Microlab Pro 3. Značilnosti in videz

Visokokakovostna multimedijska akustika - to je dobra stvar. Težava pa je v tem, da so moderni modeli nori denar. Vendar pa obstaja izhod. Lahko se obrnete na modele iz preteklosti. Sposobni so zagotavljati visokokakovosten zvok za odkrito majhen denar. In to je plus. Slaba stran je, da je tak akustični sistem zelo težko najti. Zato akustika sovjetskih časov takoj izgine. To je samo na sekundarnem trgu. Vendar pa so funkcije Microlab Pro 3, ki jih bomo pogledali nekoliko nižje, še vedno v trgovinah z elektroniko. Stolpci so odlični, zato jih morate podrobneje preučiti.

Videz in oblika

Ta sistem zvočnikov je izdelan v slogu komponent. To pomeni, da je ojačevalnik v ločenem primeru, ki ni vgrajen v stolpec, kar izboljša kakovost zvoka. Na splošno so značilnosti MicrolabPro 3, ki jih bomo pogledali nekoliko kasneje, videti precej dostojne. Sami sateliti so izdelani v modernem stilu. Kabinet kabineta MDF. In od zgoraj, furnir z imitacijo pod drevesom ceste. Nizkofrekvenčni difuzor iz steklenih vlaken. Barva je rumena. Vendar pa je ta lepota skrita pod zaščitnim zaslonom snovi. Ojačevalnik je izdelan iz kovine. Plastična sprednja plošča. Opremljen je z informativnim LCD zaslonom. Velikost zvočnikov je dostojna. Na majhni mizi ne bodo ustrezali točno. Hkrati pa je njihov stil tak, da se z lahkoto prilega v vsako notranjost. Na splošno je pri zasnovi sistema zvočnikov vse v redu. Zdaj pa se obrnemo na tehnične lastnosti in kakovost zvoka.


Specifikacije in kakovost zvoka

Še naprej upoštevajte Microlab Pro 3. Značilnosti zvočnikov v tem sistemu zvočnikov so nekoliko višje od proračuna. So že na srednji ravni, vendar ne do višjega razreda. Delovno frekvenčno območje se giblje od 35 Hertz do 20.000 Hertz. Dober kazalnik. Nazivna moč - 90 W. Ampak ne pozabite, da je to deklarirana moč. In kitajski. Če želite vedeti resnično, morate to razdeliti na dva. Načeloma je celo taka moč zadostna za snemanje precej velikega prostora. V tem načrtu je vse v redu z zvočniki Microlab Pro 3. Značilnosti ojačevalnika niso tako strme. Sodite sami. Njena nazivna moč je 90 "kitajskih" Wattov. Razmerje hrupa in signala je 75 dB. To so precej protislovne značilnosti. Vendar pa je ojačevalnik opremljen z digitalnim izhodom. Res je, da je zaradi svojih značilnosti ta vrsta povezave nekoristna. Mnogi strokovnjaki menijo, da je treba takoj po nakupu akustični ojačevalnik takoj spremeniti v nekaj bolj dostojno.


Torej nadaljujemo govor o Microlab Pro 3. Že zdaj smo pregledali funkcije. Zdaj je čas, da govorimo o kakovosti zvoka. In potem so presenetili stolpci. Zagotovili so odlično sliko tudi pri predvajanju glasbe kompleksnih instrumentalnih zvrsti (rock, metal, klasika). Seveda, da bi dosegli ta zvok je prišel samo z drugim ojačevalnikom. Vir zvoka je bil primeren - namenski DAC na računalniku. Toda akustika je lahko pravilno reproducirala kompleksne žanre. Into pomeni, da je zelo kakovostna.

Sklep

Torej, ali je vredno kupiti Microlab Pro 3? Značilnosti zvočnikov so dobre. Lahko jih kupite, vendar je priporočljivo, da ojačevalnik zamenjate z nečim bolj kakovostnim. Zasnova te multimedijske akustike vam omogoča to.

Sorodne publikacije