Format IGS. Kako ga odpreti?

V tem članku bomo opisali, kako odpreti format IGS, kar pomeni to razširitev. Obravnavani bodo programi, ki se lahko uporabljajo za delo s takimi dokumenti. Torej, kaj je format IGS? Takoj želim reči, da je odprta s posebnimi orodji. Sama datoteka .igs je format 2D /3D vektorske grafike.

Opis oblike in njenih značilnosti

Temelji na posebnostih začetne specifikacije grafične izmenjave (IGES). To datoteko uporabljajo orodja za avtomatsko oblikovanje. Namenjen je shranjevanju in izvozu vektorskih podatkov. Ta datoteka lahko shrani grafikone, modele okvirjev in številne druge predmete. Treba je opozoriti, da je bil ta format razvit že dolgo nazaj - leta 1979. In do danes ostaja standard za prenos tridimenzionalnih modelov med različnimi orodji za avtomatizirano oblikovanje.


Programi za branje in urejanje datotek IGS-format

Torej, kako odpreti IGS? V ta namen lahko uporabite enega od naslednjih programov:
  • ACD Systems Canvas 12. To je grafični paket. Namenjen je profesionalni in amaterski obdelavi vektorskih slik ter grafiki. V programu lahko ustvarite tudi shematske slike.
  • Autodesk Inventor Fusion. Program za projektiranje tridimenzionalnega oblikovanja. Poleg tega je možno razviti cevne in kabelske sisteme.
  • Program ideaMK IGSViewer. Brezplačen pripomoček za ogled CAD modelov. Opremljen je s priročnovmesnik teče hitro.
  • IMSI TurboCAD soba 18. Program s široko funkcionalnostjo. Lahko ustvarite in pisanje datotek v različnih formatih (več kot tridesetih), vključno s raztezne .igs.
  • , Autodesk AutoCAD 2013 (programska oprema za oblikovanje) + plugin odpreti to obliko datoteke.
  • Mala sklenila

    Zdaj veste, kakšno širitev .igs, kot za odpiranje datotek v tem formatu. Upamo, da je ta informacija koristna in zanimiva.

    Sorodne publikacije