Vse o Picaba: kaj je to, pregledi

Tako lepa, zvočna in nejasna beseda. "Piccadilly" - kaj je? Prevedeno v ruski "vrh" pomeni prikrito vpogled. Verjetno zato je v poznem XIX - zgodnjem XX stoletju tako imenovana ženska frizura - kratka frizura z dolgimi šiški, ki pokriva eno oko. Njen lastnik je resnično gledal na svet, kot da ni nič. Danes je Picabu eno izmed najbolj priljubljenih zabavišč za mlade. In njegovi uporabniki so ponosno imenovani "piketi". Ta portal se od mnogih drugih razlikuje po tem, da so praktično vse objave na njem ustvarili uporabniki Piccouja. Kaj je to spletno mesto in od kje je prišlo?


Zgodovinska referenca

Mesto s tako nenavadnim imenom je aprila 2009 ustvarilo skrivnostno do določenega obdobja Maxim, ki ga nihče ni slišal za Picabo. Na začetku je vir vseboval samo poročila drugih socialnih omrežij. Pisanje originalnih objav je bilo preprosto nihče - občinstvo na spletni strani ni bilo. Verjetno, tudi Max sam ni mogel uganiti, da bo v letu, mesto bo imel 5.000 uporabnikov! Danes vsi vedo o Picabi. Kaj je to, je našlo več kot 1.600.000 ljudi, ki so stranke te strani. Rusi, ki govorijo, pride k njemu. Vsak dan se vsak dan pojavi vsaj 200 smešnih slik in zanimivih mest, ki jih obišče več kot 800.000 ljudi.

"Pikabušniki": kdo je kdo in kje?

Tretjina aktivnih "pikebušnikov" - Moskovljanov, približno 10% živi v Sankt Peterburgu, do 5% - v Jekaterinburgu,Novosibirsk in Chelyabinsk. Več kot 80 odstotkov jih je moških! In predvsem mladi moški. Več kot polovica visokih predstavnikov, ki obiščejo ta vir, so fantje, stari od 18 do 24 let. Velika večina obiskovalcev strani (več kot 74 odstotkov!) Ima višjo ali nepopolno visokošolsko izobrazbo. In večina "Pikabushnikov", sodeč po socialnem statusu, so študenti (374 odstotkov), so že prav profi v "Picabi", ki jih ne poznajo iz govoric.


Kaj počnejo tam?

V Picabuju mesta ne moremo oceniti samo z "všečkom" (tukaj se imenujejo "pluse"), kot se to počne v drugih socialnih omrežjih, ampak tudi "minusi". To pomeni, da je ocena videnega in prebranega priložnost ne le s pozitivne strani, ampak tudi ravno nasprotno. Registrirani uporabniki tega mladinskega portala imajo možnost objavljati novice, pisati komentarje, oddajati glasove za vsebine, objavljene na spletnem mestu. Mimogrede, priložnost za pripombe - edini način, da člani zabavne skupnosti lahko komunicirajo med seboj, saj v svojih sporočilih ni sporočil za zasebno komunikacijo. Zanimivo je, da so "plus" objave objavljene na ločeni strani.
S klikom na nastavitve »svinčnika« v vašem računu bodo »Pikabushniki« lahko videli odrasle objave. Spomnimo: pomemben del obiskovalcev moških. Opozoriti je treba, da je pornografska postavitev na Picab strogo prepovedana.
Ali lahko uporabniki portalafiltrirati lastne želje in objave ter avtorje, ki jih niso vtisnili v srce. Mnogi ljudje radi pišejo o drugih uporabnikih opombe, ki so vidne le njihovemu avtorju. Zanimivo je, da je gledanje objav mogoče celo brez dostopa do interneta. Skupnost "Pikabušnikov" je aktivno in offline.

Zakaj ocena "Pikabushniki"?

Uporabniki spletnega mesta ne objavljajo le svojih objav, dajejo ocene drugim in pišejo komentarje, ampak tudi prejmejo oceno za to mesto. Pri registraciji je nič. Ocena komentarja na njega vpliva na pozitivno ali negativno stran za polovico, pri čemer je bonitetna ocena ene. In to niso samo številke, temveč so odvisne od njih.
Torej, če je ocena:
 • -200 - račun samodejno blokiran;
 • -25 - izgubljena je možnost zapuščanja pripomb;
 • +10 - dodali so pravico dodajanja slike;
 • +150 - uporabnik lahko postavi video;
 • +1000 - že lahko dodajate povezave in urejate sporočila;
 • +10000 - Lahko kombinirate oznake.
 • Tako je Picaba sposobna odkriti dolgočasne in nezanimive uporabnike na njihovem spletnem mestu in jih odstraniti. In zanimivo - nasprotno, za spodbujanje. Na straneh nekaterih najbolj aktivnih "Pikabušnikovih" kipcev so naslikani na zlati opori. Te nagrade prejmejo za najbolj komentirano delovno mesto, za najboljšo besedilo, najboljši video v tednu itd. Nagrade in individualne nagrade. Izdajo se za posebne zasluge po imenu in so edinstvene - vsakdo ima samo enega "pikebušnika". Primeri takih so "Umetnik", "Kinoman", "Ashenod", "Strawberry".

  Vroče. Najboljše Sveže

  Na vrhu strani "Picabu", pod njegovim logotipom, so trije zavihki, od katerih vsak ureja vsebino na svoj način:
 • Vroče.
 • Najboljše.
 • Sveže.
 • Po zavihku Piccaba "Sveže" uporabnik pride do najnovejših objav, od katerih jih veliko še ni bilo ocenjenih. To je tiste "pikebushmen", ki sedijo v "sveže", ugotoviti, katere delovnih mest bo spadajo v "Hot" - ker usoda položajev lahko reši vse 10 slabosti.
  "Piccou" - "vroče" - so delovna mesta, ki so bila objavljena na spletnem mestu pred kratkim in so jih ocenili predvsem strokovnjaki. Naslednji je naslednji korak. Picabu - "Boljše" - vrh rezultata. Tu so vključene samo tiste objave, ki so v zadnjem dnevu dosegle najvišjo oceno.

  300 tisoč dobičkov na mesec, visok položaj v runetu in morje užitka

  Tako mesto Piccou živi svoje samostojno življenje in je zelo bogato. In kdo je še vedno skrivnostni Maxim - ustvarjalec socialne mreže, ki je postala tako priljubljena med mladimi? To je 27-letni Maxim Khryaschev. S svojim priznanjem, fant v podporo svojih virov, ustvarjenih vsak mesec porabi približno milijon rubljev. Ampak tudi zasluži 1 milijon 300 tisoč. Pod vodstvom Maxima je na mestu zaposlitve 12 zaposlenih, njihove plače pa do sto tisoč rubljev na mesec. Samo pozitivne ocene uporabnikov portala. "Lebdijo" na Picabusu, dobijo koristne informacije, uresničijo svoje ustvarjalne sposobnosti in se samo veselijo življenja. Ocena mesta za mlade od februarjaV letu 2017 je po mnenju Alexa vstopila na prvih 20 mest. Kar pomeni, da je še vedno priljubljen in se bo še naprej razvijal.

  Sorodne publikacije