Skyrim: moda nosečnosti (18+)

Serija Elder Scrolls je v času svojega obstoja pridobila ogromno popularnost. S prihodom igralcev Morrowinda so postali na voljo, da ustvarijo svoje modifikacije, dodajo v igro različne predmete, orožje, rastlinstvo in živalstvo, kot tudi spreminjanje igranja in grafike dopolnitev. Posebni obrtniki na podlagi serije ustvarjajo svoje igre. Največja skupnost oboževalcev na svetu vsak dan ustvari na stotine novih modusov od Morrowinda do Skyrima. Toda nekateri od njih vplivajo na kakovost njihovega delovanja in premišljenost. Eden od teh - mod za nosečnost in rojstvo otroka za "Skyrim". Ta sprememba je namenjena uporabnikom, mlajšim od 18 let, zaradi prisotnosti prizorov seksa.

Kje najti?

Ta sprememba se je imenovala BeeingFemale, avtorica Ausbrecherja. Značilnost vseh dobrih modulov je, da se nenehno posodabljajo in pomagajo, da se izognemo napakam in dosežemo še večjo združljivost. Trenutno je mogoče modele za nosečnost Skyrim prenesti v različici 281. Najti takšen dodatek za igro je mogoče najti na vseh ruskih ali angleških jezikovnih virih, namenjenih modusom serije The Elder Scrolls.


Kako namestiti?

Za pravilno delovanje modsov za nosečnost Skyrim je priporočljivo prenesti in namestiti naslednje datoteke: Skyrim Script Extender, XPMS, FNIS, telo in komplet oklepov ob podpori nosečnosti in nato najnovejšo različico same spremembe. Postopek namestitve bo izgledal takole:
 • Namestite vse prenesene spremembe.
 • Vse v mapi z imenom Podatki je potrebnokopirajte v isto mapo z igrami.
 • Zagon programa FNIS za posodobitev animacije.
 • Povežite esm in esp datoteke z odjemalcem igre ali prek ustreznega mod-managerja.
 • Kakšne so možnosti?

  Na začetku je bila v igro dodana še razpoložljivost za nosečnost "Skyrim" le cikel menstruacije in priložnost za otroka. Avtor je opravil veliko dela na preoblikovanju modifikacije v polnopravno, spreminjanje sloga igre, aplikacije.


  Prvič, ta moda igri dodaja prizor spolne narave, ki lahko povzroči nosečnost kot pri ženski Dovakin in preprosto v NPC, če je protagonist moški. Igralni igralci, ki nimajo edinstvenega imena, kot so stražarji, razbojniki, plenilci in tako naprej, ne morejo začeti z otroki. Da bi se izognili neželeni nosečnosti, lahko na alkemični mizi ustvarite potrebne napitke. Igralec lahko uravnava velikost želodca. Telo se spreminja v skladu s ciklusom nosečnosti. Mod dodaja sam proces rojstva otroka. Možno je tudi veliko število nosečnosti (do šest otrok). Zelo realno predpisana in cikel menstruacije. V kovačnici lahko za to izdelate posebne higienske serviete. Če igralec zanima samo začetek lastnih otrok, se lahko krvavitev prekine. Po rojstvu otroka ga protagonist samodejno nosi na rokah. Odrasli otroci imajo osebno opremo in lahko sledijo karakterju. Imajo lastno drevo spretnosti in stopnjo razvojnih sposobnosti (prilagodljivo). Prav tako lahko otrok nauči uroke in jih uporabi v bitki. Z otrokiDrugemu ženu lahko na primer pošljemo sistem dialoga.
  Da ne bi bila zmedena v vsej tej sorti, igra doda 3 knjige, podrobno opiše vse možnosti. Nastavitev modsov za nosečnost "Skyrim" lahko izberete za vsak okus. Tudi v tem zavihku lahko najdete postavko z vsemi potrebnimi informacijami o možnosti zanositve in trenutni fazi ženskega telesnega cikla. Spreminjanje spola in rase je na voljo kadarkoli.

  V zaključku

  Na splošno je modifikacija za Skyrim za nosečnost njegove žene ali junakinje lahko zanimiva priložnost za razširitev priložnosti za otroke in raznolikost samega procesa igre.

  Sorodne publikacije