Najbolj potrebne aplikacije za Android

Prej so mobilni telefoni lahko opravljali le omejen nabor funkcij. Običajno kliče in pošilja sporočila. Zahvaljujoč razvoju tehničnega področja je bilo veliko zanimivih dogodkov, ki so proizvajalcem omogočili, da preproste "klicalce" spremenijo v poln PC. Pred nekaj 15 leti je le malo ljudi lahko predstavljalo, da bi lahko funkcije velikega okornega računalnika vodile majhen kompaktni pametni telefon ali tablični računalnik. Zdaj je vse to postalo vsakodnevna resničnost. Toda sam pripomoček ne zagotavlja takšnih priložnosti. Lahko se običajno imenuje baza, ki ustvarja določene pogoje za namestitev različnih aplikacij. Najnovejše pa omogočajo polno uporabo vseh sredstev multimedijskih naprav. Trenutno je najbolj priljubljen operacijski sistem Android. Večina proizvajalcev jo namesti na svoje pripomočke. Govorimo o tako znanih blagovnih znamkah, kot so Samsung, Huawei, HTC, Xiaomi in drugi. Ko kupite nov pametni telefon ali tablični računalnik, se uporabniki pogosto sprašujejo, katere aplikacije so potrebne za Android? Seveda je to od prave izbire odvisno od stopnje funkcionalnosti naprave. Če se odpravite na Google Play Market, se lahko preprosto izgubite v številnih aplikacijah. Vsak uporabnik ne bo takoj razumel, kaj natančno namestiti na pripomoček. Ta članek bo natančno opisal storitve, ki so po mnenju uporabnikov najbolj potrebne.

Potrebni so najboljši Android Apps

Kupci kupijo nov pripomoček, opazili so, da je proizvajalec že nameščen.različnih javnih služb. Toda ali so vsi resnično potrebni? Na žalost so nekateri programi v praksi popolnoma neuporabni. Na srečo pa lahko takšno programsko opremo odstranimo in namesto tega namestimo tiste programe, ki jih potrebuje uporabnik. Trgovina "Googlowe" ponuja široko paleto plačanih in brezplačnih vsebin. Med temi raznolikostmi obstajajo takšni programi, brez katerih sodobni uporabnik ne bo stal. Da lastnik pripomočka ne izgubi časa pri neodvisnih iskanjih, bo spodaj prikazan seznam.

Oglejmo si, kakšne so najpomembnejše aplikacije za pametne telefone na Androidu v top 10.
 • Antivirus. Sodoben pripomoček ne more storiti brez zaščite. Trenutno obstaja veliko število virusov, ki lahko ne samo poškodujejo napravo, ampak jo tudi popolnoma odpravijo.
 • Upravljavci. Za natančno nastavitev vseh datotek (organiziranje in distribuiranje v mapah), ki so na voljo v telefonu ali tabličnem računalniku, priporočamo uporabo posebnega programa. Imenuje se upravitelj datotek.
 • Brskalnik. Trenutno je težko predstavljati uporabnika, ki lahko brez interneta. Da bi lahko obiskali svetovni splet, morate namestiti brskalnik.
 • Navigator. Po statističnih podatkih ima velik del prebivalstva države avtomobile, zato je priporočljivo, da svoj pripomoček dopolnite s posebnim programom, ki lahko usmeri pot do katerega koli objekta. To bo pomagalo pri varčevanju ne samo voznikovih živcev, ampak tudi bencina.
 • Zemljevidi. Prej, ko je prišel v čudno mesto, je bilo enostavnose izgubite Moral sem prositi ljudi, da pokažejo svojo pot, na primer na železniško postajo ali muzej. Zdaj je vse veliko lažje. Če namestite kartice, se lahko počutite celo v tujem mestu kot doma.
 • Socialno mreženje. Klepet s prijatelji in sorodniki, ki živijo v drugi državi, se lahko opravi vsak dan. V ta namen preprosto namestite aplikacijo, da ustvarite profil.
 • Video komunikacija. Kako dobro med klicem, ne samo slišati glas naročnika, ampak tudi videli! Če želite to narediti, je dovolj, da imate nameščen pripomoček s kamero in posebno storitev. Aplikacija mora biti na dveh telefonih.
 • Adobe Flash Player je multimedijska platforma, ki omogoča predvajanje grafike, zvoka in videa.
 • MX Player je odličen video predvajalnik, ki podpira veliko število formatov.
 • Cool Reader - program za tiste, ki raje berejo e-knjige.
 • Seveda, najpomembnejše aplikacije za Android niso omejene na ta seznam. Vsak uporabnik lahko iz igre Play Market dodatno prenese igre, fitnes programe, zdravstvene storitve (nadzor vnosa tekočin, boj proti kajenju itd.), Vreme in še veliko več.

