Top Xbox 360 igre vseh časov in narodov

Strelci, arkade, strategije, simulatorji in še veliko več, podjetje vsako leto razvije številne igre različnih slogov in žanrov. Nekateri od njih čakajo z veliko nestrpnostjo in odkupom že v prvih urah, medtem ko se drugi zaljubljajo, le da so v igri igrali nekaj ur. Nekdo raje igra sam, drugi brez podjetja. Tukaj je vaš top deset top Xbox 360 iger.

Serija FIFA

Novi nogometni simulator vsako leto uživa. Prva igra iz serije, ki je bila izdana leta 1993, se je takoj zaljubila v vse ljubitelje nogometa. Težko je razlikovati najboljše od vseh. Konec koncev je bil vsak del hkrati mojstrovina. Osupljiva grafika in fizika, izboljšana vsako leto, veliko število licenciranih igralcev in lig - to so komponente, ki naredijo igro EA Sports hegemon njegovega žanra. Prinesite svoj najljubši klub v naslov prvaka? Ali ustvarite edinstvenega nogometnega igralca in ga naredite za najboljšega igralca na planetu? Naprej na FIFA nogometna polja!


GTA V

Peta igra znane serije je postala vrhunec studia Rockstar. Razvijalci so trdo delali na slavi. To govorijo milijoni navdušenih odzivov igralcev po vsem svetu. Osupljivi detajli, stotine vrtoglavih misij, hitri, strmi pogoni in pištole! Igra se bo odvijala v mestu Los Santos, San Andreas. Isto stanje, ki je dalo na stotine ur igranja v enem od prejšnjih delov. Ta čas spet pripada upravljanju enega od treh znakov, s svojo usodo inzgodovino. GTA V ima pravico, da zavzame svoje mesto v kateri od najboljših iger najboljših iger na Xbox 360.

Dead Rising 2

Zombie Shooter v studiu! No, seveda, vrhunske igre na Xbox 360 ne gredo brez zombi igre! Ogromne smrti mrtvih vam ne bodo dovolile, da bi odvračali vse krvoločne igralce! Stotine načinov ubijanja, očarljive zgodbe in sedem variant udov. Dogodki drugega dela se bodo odvijali pet let po prvi zgodbi. Glavni lik je motociklist Chuck Green, ki mora najti zdravilo za svojo hčerko. Da bi to naredil, ima ves odprt svet in kup orožja! Nobena misija ne bo uspela brez množičnega umora zombaka! Vsi, ki so ravnodušni do zombi-apokalipse, so posvečeni.


Spalni psi

Glavna pomanjkljivost te igre je prisotnost v svetu serije GTA. V drugi igri je preprosto mojstrovina. Igralec čaka na popolno potopitev v mesto Hong Kong. Ozke ulice, dirke na nočni avtocesti, vojna triad. V središču zapleta je policist pod krinko Wayne Shen. Glavna značilnost igre - edinstven bojni sistem. Tukaj se borite na vsakem koraku. Igralec se mora boriti z več nasprotniki hkrati. Na srečo se lahko branite pred sovražniki tako kot orožje in s pomočjo. Z vsako misijo prodirate globlje v kriminalni svet Hong Konga, čutite njegovo kulturo v luči neonskih luči. Popolnoma odprt svet azijskega mesta vas ne bo zamudil za sekundo!

Left 4 Dead

Še en strelec za preživetje zombi. V tej igri ni odprtega sveta in zanimive zgodbe. Obstajajo samo mračna mesta s hordami živih mrtvih in namenakončati. Toda to je tisto, zaradi česar je L4D eden izmed voditeljev vseh najboljših iger za dva na Xbox 360. In ne samo za dva. Razvijalci so predvideli skupno igro za do 8 ljudi. Toda veliko število igralcev ni zagotovilo za uspeh. Umetna inteligenca, metanje več in bolj težkih testov, vam ne bo omogočilo, da se sprostite za sekundo. Mračne ulice mrtvega mesta, številne zombije s svojimi veščinami in posebnostmi. In možnosti, da ostanete živi, ​​skoraj nič

Skyrim

Katere vrhunske igre na Xbox 360 stanejo brez legendarne studijske igre Bethesda Softworks! Tokrat se bo igra odvijala v provinci Skyrim. Vloga junaka bo preprosta zaključna, čigar glava je ostala na ramenih samo zahvaljujoč zmaju. Da! Končno so se v igri pojavili zmaji! Razvijalci so slišali užitke milijonov oboževalcev. Brez razburljive zgodbe in na stotine nalog, tokrat tudi.

Far Cry 3

Dobrodošli na tropskem otoku, kjer preživi najmočnejši! Najpogostejši dopust Jasona Brodyja se je spremenil v nočno moro, potem ko so ga pirati sprejeli za talca. Tu ni prostora za slabosti. Velik odprt svet in neskončno streljanje čakajo novega junaka. Razbijte se naravnost, streljate vse na poti ali uničujete sovražnike v prikritem načinu? Izbira igralca!

Potreba po hitrosti: najbolj iskana

Vodja dirkalnih simulatorjev vseh vrhunskih iger na Xbox 360 Freebootu. Tokrat moraš tekmovati sredi dneva. Da bi postali najboljši slabi fantje, bodo morali zmagati vsi in vsi. Avto tuning je ostal sestavni deldel zmage. Igra je dinamična in zasvoji. Sedaj bodo morali biti oprtniki ne le s tekmeci, ampak tudi s policijo.

Walking Dead

Če je igralec naklonjen gostom, potem mimo "Walking Dead" ne bo uspelo. Zgodba o Clementinovi deklici se bo razširila že več let igre. Vsaka od vaših odločitev bo vplivala na končni rezultat. Igrate lahko igro večkrat, vsakič ko izločite več situacije. Udoben vmesnik in nadzor bodo igralcem omogočili na ducate razburljivih ur in zagotovili edinstven užitek.

Assassin's Creed 3

Nazadnje, deseta igra na našem turnirju iger Xbox 360. Preprosto je nemogoče iti mimo nje. Poiščite se v srcu krvave revolucije, pokažite čudeže tehnik ubijanja in rešite svojo domovino. No, seveda, naredite preskok vere z ducata strehov kolonialne Amerike. Nova zgodba o mirnem srednjeveškem morilcu že čaka na svojega junaka! In to ni vse, kar lahko pride v vrh iger Xbox 360. Vsakdo se odloči, da bo imel svoj okus in žanr. Nekateri že vedo, katera virtualna vesolja jim ustreza, drugi pa jo po naključju najdejo. Glavna stvar, ki združuje te ljudi, je neomejen užitek zaradi ljubezni do video iger.

Sorodne publikacije