"Maybach Excello": fotografija, specifikacije

Supercar Maybach Excello je luksuzni avto reprezentativnega razreda, ki so ga ustvarili oblikovalci podjetja Daimler Chrysler. Njegov videz avtomobila lahko preseneča tudi najbolj izkušene poznavalce. Predstavitev avtomobila je potekala v Berlinu (2005). Montaža je potekala v Torinu po posebnem naročilu družbe Fulda (Fulda) za predstavitev novih hitrih pnevmatik. Avto je bil certificiran za uporabo na mestnih cestah, vendar ni šel v serijsko proizvodnjo. Upoštevajte njegove značilnosti in značilnosti.

Kako je nastala mojstrovina?

Današnji avto "Maybach Excello" so razvili oblikovalci podjetja, skupaj s študenti v Pforzheimu. Zunanja zasnova elitnega vozila je postala precej svetlejša kot njegov utilitarni sivi predhodnik. Sprednji del avtomobila uokvirjata kromirana maska ​​hladilnika in lahki elementi z agresivnim brisom in posodobljen prednji del.

Vidna so elegantna kompaktna ogledala na nogah, kot tudi stranske izpušne cevi, ki gladko prehajajo v volumetrične cevi. Izpušni sistem je izveden s strani, po vrsti "vroče palice". Zadnji del avtomobila ni dvignjen, toliko analogov in zožen navzdol, kot ladijska krma. Kljub temu so razvijalci poskrbeli za namestitev difuzorja (obveznega elementa ultra hitrih avtomobilov).

Opis

Maybach Excello je opremljen z dolgim ​​pokrovom, pod katerimje resnična pošast v smislu motorjev. 12-valjni motor v obliki črke V ima kapaciteto 59 litrov (zmogljivost 700 konjskih moči). Motorna enota je opremljena z turbopolnilnikom, ki razvije navor do 1020 Nm pri agilnosti 25.000 vrtljajev na minuto. To je na višini več kot legendarni Lamborghini Murcielago. Na testnih vožnjah je avto uspel pospešiti do 350 km /h. Rezervoar za gorivo za superavto ima 110 litrov, njegovi apetiti pa očitno niso majhni, kar je povsem naravno.
Druga značilnost reprezentativnega avtomobila je prisotnost dirkalnih stolov v obliki žlic, ki so opremljeni s varnostnimi pasovi s štirimi pritrdilnimi točkami. Sedeži so v nasprotju s celotno notranjo opremo. Notranjost je videti v razkošnem športnem slogu, ki še dodatno poudarja razred avtomobila in njegovo ekskluzivnost.

Videz

Zunanjost avtomobila Maybach Excelsior je zasluga študentov iz skupine Pforzheim College, ki so že prej sodelovali pri razvoju konceptov za podjetje Fulda (Fulda). Pri razvoju zunanjega oblikovanja uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, vključno z učinkom 3D korekcije. Po 8 mesecih je Frederic Burkhardt (24 let) izbral zmagovalca različnih projektov in projektov. Predlagana zasnova je bila sprejemljiva za številne kazalnike, vključno s strukturnimi spremembami in ohranjanjem elementov predhodnika. Današnji stroj tehta več kot 25 ton, zgrajen na podlagi 57. modela. Ohišje je izdelano iz aluminijastih in jeklenih plošč, ki se nahajajo na prostorskem okvirju. RadiatorRešetka, ki je vgrajena v odbijač, je povečana po velikosti, kot so vstopi za zrak. Ta rešitev je omogočila večji dotok zraka, kar je pozitivno vplivalo na aerodinamiko in hitrostne parametre.

Maybach Excello: Salon

Znotraj superšportnega vozila je zelo podoben predhodniku 57. serije. Samo usnjeno notranjo opremo smo pustili v rdečih, sivih in črnih kolesih. Okras je izveden kvalitativno, plastični elementi so izdelani iz najboljših polimerov. Na armaturni plošči je torpedo v obliki LED informatorjev. Različni "Maybach Excello" z žičnimi sedeži v obliki žlice z varnostnimi pasovi v štirih točkah. Poleg tega zdaj ni štirisedežnica, ampak dvosed. V notranjosti se uporabljajo tudi aluminij, neopren in ogljikova vlakna.

Parametri tehničnega načrta

Podrobneje bomo preučili tehnične pogoje avtomobila "Maybach Excello". Značilnosti stroja so navedene spodaj:
 • Dolžina /širina /višina - 5900/2100/1400 mm.
 • Tip pogona - zadaj.
 • Menjalnik - osemstopenjski avtomatski menjalnik.
 • Motorna enota je turbinski motor s 12 valji (moč - 700 "konj", prostornina - 59 l).
 • Razpršitev iz kraja na 100 kilometrov - 44 sekund.
 • Teža - 26 t
 • Omejitev hitrosti je 350 km /h.
 • Zavorna enota - sistem z diski z ventiliranim zrakom (na voljo je ABS).
 • Zanimive informacije

  Dragoceno in predstavljivo vozilo "Maybach Excello", spodnja fotografija, je bilo ustvarjeno zaPrikaz pnevmatik proizvajalca Fulda, odpornih proti obrabi pri hitrostih do 370 km /h.

  Izpušni plini se izpuščajo prek posebej določenih pragov, katerih uporaba se je izvajala pri modelih "Cobra" in "Dodge-Viper". Omejitev hitrosti je 351 km /h, pospešek na sto kilometrov pa v manj kot petih sekundah. Kljub temu, da je bil ta avtomobil certificiran za možnost potovanja po splošnih cestah, serijska izdaja ni nikoli prišel ven.

  Značilnosti

  Ob upoštevanju dejstva, da stranka ni podala toliko pogojev glede zunanjosti, je avto dobil precej dober videz. V salon so bile predstavljene strožje zahteve: obdelava z naravnim usnjem, neoprena, aluminijastimi vložki, karbonskimi ploščami. In vsa obdelava je morala biti v sijajni črni, rdeči in sivi barvi.
  Sorazmernost telesa je avtomobilu povzročila agresijo in namenoma zasnovala grozljiv videz. Supercar "Maybach Excello" je opremljen z luminescentnimi številčnicami in futurističnim stilom, vključno z zasnovo maske hladilnika in lahkih elementov. V drugem pa vozilo ostaja diskretno, kolikor je le mogoče v kategoriji luksuznih vozil. V kabini lahko sprejme voznik in še en potnik.

  Politika oblikovanja cen

  Ker je obravnavano vozilo proizvedeno v zelo omejeni seriji, je njegova vrednost precej visoka. Poleg tega ni tako enostavno dobiti celo trdnega zneska. Strošek kopije presega 250milijone rubljev. Glede na pričevanja lastnikov avtomobilov, lahko za to ceno kupite več podobnih modelov, kar je v praksi veliko bolj donosno. "Maybach Excelero", ki je prikazan na sliki zgoraj, ostaja sanje mnogih zbirateljev in ljubiteljev te blagovne znamke.

  Sklepna ugotovitev

  Obravnavano vozilo, čeprav ne v serijski proizvodnji, je na svetovnem avtomobilskem trgu povzročilo veliko ogorčenje. Mnenja o njej po predstavitvi so bila dvoumna. Mnogi so opazili njegovo elegantno zunanjost, moč in vidljivost. Drugi se pritožujejo nad dejstvom, da bo nakup takšnega avtomobila stala skoraj kot let v vesolje. V vsakem primeru je izvirna ideja povzročila resonanco v avtomobilskem svetu.

  Sorodne publikacije