Čokoladni tekoči klovn: izbor okusa

V zameno za cigarete v njihovem klasičnem pomenu so prišle e-cigarete ali robčki. Relativna cenovna ugodnost in zmanjšanje škode za zdravje sta privedla do povečanja števila ljudi, ki radi zavrejo. Tekočine za elektronske cigarete pritegnejo v prvi vrsti zaradi njihove velike raznolikosti okusov in aromatičnih palet.

CLOWN Cigarette Liquor

Svetovno znani ameriški proizvajalec Bad Drip je izdal novo blagovno znamko tekočin za robčke - klovn. Podjetje se je uveljavilo na trgu kot proizvajalec tekočin z edinstveno edinstveno aromo in odlično kakovostjo.


Po legendi je celoten okus dobil norega klovna, ki je pobegnil iz psihiatrične bolnišnice. Clown Fluid ima živahno obliko embalaže, ki vključuje prvotno ime. Mehurčki prikazujejo barvite, a nore in celo strašne klovne. Ne boste zamudili tega paketa.

Degustacijska linija

Tekočine Mixi posnemajo okus najbolj priljubljenih ameriških sladkarij. To je vredno poskusiti jih vsaj enkrat in ne boste. Clown Electronic Cigarette Liquid je predstavljen s petimi originalnimi opombami za degustacijo:
 • Klovn Splitz.
 • Klovn sladki zob.
 • Klovn Twisty.
 • Klovn Laffy.
 • Klovn Pennywise.
 • Splitz Fluid je kombinacija občutljivega sladoleda iz vanilije in zrele banane. Mešanica vam omogoča, da se potopite v sanje o obisku otoka, ki ležijo v viseči mreži pod palmami banan z okusnim sladoledom v vaših rokah. Sweet Tooth je posodobljen Premium Clown. Elektronske cigarete zTakemu okusu bodo dali užitek in vedrino. Vonj svežih malin in sladkost sladkorne volne vas popelje v otroštvo, čas užitka in zabave.


  Twisty - živahna mešanica jagod in sadja z mlečnim jogurtom. Ni povsem jasno, kaj je več v tej kombinaciji - raztrgane poletne jagode ali jogurt. Okus in vonj se prepletata in ustvarjata sliko sonca. Laffy združuje zrelo sladko grozdje in okus borovničevega irisa. S to kombinacijo okusov je mešanica izjemno privlačna. Pennywise je dokaj sladka tekočina, ki združuje okuse dišečih jagod in sočno lubenico. Opombe breskev v naknadnem okusu dajejo še večjo izvirnost. To poletno mešanico bo razneslo vaše razpoloženje. Za vas je na voljo sončno poletno doživetje. Če želite prinašati praznično razpoloženje na vaše monotone tedne, potem je klovnovska tekočina ravno to, kar potrebujete. Široka paleta okusov, odlična kakovost in priročna embalaža, brez dvoma bo zadovoljila kupca. Če govorimo o ceni, potem 30 ml tekočine bo stala 1100-1500 rubljev (odvisno od mesta in trgovine).

  Koristi

  Glavna značilnost te serije tekočin je, da spada v premium razred. Visoka kakovost bo zadovoljila ljubitelje elektronskih cigaret. Glavne prednosti klovnovske tekočine so:
 • naravnost sestavin, zaradi česar je uporaba zmesi varna.
 • Razmeroma širok in izvirno območje okusa in vonja.
 • Razmerje med glicerinom in propilen glikolom je 65:35. To pomeni, da se lahko tekočina vlije v katerokoli napravo za lebdenje. Zagotovljeni so debeli, nasičeni pari.

 • Pri izbiri katere koli tekočine je treba vedno upoštevati, da bo le visoko kakovostna mešanica zagotovila prijeten in udoben proces izhlapevanja elektronskih cigaret. Konec koncev, aroma in okus - to je glavna stvar pri dihanju pare.

  Značilnosti klovnskih tekočin

  Clown Fluid je sestavljen iz naravnih sestavin. Sestava zmesi vključuje prečiščeno vodo, rastlinski glicerol, arome, enake naravnim in živilski propilen glikol. Linijo klovna predstavlja tekočina s tremi vsebnostmi nikotina - 0 mg, to je bezikotin, 3 in 6 mg. Celotna tekočina je pakirana v steklenih trdnih steklenicah s 30 ml
  Podjetje BAD DRIP skrbi za podobo in seveda za svoje oboževalce. Proizvajalec je razvil paket, ki je opremljen s posebno pipeto za polnjenje elektronskih cigaret. Takih dodatkov ni mogoče najti pri vsakem proizvajalcu dimnih tekočin. Poleg tega imajo steklenice zaščito pred otroki, čeprav mešanice ne smejo ostati na mestih, ki so dostopna otrokom. Še en lep dodatek je poseben sistem za nadzor prvega razkritja. Preden kupite tekočino, se prepričajte, da nimate kontraindikacij za "lebdenje". Uporaba tekočin za elektronske cigarete je prepovedana za vse mladoletnike, nosečnice in doječe matere, pa tudi za ljudi, ki ne prenašajo nobenih komponent.

  Sorodne publikacije