Industrijska skupina Macao - pregledi: goljufija ali dobičkonosni projekt? Industrijska skupina Macau

Industrijska skupina Macau je 15. novembra letos prenehala obstajati. Prispevniki, ki so vložili v projekt (nekdo je vložil majhno količino denarja, in nekdo - majhen znesek), ki se načrtujejo za nepremišljenost. Uporabniki mreže, ki so komentirali ta dogodek, priznavajo, da so nekateri vlagatelji ta investicijski projekt, ki je investitorjem obljubljal od 8 do 1 odstotka dnevnega dobička na dan, od prvega dne njegovega obstoja dojemali kot sumljive. Projekt se je postavil kot podjetje, ki se ukvarja z naložbami v industrijski sektor Kitajske.

Veliko duhov?

Na enem od forumov je bila izražena številka "4000". Posledično več kot štiri tisoč investitorjev ni samo ni imelo dobička, temveč tudi ni uspelo vrniti lastnih sredstev, vloženih v industrijsko skupino Macao. Odzivi najbolj prevaranih vlagateljev kažejo, da ne nameravajo zahtevati vrnitve svojega denarja in menijo, da so nepreklicno izgubljeni.


Vendar pa so bolj kategorično konfigurirani uporabniki svetovnega spleta, ki so se pripravljeni boriti za svoje naložbe v zmagovit konec.

Ali obstaja verjetnost vračanja depozitov?

To je dejansko mogoče. V vsakem primeru jim odločno nasprotujejo tisti, ki želijo vlagati v kitajsko gospodarstvo, vendar jih lastniki projekta industrijske skupine v Macau napačno razumejo. Prijavite se v "osebno kabinet" uporabniki niso na voljo danes, vendar obstajajo screenshots nekaterih dokumentov, ki jih predvidljivi vlagateljev. Prav tako je nemogočepozabimo na obstoj prejemkov in izjav o prenosu sredstev, shranjenih v arhivih elektronskih plačilnih sistemov in bank.


Radikalno konfigurirani uporabniki interneta nimajo nobenega dvoma: če se organi kazenskega pregona obrnejo na vse brez izjeme, bodo vlagatelji, ki so izgubili vloge, goljufi nujno kaznovani.

investicijski projekt ali finančna piramida?

Ena od razprav je bila napovedana in naslednja različica: glavna prevarana industrijska skupina v Macau je, da je bil projekt, ki se je imenoval naložbena platforma, v bistvu finančna piramida. Kakšna je razlika med tema dvema strukturama? Lastniki finančne piramide prejmejo dohodek, ki vabi vlagatelje. Več udeležencev, več kapitala. Obetavnim vlagateljem visoki dohodki ustvarjalci piramide razdelijo dobiček le med tiste vlagatelje, ki se najprej registrirajo na spletnem mestu (v prvi vrstici).
Namen ustvarjalcev naložbenega projekta je zbiranje sredstev in njihovo uporabo za uresničevanje svojih zamisli. Sodelujoči v naložbenem načrtu morajo vlagatelje obvestiti:
 • kakšen znesek naložbe je potreben in za kaj se bo ta denar porabil;
 • ko se bo projekt izplačal in spremenil v vir pasivnega dohodka.
 • Kako ne izgubiti vida?

  Kot je razvidno iz pregledov, je industrijska skupina Macao pomagala obogatiti le majhno skupino spletnih podjetnikov. To je res. Nekateri vlagatelji so uspeli umakniti svoj dobiček, vendar se je večina morala posloviti od svojega denarja. Uporabniki interneta, s katerimi sodelujejoPodjetje se je spremenilo v grenko izkušnjo, priznalo, da se žari z izbiro naložbene platforme in obžaluje, da so svoje osebne akumulacije predstavili na dvomljivem spletnem mestu.
  Kako ne delati napak in donosno vložiti zasluženega denarja? Tudi izkušeni strokovnjaki ne bodo podali končnega odgovora na to vprašanje. Vlaganje je skoraj vedno tveganje. Mimogrede, zaprtje katerega koli projekta pogosto postane izhodišče za razvoj novega sodelovanja. Nekateri obiskovalci tematskih internetnih strani, namenjeni razpravi, so prešli v prevaro industrijske skupine Macau, niso pa pozabili priložnosti, da povabijo nezadovoljne vlagatelje v nove spletne naložbene platforme.

  Vsako investicijo je treba premisliti

  . Zlato pravilo investitorja ni vlaganje zadnjega ali izposojenega denarja - verjetno so začetniki znani vlagateljem. Toda preden ga uporabimo v praksi, so začetniki:
 • Ne bodite leni in ne preučujte območja, ki ga bodo investirali. Dejstvo je, strokovnjaki na področju naložb ne priporočajo vlaganje v neznano industrijo. Toda, če se to zgodi, bodite pozorni na vsako malo stvar - ali je dokument v prostem dostopu, vsi pogoji in pojmi, ki jih uporablja uprava mesta.
 • Posodobite svojo intelektualno lastnino z novimi definicijami (če tema ni poznana), da ne bi postali žrtev naprednejših spletnih uporabnikov. Na primer, vlagatelji, ki so svoja sredstva zaupali novo odprtim naložbampodjetja se imenujejo poslovni angeli. In če je projekt že dobil zagon, se vlagatelji imenujejo vlagatelji tveganega kapitala.
 • Kot kaže praksa, najmanjši predmeti, ki jih je izgubil investitor in so v stanju čustvene evforije, povzročajo resne napake. Poleg tega se v spodnjo smer ne nahajajo samo vlagatelji. Danes obstajajo redki primeri, ko so morski psi investicijskega podjetja ugotovili, da se je na spletu pojavil nov, nestandarden in na videz obetaven projekt, ki je dal zadnje prihranke ali si izposodil denar, da bi vlagal vanje, a na koncu ostal v izgubi.