  Zaščita pripomočka pred škodljivim vedenjem

  Operacijski sistem Android je relativno ranljiv v primerjavi z iOS. Na žalost vas lahko nevarnost vsaj obdrži tam, kjer jo pričakujete. Uporabniki, ki želijo svoj pripomoček spremeniti v zmogljivo delovno platformo, ne morejo storiti brez protivirusnega programa. Na internetu je veliko različnih zlonamernih programov. Prepoznajte jih brez posebnegaUtilities je nemogoče celo za najbolj izkušenega programerja. Virus lahko ujamete na napravi tako, da prenesete glasbo, slike, samo z obiskom strani. Škodljiva programska oprema lahko resno pokvari življenje uporabnika. Najprej se prikažejo majhne nesreče in potem se naprava morda ne vklopi.

  Da bi preprečili takšne nevšečnosti, je to veliko lažje, kot da bi napravo „pozdravili“. Če želite to narediti, morate izbrati pravi protivirusni program in ga namestiti na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. Vendar moramo ukrepati zelo previdno. Dejstvo je, da je takšne aplikacije, ki zahtevajo velike vire, zato jih je treba skrbno izbrati na podlagi tehnične opreme samega pripomočka. Če lastnosti naprave ne bodo dovolj močne, bo to privedlo do močnega zaviranja delovnih procesov in posledično do zamrznitve.
  Torej, katere programe naj namestim na Android, da zaščitim svoj pripomoček pred virusi?
 • Dr.Web. Najbolj priljubljena aplikacija. Odlično se spopasti z nalogami. Za namestitev na pametni telefon priporočamo uporabo poenostavljene različice - Light. Po mnenju uporabnikov je ta antivirus najbolj zanesljiv. Zagotavlja različne funkcije: posodobitve baze podatkov, črne liste, preverjanje veljavnosti sistema (hitro, polno) in še več. Pomembna prednost tega programa je nizka zahteva za strojno "polnjenje". To je ta pripomoček, ki vodi seznam potrebnih aplikacij za Android. Res je, da je za nekaj mesecev prosto namestiti samo poskusno različico, polno pa jo ponujajo razvijalci po določeni ceni.
 • Avast! Mobilna varnost.Nič manj priljubljen anti-virus. Deluje dobro in hitro. Lahko ga namestite brezplačno na pripomoček. Ščiti pred različnimi virusi, okuženimi kodami in zlonamerno programsko opremo. Lahko spremlja spletne dejavnosti. Vmesnik je preprost, kontrole so dobro premišljene s strani razvijalcev.
 • Upravljavci datotek

  Če želite nadaljevati z raziskovanjem potrebnih aplikacij za pametni telefon na Androidu, morate govoriti o upraviteljih datotek. Mnogi lastniki pripomočkov se bodo vprašali, za kaj so namenjeni? Na telefonu uporabniki prenesejo veliko število glasbenih, grafičnih in video datotek. Na primer, vznemirljivi film vam pomaga pri obrezovanju časa v prometnem zastoju na cesti. Način dela postane zanimivejši pri poslušanju vaše najljubše glasbe. Vendar pa vse naprave nimajo posebnih pripomočkov, ki upravljajo take datoteke. S prenosom informacij iz interneta lahko preživite dan (ali celo več) pri iskanju v številnih sistemskih mapah. Da se temu izognete in namestite upravitelja. Ta aplikacija omogoča shranjevanje prenesenih datotek na določeno mesto, tako da se podatki ne izgubijo. Na žalost trenutno ni velikega števila prijav. To je seveda zelo presenetljivo za uporabnike, saj je zelo težko interakcijo z pripomočkom brez upravitelja datotek. Trenutno je v trgovini na voljo ena od dveh aplikacij - File Manager HD ali File Manager. Med gospodarskimi družbami ni bistvenih razlik. Z njihovo pomočjo lahko uporabnik upravlja z vsemi datotekami, nameščenimi na napravi, brskanjem po njih in po potrebi tudi arhiviranjem.

