MultiMark Redmond RMC-4503: Navodila za uporabo, nadomestni deli, knjiga receptov, pregledi

Za tiste, ki se odločijo jesti dober obrok ali pa nimajo časa za kuhanje, bo MultiMark Redmond RMC 4503 odlična rešitev za ta problem. Oglejmo si njegove tehnične specifikacije, specifikacije in uporabniške ocene. Morda vam bo to pomagalo, da se odločite za nakup kuhinjskega pomočnika.

Vsebina paketa

MultiMark Redmond RMC 4503 je na voljo v veliki kartonski škatli iz rdečih tonov. Na njem lahko vidite ne le kako izgleda naprava, temveč tudi opis njenih funkcij in osnovnih značilnosti. V sami škatli so poleg stroja za pripravo obroka še:
 • knjiga receptov;
 • garancijska kartica;
 • navodila za uporabo;
 • skodelica z nelepljivim premazom;
 • plastična pena in žlica;
 • dolžina kabla 12 metrov;
 • merilna skodelica z delitvami;
 • pol-kuhanje za paro.
 • Vsak kos se pakira posamično. Pogosto ni nobenih pritožb glede dostave - v škatli je skoraj vse, kar je potrebno za začetek uporabe kuhinjskega pomočnika takoj po nakupu. Res je, da nekaterim ni všeč pomanjkanje klešč za odstranitev sklede.

  Dimenzije

  Dejansko je multivark velik, čeprav zavzema majhen del kuhinjskega prostora. Njegove dimenzije so 270 x 300 x 270 milimetrov s težo približno 4 kilograma. Zahvaljujoč zanimivi obliki, se te dimenzije ne zdijo pomembne, kar ne pomeni, da je količina hrane, ki jo lahko kuhate.

  Vizualna komponenta

  Multivarka Redmond RMC 4503, katere cena pogosto ni večja od 5.000 ruskih rubljev, ima zelo lepo obliko. Gre za cilindrično napravo v sivi ali zlati barvi z dokaj funkcionalno armaturno ploščo. Večslojno ohišje je izdelano iz dveh materialov - kovine in plastike. Pokrov naprave je vedno bel. Nima vzmeti, zato je treba vse manipulacije z njo opraviti ročno. Zgoraj je odstranljiv pometalec, ki vam omogoča, da skrbite za kakovost multivar, brez veliko truda. Na voljo je tudi priročen peresnik in gumb za odpiranje naprave. Na splošno je oblikovanje od zgoraj nekaj podobnega znaku Yin-Yan. Edina razlika je, da je popolnoma bela barva.

  Če govorimo o nogah, potem gumijasto prevleko ni vredno, zato bo multimillage Redmond RMC 4503 na žalost zdrsnila na katerokoli površino, na kateri bo nameščena. Na hrbtni strani multivartov je majhna zanka za žlico. Nekateri trdijo, da je še vedno zasnovan za pritrditev kabla. Ker naprava nima gumbov za zaustavitev, bi bila odločitev za takšno zaklepanje več kot razumna. Čeprav je, seveda, bolj priročen majhen gumb, ki vam omogoča izklop kuhinjskega pripomočka iz omrežja. Na stranski površini je zbiralnik kondenzata. To je zelo priročno, ker vsa voda ostaja v njem in ne teče na delovno površino. Če se povzame, multivark izgleda dokaj zadržana in se lahko prilega v vsako obliko.

  Skleda in njene značilnosti

  Večplastna skledaRedmond je univerzalen. V primeru okvare ali samo željo po rezervni opciji, lahko pokal kupite v večini trgovin s strojno opremo, ki prodajajo več opravil. Proizvajalec združljivih posod ima več možnosti:
 • RB-A503;
 • RB-C502;
 • RB-C505;
 • RB-S500;
 • RB-A501.
 • Skleda v multivarik je precej most - 5 litrov. Poleg tega ima teflonski nelepljiv premaz. Od slabosti - majhna debelina dna in pomanjkanje peresa. Zaradi zadnje težave, da bi dobili vročo skledo iz naprave je praktično nemogoče, in medtem ko je v stiku z izdelki se vrti.

