Učitelji Skyrim očaranja: kaj dati, kje najti?

Elder Scrolls je znana linija iger za mnoge sodobne igralce. Njen peti del je bil izjemno uspešen. Skyrim še vedno privablja igralce s svojimi zmožnostmi, na primer na področju prenosa različnih veščin. Danes bomo govorili o učiteljih očaranosti v Skyrimu. Kdo je to? Zakaj so potrebni? Kaj dajete? Ali lahko vzamete učiteljeve partnerje? In če je tako, kako se to lahko stori?

Mentor je

V Starejših Scrollih V obstaja možnost prenosa pasivnih veščin. V ta namen so izumili tako imenovane mentorje v igri Skyrim. Lahko jih imenujemo učitelji. Na Skyrimu so prvotno predvidene naslednje vrste mentorjev:
 • adept - izboljšanje spretnosti za 50 enot;
 • strokovnjak - poveča znanje za 75 točk;
 • master - vam omogoči, da izboljšate svoje znanje za 90 enot.
 • Včasih v virtualnem svetu ni mogoče najti mentorjev, ampak z drugimi "učitelji" problemi ne bi smeli biti.


  Za plačilo lahko igralec opravi več lekcij za eno ali drugo spretnost. Višje kot je spretnost, dražje bodo lekcije, zato bo Dovakin moral založiti kovance.

  O čarobnem

  Nekaj ​​besed o očarljivih spretnostih Starejši svici V. Ne bo vsaka Dovakinova veščina koristna.
  "Čarobnost" je spretnost, ki pomaga pri vsiljevanju različnih čarovniških iger. Ustvarite lahko pasivne in aktivne čare, ki vam pomagajo prenesti igro in se boriti proti sovražnikom. Čarobnost se črpa ali sama (s prekrivanjemopreme), ali mentorji. Druga možnost ni tako preprosta, kot se zdi, saj Skyrim nima toliko učiteljev v vsaki smeri. Poleg tega bo igralec ob črpanju veščin prek učiteljev naletel na nekatere omejitve. Ampak o njih kasneje.


  Kaj so magični mentorji

  V Skyrimu so samo trije čarovniki. Istočasno igralec ne more komunicirati z mentorji-pripadniki. Takšni mojstri niso preprosto predvideni v virtualnem svetu "Promocija". Tukaj lahko spoznajo čarobne učitelje v igri:
 • Sergey Turrian (strokovnjak);
 • Hamal (poveljnik);
 • Slave (glavni).
 • Pomembno: za usposabljanje Dovakinovih veščin ne potrebujemo le zaloge denarja, ampak tudi zapomniti določene omejitve. Za vsako visoko stopnjo usposobljenosti lahko igralec sprejme 5 lekcij od mentorja. Skladno s tem lahko v Skyrimu učitelj magije do stopnje 100 dvigne ustrezno spretnost, vendar je težko uporabiti takšno operacijo.

  Sergej Turian

  Zdaj nekaj besed o vsakem učitelju. Najprej se seznanite z Sergey Turian. To je prvi čarobni mentor, s katerim se Dovakin lahko spozna. Impert, inštruktor na College Winterhall. Ta lik lahko z lahkoto uči igralca na raven "strokovnjaka", zato boste morali kontaktirati mojstre-mojstre. Sergey Turrian je avtor knjige "Smernice za čarobnost". Dovakinu dajte več nalog:
 • "Na tekače šarmerja";
 • "Kamni duš".
 • Hamal

  Naslednji magični učitelj v Skyrimu je Hamal. To je dekle iz severovzhodne rase, ki je duhovnica Dibellahovega templja, ki se nahaja v Marquette. Ljubka deklica-mentorica bo pomagala razviti Dovakinove očarljive sposobnosti.
  Na žalost, preden bo igralec na voljo možnost usposabljanja, bo moral iti skozi iskanje "Heart of Dibellas". Brez njega Hamal ne bo razvil Dovakinove čarobnosti. Kje dobiti ustrezno iskanje? Daje ga Hamal. Če želite začeti, morate priti v oči svečenice. Obtožila bo igralca, da prekine pomemben ritual. Nadalje, Dovakin lahko ubije Hamala in druge duhovnike, ali pomaga ženskam in s tem popušča njihove grehe. Po izbiri druge možnosti se bo začelo "Srce Dibellas".

  Splat

  Zadnji učitelj čarovništva v Skyrimu je lenoba. Long-lord iz hiše Telwani. Ta lik najdete v stolpu Tel-Mitrina. Flea uči Dovakina očarljivost do najvišje ravni. Ta mentor bo nadomestil Hamala, če bo lik ubil duhovnico v templju.

  Zaveznice in mentorji

  Ali obstajajo "Skyrim" učitelji čarovnije, ki jih lahko vzamete v zaveznike? Jih ni. Vsi liki, ki smo jih preučili, ne bodo sledili Dovakinu in mu pomagali pri boju proti nasprotnikom. Kljub temu zavezniki učiteljev še vedno delujejo kot zavezniki. Na primer, med temi ali drugimi nalogami Hamal in Serhiy podajata drugačne nasvete in na teh točkah ju lahko zavezniki neposredno obravnavajo.

  Sorodne publikacije