  Svetovni splet - namestitev brskalnika

  Seveda pa seznam najbolj potrebnih aplikacij za Android vključuje brskalnike. Brez njih uporabnik preprosto ne bo mogel vstopiti v svetovni splet. Trenutno obstaja toliko takšnih programov. Vsak od njih (kar dokazujejo razvijalci) je čim bolj priročen. Ampak ali je res? Na žalost ne. Če imate brskalnik, ki vam ni všeč, ko kupite pripomoček, to ni problem. Lahko se ga enostavno odstrani in zamenja z drugimi. V trgovini "Googlowe" je veliko ponudb. Po pregledu ocen je bilo mogoče poudariti dva voditelja.
 • Google Chrome. Ta brskalnik hitrosti je izven konkurence. Ne nalaga RAM-a, kar ugodno vpliva na delovanje pripomočka. Informacije na zaslonu so prikazane kvalitativno. Pomembna prednost Google Chroma je sinhronizacija. Da ne bi ponovno vnesli podatkov, je dovolj, da se prijavite v svoj račun. Potem bo uporabnik lahko dostopal do vseh shranjenih podatkov: zgodovine, zaznamkov, gesel in drugih. Prav tako je treba poudariti možnost glasovnega iskanja. Z njegovo pomočjo ni potrebno zapravljati časa s tipkanjem besedila s tipkovnice, temveč samo vprašati glasno.
 • Opera Mini. Ta brskalnik je že dolgo znan uporabnik. Začelo se je nameščati tudi v enostavnih mobilnih telefonih za dostop do interneta. Zdaj so razvijalci čim bolj osredotočili aplikacijo na sodobne pametne telefone. Trenutno je to edini brskalnik, v katerem se izvaja vgrajena možnost VPN. Nekateri domači operaterji mobilne telefonije ponujajo neomejen dostop do interneta, če uporabljate Opera Mini.
 • Navigator

  Seveda lahko določite zahtevane aplikacije za Android za tablični računalnik ali telefon. Za vsakega uporabnika bodo njihovi. Na primer, težko si je predstavljati voznika, ki ne uporablja navigatorja. Video snemalnik lahko kupite s to funkcijo, vendar je tudi odveč, da storitev namestite na pametni telefon ali tablični računalnik. Koristno bo tudi tistim ljudem, ki dobro poznajo mesto. Predvsem pa potrebujejo kurirje, špediterje, davkoplačevalce. Ta program bo lahko gradil pot ob upoštevanju prometnih zastojev. Med takšnimi programi je vodja "Navitel Navigator". Ta storitev se plača. Program bere informacije s satelitov. Obstaja možnost glasovnega opozarjanja. Deluje samo na tistih pripomočkih, ki so opremljeni s sprejemnikom GPS. Minimalne zahteve - traja od 14 MB RAM-a. Podpira grafično pospeševanje, so prikazani filtri. Iskanje se izvede glede na predmete in naslove. Uporabniški vmesnik je mogoče prilagoditi po lastni presoji. O programu ni komentarjev. Sistem deluje jasno in brez napak, čeprav je kakovost slabša od profesionalnih naprav.

  Zemljevidi

  Torej, katere so najbolj uporabne aplikacije za Android? Poleg zgoraj navedenega morate označiti in preslikati. Na prvi pogled se zdi, da jih potrebujejo samo popotniki. Vendar pa to ni tako. Le malo ljudi v njihovem mestu pozna vse ulice, da ne omenjamo številčenja hiš in lokacije servisnih stavb. Prej so bile prodane velike kartice, prodane na papirju. Vendar uporaba ni vedno primerna. Praviloma v pravem trenutku niso pri roki in potem pomagajopametni telefon z nameščeno aplikacijo. Na podlagi tega lahko z gotovostjo trdite, da sami zemljevidi spadajo v kategorijo pravih aplikacij za Android. Kateri od razpoložljivih bi bilo treba izbrati, hitro povratne informacije od uporabnikov. Nesporni voditelji so:
 • Google Zemljevidi. Aplikacija omogoča risanje poti do določenega objekta. Nudi informacije o dolžini poti in porabljenem času (z avtom, javnim prevozom in peš). Če želite, si lahko ogledate slike terena, urnike dela, telefonske številke v pisarni in še več. Vsi podatki se prenesejo samo, če je aktivna aktivna internetna povezava. Edina pomanjkljivost te aplikacije je velik obseg.
 • "2GIS". Ta program uporabniku ne zagotavlja le zemljevidov mest z razporeditvijo stavb, temveč tudi popolne informacije o organizaciji, tudi na kateri strani je vhod v stavbo. Najdete lahko tudi javne prometne poti, telefonske številke, urnike dela in še več. "2GIS" ni le zemljevid, temveč popoln imenik, ki je vreden konkurence z Google Zemljevidi, zato če še vedno dvomite, kateri programi Android so potrebni, se prepričajte, da namestite to aplikacijo.
 • Socialne mreže

