznaniti z nekaterimi značilnostmi tega DLC. Kot pri izvirni igri, vaše odločitve neposredno vplivajo na nadaljnji razvoj dogodkov. To prinaša določeno "veselje" mimogrede. Konec koncev, ne veste, kaj se bo zgodilo, da bi izpolnili eno ali drugo nalogo.


V naših vodnikih boste našli opis nalog parcele. Vendar je v prilogi veliko število stranskih misij. In če se želite popolnoma potopiti v zgodovino DLC, priporočamo, da začnete postopek od njih. Navsezadnje bodo nekateri manjši gostje izginili takoj, ko boste opravili kakšno drugo glavno nalogo.

Kako začeti DLC Fallout 4: Far Harbour

Če želite zagnati aplikacijo in začeti misije, ne potrebujete preveč. Prvič, to je, da namestite DLC v glavno mapo igre, no, pojdite skozi zgodbo do naloge "Razodetje". Po tem vklopite pipo in poiščite sporočilo agencije, Nick Valentine. Nato pojdite v pisarno in se pogovorite z Hellyjevim pomočnikom. Od nje boste dobili zaposlitev in iskali pogrešano ribiško hčerko.


Pojdido kraja dogodka in se pogovorite s Kasumi. Poišči dekleta opombe v drugem nadstropju v stari garderobi, kot tudi ključ iz varne skriva v sliki na namizju. Naslednji video je skrit v hiši na čolnu nasproti glavne stavbe. Naučite se in delite informacije s starši. Po tem se bo na vašem zemljevidu pojavila ikona na otoku, kjer bodo potekale vse avanture Fallout 4: Far Harbour. Ostaja le premikanje in začetek preučevanja nove lokacije.

Hoja po parku

Prečkali bomo glavno linijo Fallout 4: Far Harbour. Kako začeti DLS in najti dekle? Najprej se pogovorite s kapetanom Averyjem. On in njegov pomočnik vas bosta čakala na privezu. Med pogovorom bodite previdni pri odgovorih, dokler domačini ne menite, da ste vaš prijatelj in se lahko s sovraštvom povezujejo z vašim junakom.
V nekem trenutku v pogovoru se bo začel napad mutantov. Pojdite v korpus za kapetanom in pomagajte domačinom, da bodo napadali napad. Bodite previdni, ker bo veliko mutantov. In da bi nadaljevali z nalogo, boste morali ubiti veliko potepuhov in lastovk. In veljajo za enega najbolj nevarnih nasprotnikov v Falloutu 4: Far Harbour. Kako začeti naslednjo misijo? Po zmagi pojdi kapetanu Averyju, ki vam bo dal zasluženo nagrado in povedal za starega Longfellowa. Ta lik lahko pomaga pri iskanju, zato gremo k njemu.

Cesta v Akadijo

Stare boste našli v gostilni "The Last Refuge",v središču naselja. Poleg znaka lahko najdete tudi "Almanah otoke" - zelo uporabno knjigo, ki daje bonus doživetju. Govori z Longfellowom in pojdi z njim v Akadijo. Preden zapustite naselje, ne pozabite obiskati trgovcev in zalog kartuš in stimulansov, saj pot ne bo lahka. Na poti boste srečali številne bande razbojnikov. Bolje je, da se z njimi ne ukvarjamo v odprti bitki, ampak da skrivno uničimo nasprotnike. Konec koncev, na strani roparjev je numerična prednost.
Po uničenju tolpe se ne sprostite, ker se boste še vedno srečevali z galebi, močvirji in drugimi nevarnimi mutanti. Pojdi za Longfellowa, dokler te ne pripelje do ene od podpornikov otrok. Pogovarjajte se s tem znakom, vendar ne odlašajte za dolgo časa. Navsezadnje lahko pridigar pokliče svoje tovariše. Na poti do mesta Longfellow bo rekel, da je njegovo poslanstvo izpolnjeno. Če želite, lahko starega vprašate za drugo storitev. V tem primeru bo znak postal vaš spremljevalec. Longfellow je odličen spremljevalec, ki pozna vse skrivnosti poti, poleg tega pa vam bo omogočil uporabo njegove delavnice in se z lokalnimi prebivalci pogajali o različni pomoči.

Poiščite svoje mesto

Na koncu poti pridete do Acadie - ene od glavnih lokacij Fallouta 4: Far Harbour. Kako začeti naslednjo nalogo? Ko pridete v mesto, pojdite v observatorij in najdite v osrednjem delu vodje Dime. Vodja šintoizma ne bo zavrnil pogovora z vami in vam dal nekaj dodatnih nalog, ki jih lahko takoj storite. Poleg tega je znakoznačuje lokacijo Kasumija. Pojdi na nižje nivoje in pogledaj na Aster Lab na poti. Tukaj je skrita še ena kopija otokov almanaha. "
Pogovorite se s Kasumi in sledite njeni zahtevi. To lahko storite na več načinov:
 • Poslušajte pogovore.
 • Prekinite Faradayev terminal (to zahteva visoko raven intelekta).
 • Vprašajte Dime. Takšna varianta je možna le s preneseno spretnostjo "Charisma".
 • Ko ste izvedeli, prenesite program na Faradayev računalnik. Potem se pogovorite s Kasumi in nadaljujte z novim delom. Toda pred tem bo opremljen z anti-sevalnimi drogami, ker bo brez njih zelo tesno.