  Področje dejavnosti industrijske skupine Macao. Kaj je družba naredila?

  V skladu z informacijami, ki so prosto na voljo, je industrijska skupina Macao skrbnik. Torej, pokličite storitev odtujitve premoženja. Namen zaupanja je ohraniti in povečati prihranke, da bi se ustvaril dobiček. Znano je, da je skupina izkušenih investitorjev industrijsko skupino Macau imenovala za zelo privlačen projekt s privlačnimi naložbenimi načrti. O prevarah ni bilo niti govora: vsi uradni dokumenti, kot so jih obveščali ljudje, so bili izvršeni brezhibno in časovni razpored plačil investicij je bil kratkotrajen in utemeljen.
  Razkrite informacije se ne vežejo na sporočila, ki jih najdete na enem od tematskih forumov. Njihovo bistvo je naslednja: eden od vlagateljev, ki je ugotovil, da je njihova naložba izginila skupaj z administratorjem spletnega mesta, pogledala v pogodbo o zavarovanju vlog in, če verjametePričevanje članov foruma del naročila, v katerega je treba vnesti podatke o zavarovalnicah, ni bil izpolnjen.

  Kako izgleda postopek upravljanja zaupanja

  V zaupanja vredno upravljanje se lahko prenese samo zasebna lastnina. Oseba, ki ima v lasti katero koli premoženje, prenese pravico do razpolaganja z najetim najetim menedžerjem. Ti dve pogodbi skleneta pogodbo, ki opisuje pogoje upravljanja zaupanja. Obstaja tudi določen znesek, ki ga mora lastnik plačati najemniku.
  Upravitelj nima nobenih pravic do premoženja, ki mu je zaupano. Vendar pa je dolžan razpolagati s tujim premoženjem, tako da ima njegov lastnik koristi od tega sodelovanja.

  Celotna resnica o industrijski skupini Macao. Samo dejstva

  Uporabniki globalnega omrežja, ki to družbo imenujejo lohotron, utemeljujejo svoj položaj z nespornimi dejstvi. Pokazalo se je, da je provinca Macao res pomembna za Kitajsko, vendar ne samo za kitajsko gospodarstvo. Navedeno območje je avtonomna regija (neodvisno ozemlje) in obalno območje. Znano je tudi, da ima Macao svojo valuto.
  Danes nihče na internetu ne dvomi več, da je industrijska skupina Macao lokotron. Glede na informacije, ki so bile zagotovljene za prosto poznanstvo, je bil lastnik domene, ki je bila nenadoma izginila, rezident St. V Macau, glede na informacije, objavljene na spletni strani, se nahaja samo sedež navedene družbe.

  Kaj je še znanoo projektu

  Industrijska skupina Macau je bila po prepričanju oglaševalskega besedila oblikovana leta 2012 in se je ponudila kot posrednik med CIS in Kitajsko. Udeležencem affiliate programa je bila obljubljena nagrada - 5% naložbe vseh vabljenih vlagateljev.
  Do sedaj je Makau I.G., po informacijah, še vedno prosto na voljo, se je izkazal za zaupanja vrednega spremljevalca, ki je vlagal v mlada podjetja, za katera menijo, da so obetavna. Po podatkih z interneta lahko industrijska skupina v Macauu računa ne le na mlade poslovneže, ampak tudi na ugledna podjetja, ki že imajo velik vpliv na razmere na svetovnem trgu. 16. novembra je bila spletna stran projekta odstranjena iz iskalnika in je zdaj nedosegljiva. Uprava spletnega mesta še danes ni poskušala komentirati vzroka svojih dejanj. Medtem pa uporabniki nekaterih forumov razpravljajo o prehodu družbe Macao Industrial Group, katere pregledi po 16112017 so ogrožajoče agresivni, nov sistem obračunavanja. Ustanovitelji projekta se danes preprosto imenujejo "čudežni strokovnjaki najvišjega razreda".

  Kaj je zaračunavanje in kakšne privilegije daje

  Obračun je visoko profesionalen poslovni mehanizem, ki omogoča elektronskemu trgovcu, da avtomatizira svojo proizvodnjo, na primer, da proda blago in storitve, kupuje rekord, njihove vloge in račune, ne da bi zaposloval zaposlene. Lastnik sistema zaračunavanja dobi priložnost, da to stori sočasnovodenje vseh vrst promocij, finančno spodbujanje članov affiliate programa, organiziranje glasil, svetovanje strankam in še veliko več.

  Po upravi

  Danes, ko nihče drug ne more vstopiti na spletno mesto industrijske skupine Macaa, povratne informacije uporabnikov niso namenjene toliko izgubljenim sredstvom, ampak potencialnemu premiku upravljavca "opraskan" projekta. Nekateri redni člani foruma zagotovijo kolegom, da je administrator naročil dolgo živeč Macao, ki je zdaj na novem, podobnem spletnem mestu, ki ga drugi uporabniki ponujajo: kako dolgo bo novi projekt tekel na klop? Tretji navaja, da bo v nekaj dneh (zlasti datum 20. november 2017), manjkajoče mesto ponovno prikazano na spletu - to je samo nov plačilni in plačilni sistem, to je samo sprememba pravil za umik sredstev. napovedi izkušenih vlagateljev, narejenih pred nekaj meseci. Avtorji delovnih mest, o katerih so razpravljali še danes, avgusta in septembra, so bratje opozorili na morebitno prevaro in jim niso svetovali, naj nadaljujejo z depoziti.

  Sorodne publikacije