  V življenju moderne osebe imajo socialna omrežja pomembno mesto. Mladi komunicirajo s prijatelji, gospodinje izmenjujejo izkušnje, moški razpravljajo o politiki, športnih novicah in še več. Če želite odpreti splet samo iz računalnika, ni vedno priročno, bolje je, da za te namene uporabljate pametni telefon. Lahko greste na primer na Facebook, sošolce ali VKontaktena dva načina: preko brskalnika in s pomočjo programa. Kar se tiče prvega, ga lahko imenujemo drag način. Uporabniki morajo odpreti brskalnik, vnesti zahtevo in preklopiti na povezavo, kar traja nekaj časa. Prav tako je treba omeniti, da so takšni ukrepi negospodarno porabni promet. In tisti lastniki, ki so že namestili potrebne aplikacije za telefon Android, ki lahko bistveno zmanjša čas za prehod na svoj profil na socialnih omrežjih. Play Market ima posebne pripomočke, ki jih brezplačno prenesete. Iskanje je zelo enostavno, saj imajo ime, ki se uporablja na spletnih mestih. Vse različice so varne. Z njihovo pomočjo lahko uporabljate socialna omrežja brez brskalnika in varčujete z internetnim prometom.

  Video sporočilo

  Obstajajo tudi potrebni programi za Android (2017), ki so zasnovani za komunikacijo prek video komunikacije. Mobilni operaterji nenehno ponujajo privlačne tarife za klice in SMS, če pa ima uporabnik neomejen dostop do interneta, je najboljša alternativa izkoristiti alternativno ponudbo. Ne tako dolgo nazaj priljubljena aplikacija za sporočila ICQ. Razvijalci se niso ustavili na doseženih in so šli še dlje. Zdaj lahko vsak lastnik tabličnega računalnika ali pametni telefon namesti Skype ali Viber. Uporabnikom so na voljo popolnoma brezplačno. Povratni klic ali korespondenca z naročnikom, ki ima nameščeno tudi takšno aplikacijo. Če ni omejitve prometa, lahko komunicirate v nedogled brez dodatnih stroškov.

  V mnenju so potrebni programski pripomočki

  Pomagajte izbrati prave aplikacije za preglede Android lastnikov sodobnih pripomočkov. Večina jih je že bila obravnavana, vendar obstajajo še drugi. Nič manj pozornosti niso vredne pozornosti.
 • Cool Reader - Odlična aplikacija za tiste, ki radi berejo. Deluje z vsemi znanimi besedilnimi datotekami.
 • Adobe Flash Player. Če želite gledati spletni videoposnetek brez te aplikacije, ne morete. Omogoča vam tudi odpiranje vseh grafičnih slik.
 • ​​
 • MX Player je pripomoček, ki lahko v celoti zamenja vgrajeni video predvajalnik. Razvijalci so zagotovili priročno knjižnico in veliko število kodekov. Program deluje s skoraj vsemi znanimi vrstami datotek.
 • Ali moram posodobiti aplikacije v Androidu?

  Pogosto se zgodi, da lahko ob odhodu na določeno aplikacijo naletite na zahtevo za posodobitev programa. Ni vsakdo ve, kaj storiti v takšni situaciji. Na primer, pregledi uporabnikov pogosto zagotavljajo informacije, da program po posodobitvi začne delovati z napakami. Vendar pa v večini primerov nova različica za uporabnika odpira številne priložnosti. Torej, če imate vprašanje, posodobite program ali ne, potem je lahko odgovor eden: seveda, da! Razvijalci, ki so izdali aplikacijo, jo pozneje izboljšajo in uvedejo nove funkcije. In kaj drugega, da opozori na: če ne posodobite prenesenih storitev v času, potem ne morejo preprosto začeti po določenem časovnem obdobju.

  Sklep

  Načeloma je to mogoče dokončati z opisom aplikacij, ki jih je treba namestiti na pripomoček. Ampak to je tone pomeni, da uporabniku ni treba prenesti ničesar iz trgovine "Googles". Z veliko verjetnostjo obstaja veliko več uporabnih aplikacij, ki bodo koristne za določene dejavnosti. Vsakdo se mora sam odločiti, kateri programi za Android so najbolj potrebni!

  Sorodne publikacije