  Specifikacije

  Večnamenski izhod Redmond RMC 4503 - 800vt. Za uporabnika to pomeni, da lahko stroj varno dela z nizkimi temperaturami in enostavnimi načini ter z nekaj bolj zapletenim.
  Multivariatnih 10 glavnih programov. Imajo vse izračunane parametre in kuhanje se spremeni v pet minut - očistite zelenjavo, narežite vse v skledo. Nato morate izbrati program in nastaviti čas njegovega dela. Vse ostalo, kar naprava počne sama, obvešča o dokončanju kuhanja s precej glasnim zvočnim signalom. Naprava je nastavljena z elektronsko ploščo mikroprocesorskega krmiljenja z digitalnim prikazom. Program lahko izberete s petimi funkcijskimi tipkami. Malo kasneje bomo pregledali aplikacije, ki vsebujejo mnenja MultiMark Redmond RMC 4503 tistih, ki so že kupili ta kuhinjski pripomoček in nekaj receptov. Zdaj pa se pogovorimo o funkcijah, ki so na voljo v tem kuhinjskem pomočniku.

  Zakasnjen začetek

  To je idealna rešitev za tiste, ki radi jedo sveže pripravljeno hrano, vendar ne želijo porabiti časa za kuhanje po napornem dnevu. Kako deluje? Zjutraj, ko gre na delo, se v skledi pripravijo vse jedi po receptu, vključno s soljo, maslom in začimbami. Nato, po pritisku na gumb "Start delay", je nastavljen odštevalnik časa. Na primer, vaš delovni dan se začne pri 800 in se konča okrog 17:00, vendar je za to potrebno eno uro. Koliko zastavljenega začetka? Ob 10.00, 1700, se je multivark začel kuhati in pred vrnitvijo domov do leta 1800 je bila pripravljena vroča okusna jed. To je mogoče, če se program izvede v eni uri.

  Samodejno ogrevanje

  Če nadaljujete potovanje, tudi če ste odloženi, bo skleda Redmond Multilayer v načinu Auto Heating. Traja tako dolgo, dokler naprava ni odklopljena od omrežja. Ta dva načina sta zlata osnova za zaposlene ljudi. Ampak to ni vse, na kar je zmožen kuhinjski pripomoček Redmond. Pogovorimo se o programih.

  Kuhanje za paro

  Kot je navedeno zgoraj, je v paketu posebna polnila, ki so na vrhu teflona. V njej so precej udobne luknje, ki paru omogočajo, da kakovostno prodrejo v kateri koli izdelek, ki se pripravlja. Pranje tega plastičnega pribora je enostavno in prijetno.
  Kuhane jedi niso samo koristne, ampak tudi okusne. Prepričajte se, da lahko s testiranjem poiščete komplet za dostavoRedmond RMC 4503 Multicore Recepti. Knjiga vsebuje 120 receptov, nekateri pa so namenjeni kuhanju za par.

  Kaljenje

  Ta način je precej pogost pri pregledih. Zakaj? Mnogi so presenečeni nad dejstvom, da lahko takšen proračunski stroj take naloge opravlja kakovostno. Če kuhate v tem načinu, lahko kasneje občutite okus vsake sestavine posebej. In to je odvisno od pogoja, da morajo kuharji nalagati vse v skledo in zapreti pokrov.

  Pečenje

  Večina multivartov, kljub temu, da imajo proizvajalci po trditvah proizvajalcev način peke, so pogosto zelo slabi pri obravnavanju te naloge. MultiMark Redmond RMC 4503 je presenetil vse. Pite se prilegajo in dobijo lepo rdečo skorjo. Kruh je vedno blag in zračen. Z eno besedo - sanje, vendar ne večvark. Program peke je zasnovan za 50 minut, vendar ga je mogoče prilagoditi.

  Riž in plug

  To sta dva ločena programa, ki pripravljata bistveno različne jedi. Program "Riž" je namenjen pripravi riževih kaše in drugih jedi iz te žitarice. Izkazalo se je, da je konsistenca produkta viskozna. Toda program "Plov" tako kuhamo rižev drobljenec, v katerem postane vsa jed popolnoma raztresen. Meso in zelenjava, ki sta skupaj z žitaricami, se izkažejo za dišeče in sočno.

  Mlečna ajdova kaša in

  Ime programa govori sama zase. V knjigi receptov lahko najdete nekaj zanimivih variacij kuhanja v tem načinu. Če govorimo o receptih iz spletnih prostorov, potem je najbolj priljubljena priprava ajde v načinu"Mlečna kaša". Drobljenec se hrani na ugodni temperaturi, pri čemer imajo vse koristne lastnosti in okuse same po sebi. Verjemite mi, nikoli niste jedli take ajde. Če pa boste v programu, ki je predviden za to, kuhali ajdo, bo tudi okus drugačen.