  Misty Visions

  Sledite oznaki in poiščite Richterja. Ta znak vas bo poslal v radioaktivni vir, iz katerega boste pili vodo. Ne pozabite uporabiti zdravila Antiradin, ker je stopnja okužbe precej visoka. Po pitni vodi boste videli, kako se spreminja barvna shema. Nato morate slediti osebi, ki vas bo vodila do templja. Morali boste napolniti z bobni. Po zmagi prekini vrata geslo MOTHER). Vzemite idola in se vrnite v Richter. Na tej misiji bo "Nejasne vizije" zaključena in lahko nadaljujete z naslednjo nalogo Fallout 4: Far Harbour. Kako začeti iskati spomine in ga uspešno dokončati? O tem boste izvedeli iz naslednjega niza.

  Bolje je, da ne omenjam

  . Sedaj, ko je jedro na voljo za raziskave, se mu ne mudi. Za začetek ponovno napolnite zaloge trgovcev, saj bo pot nevarna. Nepozabite govoriti s spovednikom Tectusom, ki vam bo omogočil dostop do Dimajevih spominov. Na poti do središča upravljanja se bo srečal eden od pripadnikov sekte "Otroci Atoma". Ta znak je lahko dodatna naloga.
  Na poti do jedra morate premagati zapleten varnostni sistem. Izogibajte se laserjem in turretom ter uničite tudi robote, ki jih najdete na cesti. Pojdite do nadzornega centra in potegnite ročico, aktivirajte dodatno napajanje. Zdaj morate rešiti sestavljanko in dobiti vse spomine. Če želite to narediti, uničite ovire z žarkom in postavite bloke, prostovoljce pa obrnite na desno stran. Ko boste dobili vse spomine, boste videli informacije o lokaciji nove moči oklep. Poleg tega boste imeli koordinate tovarne "BIP". Na tem mestu je še ena pot.

  Kaj bi moralo biti življenje

  In tu smo prišli do zadnjega poslanstva Fallouta 4: Far Harbour. Kako začeti to iskanje? Najprej obiščite trgovce in napolnite svoj arsenal in založniško lekarno, saj bo ta avantura zelo nevarna. Nato odprite cev in poiščite tovarno v središču zemljevida. Morda ste že obiskali to lokacijo, nato pa lahko preprosto uporabite hitro navigacijo. Če ne, izberite najbližjo točko in pojdite na cilj. Tovarna "BIP" je postala raj za supermutante, tako da bo veliko teh bitij v okrožju. Pojdite v zdravstveni center, prijavite se v to stavbo. Čiščenje vsakega nadstropja, vzpon na streho in iskanje vhoda v tovarniško trgovino. AtZgornja stopnja lahko najdete edinstven oklep, zato ne pozabite pogledati okoli. Pojdite navzdol in vdor v računalnik. Pojdi na dvigalo in se pelji z njim. Pod stopnicami izkopajte grob, v katerem boste našli lobanjo in medaljon Avery, pa tudi snemanje. Te stvari bodo potrebne, da se boste odločili za otok. Preden zapustite lokacijo, jo dobro poiščite, saj lahko v škatlah najdete veliko uporabnih stvari.

  Konec komplementa

  Po končni misiji je odvisna le usoda otoka. Izberete lahko katerokoli od teh možnosti:
 • Dober ud, v katerem vsi ostanejo živi. Pojdi nazaj v Akadijo in se pogovori z Dime. Začelo se bo iskanje "Reformacija". Po markatorju poiščite Martinovo zatočišče. Vzemite dva logotipa in se vrnite k upravitelju. Nato pojdite k Tsetu in mu pokažite svoje najdbe. Zdaj morate iti v osrednji kontrolni center in prepričati spovednika, da pobegne. Če to ne uspe, lahko ubijete Tektu. Samo pogovoriti se morate z Dime in dokončati Quest "Family Business". Zaradi tega bo otok imel svet in dekle se bo vrnilo k staršem.
 • Dodelava je nevtralna. Pojdi k Dimi in ga prepričaj, da se preda oblastem in povej resnico. To lahko storite samo, če prenesete Charisma spretnosti. Pokažite Helen, nato pa se bo začelo sojenje bin. Če ste naleteli na veliko dodatnih nalog, ga bo Dima utemeljil. Če število zaključenih sekundarnih nalog ne bo dovolj, potem bodo prebivalci otokanapad na Akadijo. Posledično bo Kasumi umrl in upravitelj bo izveden.
 • Slab ud. Če želite ubiti vse ljudi, pojdite v kontrolni center in uničite jedra. Pojdite hitro od tam, ker lahko vidite eksplozivni val. Če želite uničiti vse prebivalce otoka, pojdite v elektrarno in izklopite turbine. Če hočeš uničiti šinto, potem pokliči Bratstvo jekla.
 • Na splošno, če želite doživeti novo pustolovščino v svetu jedrske postapokalipse, morate to aplikacijo namestiti v računalnik. Tu boste našli veliko nevarnih nasprotnikov, zvestih prijateljev in težkih nalog. In vse, kar je potrebno za veliko zabave, je začeti igrati Fallout 4: Far Harbour.

  Sorodne publikacije