Video snemalnik Mystery MDR-650: prednosti in slabosti

Video snemalnik, kot je Mystery MDR-650, je sestavni del vsakega avtomobila. Zasnovani so tako, da zajamejo vse, kar se dogaja na cesti. Spoznali boste funkcionalnost tega modela iz članka.

Gadgetska kultura

Zaradi razvoja tehničnega napredka so velika mesta vsak dan preobremenjena s prometnimi tokovi. Žal se železnice, avtoceste in prometna križišča ne gradijo tako hitro, kot se povečuje število lastnikov avtomobilov. To vodi do prometnega propada v velikih mestih in zapleteni urni zastoji niso najslabši rezultat takšnega industrijskega procesa. Verjetnost nesreče se znatno poveča. Vozniku pa je težje dokazati svojo pravico in kaznovati krivca. Še posebej, če je ta izginil s prizorišča.


V teh pogojih se je rodila kultura množičnega videonadzora. Težko si je predstavljati sodobnega motorista, prebivalca velikega mesta, brez registra avtomobilov, kot je Mystery MDR-650 ali kakšnega drugega. Uporaba takšnih naprav je bila naravna kot pranje in ščetkanje zob.

O Mystery MDR-650

Navodila za DVR opisujejo celotno večfunkcionalnost sistema: na eni sami kameri je prikazan cikličen posnetek s kotom gledanja 120 °, ki ga lahko zavrtite za 180 °. Video posnetek je narejen v ločljivosti 1280 x 960. Valjarji se snemajo 3510 in 15 minut. Med njimi je razmik približno 3 sekunde. Datoteke so shranjene v formatu avi. Snemanje poteka kot nadnevni in nočni način.
Ta model je opremljen z vgrajeno akumulatorsko baterijo kapaciteta 500 mga, vendar zagotavlja električno energijo iz omrežja v vozilu. Mystery MDR-650 ima svoj dvo-palčni zaslon za ogled posnetkov. Poleg tega lahko napravo priključite na računalnik prek kabla USB, da si ogledate videoposnetek na širokem zaslonu.


Standardna vgradnja na sesalno posodo. Izdelek je majhen - samo 50 x 97 x 22 mm.

Pozitivne povratne informacije

DVR Mystery MDR-650 je zaslužil pozornost voznikov zaradi svoje enostavne uporabe in nizkih stroškov. Uporabniški pregledi kažejo, da je izdelek vreden svojega denarja, da je zapis dobro opravljen, brez hudournikov in odhodov, številke avtomobilov so vidne tako v svetlem kot v temnem prostoru.
Malo je zadovoljno z minimalnim ukrepom, ki omogočajo in izključujejo pripomoček: voznik preprosto pristane v avtu, poveže izdelek z vžigalnikom, začne snemati. Odstranjevanje iz njega - izklopi se. V tem primeru ni mogoče najti težkih in težko dostopnih ključev. Živeli vozniki in možnost vrnitve fotoaparata za snemanje notranjosti avtomobila in inšpektorja DPS, ko gre za voznikova vrata.

Negativne povratne informacije

Kateri koli model je bil dober, vendar bo imel svoje slabosti. Na žalost so negativne ocene o Mystery MDR-650 več kot pozitivne. Mnogi na primer opažajo, da naprava po več urah delovanja preneha delovati, se obesi in izklopi. Mnogi se pritožujejo zaradi slabe kakovosti videav nasprotju s pozitivnimi ocenami o tem. Opozoriti je treba, da ob vklopu nalagajo radijske oddaje zaradi motenj. Sucker se ne razlikuje v zanesljivosti, tako da boste morali trpeti z dejstvom, da pripomoček občasno pade z vetrobranskega stekla.
V zvezi s tem, ali so številke avtomobilov vidne, je navedeno, da jih je mogoče videti pri dnevni svetlobi le v bližnji razdalji v načinu premora. Ponoči bo viden samo bleščanje. Treba je opozoriti, da interval med zapisi ni 3 sekunde, kot je navedeno v opisu izdelka, in vseh 10.

Cenovna politika

Strošek je nizek: od 2000 do 3000 rubljev. Načeloma je Mystery MDR-650 vreden svojega denarja - poceni, nepretenciozna naprava z omejenim naborom funkcij in zmogljivosti.

Povzetek

Če povzamemo, je treba reči, da pripomoček ni tako dober. Bolje je dodati malo denarja in kupiti model, ki se je dokazal na trgu video pripomočkov. Poleg tega tak interval med snemanjem videa ogroža, da se podrobnosti nesreče ne smejo odstraniti. Da bi se izognili takšnim incidentom, je priporočljivo kupiti model z vgrajenim senzorjem udarca. Drugo ime je G-senzor. Modul samodejno zažene snemanje ob močnem povečanju pritiska na avto. Datoteka se premakne v imenik, zaščiten pred prepisovanjem. Funkcija določi čas do nesreče in po njej (konfigurirana je v možnostih). Tako napadalec ne bo ostal nekaznovan, ker bodo informacije o njem določene na fotoaparatu.
Poleg tega so koristne lastnosti: antiradar, GPS navigator in funkcija opozorila spanja. Slednje ni posebej pomembno v mestu,bolj pogosto uporabljajo tovornjakarji na dolge razdalje.
Pri izbiri izdelka je priporočljivo, da bodite pozorni na prisotnost tehnologije WDR. Zaradi tega se kakovost fotografiranja povečuje v temi. V odsotnosti svetlobe so poudarjeni temni vogali in svetlo rahlo zasenčeni. Kot rezultat, ko se gibljejo na dan, slika ne postane "osvetljena", če sonce žarka v objektiv, in ponoči se izkaže preveč temno. Številke avtomobilov so precej berljive. Vendar pa taki modeli stanejo za velikost višji, vendar bodo ti stroški popolnoma in popolnoma upravičeni. Na zanesljiv pripomoček, čeprav bo moral porabiti veliko denarja, vendar pa bo bolj koristno kot poceni model, ki bo trajal zelo dolgo časa in mirno bo ostal nekje v smeti ali bo prodal pri roki dvakrat ceneje neuspeli motorist. Torej pomislite nekajkrat, preden kupite video snemalnik v vašem avtomobilu.

Sorodne publikacije