  Express

  Ta program se najpogosteje uporablja, saj združuje vse potrebne parametre za pripravo preprostih jedi: časovni okvir do 45 minut, povprečno temperaturo in slasten rezultat. Odlična možnost za dietna živila, morske sadeže in tako naprej.

  Juha

  Kljub svojemu imenu nekateri uporabljajo ta program za kuhanje juhe, kompotov in celo ohlajanja. Revizijo slednjega bomo pregledali. Za pripravo dišečega hladu je potreben naslednji komplet izdelkov:
 • Meso - dve svinjski kraki in 15 kilogramov govejega mesa na kosti.
 • Zelenjava - korenje, čebula, česen.
 • Česnove začimbe (3 klinčki), sol, poper, lovorjev list (3 kosi).
 • Vse razen začimb, po pranju v mrzli vodi, dajo v skledo in napolnimo z vodo do oznake največ. Nato morate dodati začimbe in z izbiro načina "juha" pritisniti gumb za začetek. Po dveh urah preklopite v način "Deaerating" za enak čas. Naslednje je treba ukrepati, kot tudi pri kuhanju chill na štedilnik: potegnite meso in ga ločite od kosti, in juha seva in vlijemo v oblike, v katerih že dal zelenice in meso. Po 10 urah porabe v hladilniku je posoda pripravljena za uporabo.

  Ogrevanje

  Mnogi uporabniki ugotavljajo, da je multimillage Redmond RMC 4503 siva ali bež barvaPopolnoma nadomešča mikrovalovno pečico, saj ne samo ogreje hrane, temveč tudi varno odmrzne hrano.

  Koristi

  To je ena od tistih več ladjedelnic, ki ne bodo propadle. Je pameten in enostaven za uporabo. Vsi programi so na voljo in ko so zaključeni, je signal jasno signaliziran. Redmond RMC 4503 večnamenski priročnik je zelo podroben in preprost. Tudi otrok lahko rokuje s tem avtomobilom. Mimogrede, če govorimo o otrocih, potem se multivarka ne bo vklopila, če v njem ni sklede. To bo celotni družini zagotovilo številne težave in skrbi. Zagotovljeno hrano je zagotovljeno z zamudo pri 24 urah, kar je nedvomno veliko dostojanstvo. In zahvaljujoč segrevanju brez tople večerje verjetno nihče ne bo ostal. Zelo zadovoljen s programom, ki vam omogoča kuhanje jedi za par. Še posebej lepo, da je plastična polovica zelo enostavna za vzdrževanje. S celotnim naborom presenečenj dobite priložnost za vse potrebne pripomočke - žlico, cedilo in merilno steklo. To je koristno in primerno. Velikosti in podrobne knjige receptov bodo spremenile to multivark v najljubšo družino.

  Slabosti

  Kljub dejstvu, da rezervnih delov Redmond RMC 4503 ni tako težko najti, pregledi kažejo, da je naprava pogosto kupljena z napako. Lahko se izrazi v nepravilnem delovanju časovnika ali v okvari temperaturnih režimov v programih. Eden ne more šteti naslednji trenutek katastrofalne, vendar pomanjkanje peresa v skledo ali vsaj popolno klešče za odstranitev skledo - zelo neprijetno. Hot cup iz multivarka ne dobi.S kratkim napajalnim kablom je naprava še bolj neprimerna za delovanje, zlasti če ni gumba za zaustavitev. V tandemu s pokrovom, ki ga ni mogoče odstraniti, je skrb za večvarkom večkrat zapletena. Še ena pomanjkljivost tega kuhinjskega pomočnika je močan vonj plastike. Čeprav preteče skozi čas, bi bilo tiho o tem nepravično. Pomanjkanje 3D-ogrevanja z več stenami je mogoče upravičiti po nizki ceni, kar pa ne pomeni, da ne obstajajo programi "Multipovar" in "Jogurt". Na podlagi povratnih informacij uporabnikov to ni dovolj. Nekateri so lahko ogorčeni, da je treba za mešanje ali druge manipulacije skodelic uporabiti samo plastični pribor. Ta vidik sega do skoraj vseh vagonov, tako da popolne pomanjkljivosti ni mogoče upoštevati.

  Sorodne publikacije