Gostje v "Instagramu" so vidni: aplikacije tretjih oseb in sistemske politike

Zdaj, ko mnogi lastniki pametnih telefonov in tablic preživijo večino svojega življenja na spletu, obstaja veliko programov, ki so namenjeni izmenjavi najbolj zanimivih in nepozabnih trenutkov. Tumblr, Facebook, VKontakte, sošolci in seveda Instagram. Vendar pa uporabniki najnovejše aplikacije kažejo, da se nekoliko razlikuje od prejšnjega v drugem segmentu.

Je Instagram drugačen od drugih programov?

Razvijalci in podporna ekipa "Instagram" so večkrat poudarili, da aplikacija ni socialna mreža, zato so zmožnosti uporabnikov nekoliko omejene. Fotografije, ki so vgrajene v program, lahko obdelujete s filtri samo iz pametnih telefonov. Operacijski sistemi za osebne računalnike niso vključeni v ta seznam. Ustvarjalci so dodali tudi, da se v bližnji prihodnosti ne bodo osredotočili na računalnik.


Vse to ni napaka. Samo "Instagram" je predvsem mobilna aplikacija.

Ali so obiskovalci v "Instagramu" vidni?

Tisti, ki preživijo veliko časa v "Instagramu", bodo prej ali slej želeli slediti tistim, ki so obiskali njihov profil. Ta funkcija je vdelana v kodo »sošolci«. Toda obiskovalci v "Instagramu" so vidni? Odgovor je ne. Tako kot v "Facebook", "Vkontakte", "Intagrame", ta funkcija ni bila vključena v programsko kodo. Standardni dodatki k njej ne omogočajo sledenja natančnega števila naročnikov na krmi, tistih, ki so pravkar prispeli, in tistih, ki so preklicali naročnino.
Za navadne uporabnike programa, ki le občasno razporejajo fotografijenarava, hrana, živali in jaz, ni posebej pomembno, obiskovalci so vidni v "Instagramu". Toda za tiste, ki razpakirajo svoj kanal z vsemi razpoložljivimi sredstvi, je sledenje podatkov pomemben del projekta.


Vendar so se neodvisni razvijalci odločili, da bodo pomagali enostavnim uporabnikom, v trgovinah aplikacij pa je na voljo več programov tretjih oseb, ki vam omogočajo, da dobite popolne podatke o svojem profilu in gostih.

"Moji gostje in poznavalci v Instagramu

Ker pametni telefoni in tablični računalniki delujejo na različnih operacijskih sistemih, ni mogoče ustvariti ene aplikacije za sledenje gostom, vendar lastniki telefonov iPhone in iPads odločijo, ali so gostje vidni Na Instagramu vam bo pomagala brezplačna aplikacija "Moji gostje in poznavalci v notranjosti".
Aplikacijo lahko enostavno najdete v trgovini in namestite. Program vam omogoča, da prepoznate vse, ki so objavili "pet" vpisov, pet najbolj aktivnih naročnikov, si ogledate strani ljudskih pesmi in si izmenjujejo zapise na drugih socialnih omrežjih.

Kdo si me ogledal na Instagramu - kdo je obiskal moj Instagram

Kdo me je pregledal na Instagramu je podoben program, vendar za pametne telefone z operacijskim sistemom Android. Razvijalec tega programa je pridobil popularnost ne zaradi svojega prispevka k razvoju tehnologije. Ime tiska Turker Bayram je bilo poudarjeno skozi zgodovino z aplikacijo, ki je zbirala podatke o računu v Intagamu. To je vredno uporabljati to aplikacijo - odločitev vsakega lastnika pametnega telefona. Vendar pa je v skladu z opisom, problem viden gostom v "Instagram", bo izginil.

Kršitev sistemske politike

Uporabniki, ki se odločijo videti, ali so gostje vidni"Instagram" preko stika ali Facebooka se mora takoj zavedati, da so vse aplikacije tretjih oseb, ki pomagajo izračunati tiste, ki so obiskale profil, nezakonite. Dokler ne bo izšla uradna razvojna aplikacija, ne bo mogoče spoznati seznama gostov. Do danes so gostje Instagrama in VKontakte ostali anonimni. Vsaka aplikacija, ki ponuja podatke o gostih, še posebej plačane, je lahko edini način, da dobimo čim več zapisov. Podatek, da imajo taki programi enak namen - prodaja, uporaba in razkritje zaupnih podatkov, je bil večkrat večkrat poročan.

Sorodne publikacije