Jogurt Redmond RYM-M5401: pregledi, opis, navodila. Jogurtovi recepti

Gospodinjski aparati z drugačno zasnovo bistveno olajšajo življenjsko dobo. V zadnjih nekaj letih je prišlo do velikega števila novih izdelkov, o katerih sploh še nismo vedeli, zdaj pa si ne moremo predstavljati, kako to storiti brez njih. Tako so se pekarne in multi-izdelki začeli pojavljati razmeroma pred kratkim, vendar so se pogosto uporabljali zaradi nizkih stroškov in praktičnosti, kar jim omogoča, da porabijo za preproste vsakodnevne zadeve veliko manj časa. Redmond RYM M5401 spada tudi v to kategorijo kuhinjskih aparatov. Mnenja o tem bo pomagalo, da bi splošno sliko, ali je vredno odkup take kuhinje pomočnik. Za popolnost analize najprej razumemo, kaj proizvajalec obljublja z njim in zakaj je ta naprava sploh potrebna.


Kaj potrebuje igralec za jogurt

Kot pri multivarku, se jogurt lahko uporablja ne samo za neposredno pripravo jogurta. Namenjen je za pretvorbo svežega mleka in sestavin, ki so dodane v različne mlečne izdelke. Vse je odvisno od tega, kaj se bodo aditivi in ​​kvasi uporabljali pri pripravi mešanice. Kot rezultat, lahko bistveno zmanjša stroške pridobivanja pripravljenih mlečnih izdelkov, če ga pogosto uporabljate za kuhanje ali kot samostojno jed. Redmond RYM M5401 cena jogurta, za katero niha v višini 25 tisoč rubljev, se hitro izplača in ne prizadene družinskega proračuna. Mnogi so že cenili to dostojanstvo. Včasih je funkcija kuhanja jogurta tudi v drugiKuhinjski aparati, na primer v multivarkih, je najbolje uporabiti naprave z neposrednim namenom, saj lahko v tem primeru dosežete najboljše rezultate in okusne lastnosti končnega izdelka.


Kaj boste našli v paketu

Redmond se je že dolgo dokazal kot proizvajalec pretežno cenovno ugodnega segmenta, zato je paket izdelan v ustreznem bogatem slogu. To je črno mat ozadje, ki prikazuje napravo v polni barvi, kot tudi značilnosti in glavne prednosti, ki so navedene. Na vrhu je peresnik iz plastike, ki vam omogoča, da zlahka kupite dom, če trgovina s kuhinjskimi aparati ne zagotavlja paketa zahtevane velikosti. V notranjosti je vse pakirano kakovostno, saj paket vključuje steklene jedi. To je neposredno 8 kozarcev, ki bodo naknadno pripravljeni različne mleka. Sama jogurt je izdelan iz kovine s plastičnimi elementi, kar daje zaupanje v moč in daje upanje, da pranje ohišja ne bo tako težko. Zgornji pokrov za jogurt Redmond RYM M5401 je narejen iz prozorne plastike z udobnim ročajem. Vsako posamezno steklo ima tudi svoj majhen pokrov z zapahom. Kljub dobri embalaži, je priporočljivo, da ste med nakupom pozorni na neoporečnost vseh predmetov, saj boste, če boste doma našli čip ali lomljeno steklo, zavrnjeno garancijsko zamenjavo poškodovanega izdelka.
Poleg devays so v škatlidokumenti, kot tudi precej velika barvna sijajna brošura, v kateri lahko najdete različne recepte za jogurt, priporočila za pripravo mlečnih izdelkov, pa tudi razlago načela dela, njegovega programa.

Značilnosti konstrukcije

Navzven je jogurt Redmond RYM M5401, ki bo služil kot podrobna analiza kakovosti na koncu članka, videti dokaj preprosto brez dodatnega pribora. To je nekakšen zabojnik, v katerem se dno in robovi ogrevajo, da se ohranja določena temperatura v očalih, ki so v njem nameščene. Vsebuje lahko 8 kompletnih kozarcev naenkrat, vendar lahko po želji uporabite jedi, ki so primerne za vas v obsegu in velikosti. Glavna stvar je, da jo postavimo v tovarniško skledo jogurta. Notranja velikost kuhinjskega pomočnika je približno 30 * 14 centimetrov. V tem primeru so zunanje dimenzije, po specifikaciji proizvajalca, 215 * 335 * 160 milimetrov, kar na splošno omogoča, da v njem vidite kompaktno napravo, ki ne moti niti majhne kuhinje. Njegova teža hkrati doseže 32 kilogramov. Seveda je treba iz nerjavnega jekla, iz katerega je izdelano telo, nekje povezati en sam element. Ta sklep je skrbno skrit na hrbtu in zato ne udarja. Poleg tega se izvaja precej kakovostno, zato je možno, da se ne skrbi, da lahko skozi to vstopi znotraj majhnih razbitin in vlage. Dno jogurta je v celoti izdelano iz plastike. Na nogah so gumijaste blazinice, ki preprečujejo zdrsTako ste lahko prepričani, da ga ne boste ubili iz mize z netočnim gibanjem in da ga otrok ne bo mogel potegniti čez visečo vrvico. Vse to kaže, da je to najboljši jogurt, potem pa vsaj dober kandidat za ta naslov.

Krmiljenje in prikazovanje

Tudi otrok lahko upravlja nastavitev in vklopi jogurt. Konec koncev, za to uporabite le nekaj preprostih gumbov in indikator LED sedmih segmentov, ki prikazuje samo dve števki. Poleg tega je par v dobesednem pomenu - obstajajo samo dva gumba, in to je nastavitev časovnika in vklop /izklop ogrevanja. Vsi se s tem nevšečnostjo končajo.
Za začetek kuhanja je dovolj, da izberemo ustrezne recepte za jogurt, skladno s tem zmešamo sestavine v posodo, ga postavimo v posodo in nastavimo časovnik ob pravem času, nato pa zaženemo gumb. Nič več ni treba storiti, še vedno je treba čakati na zvočni signal, ki označuje konec kuhanja. Omeniti je treba, da je med nastavitvijo podprta tudi avdio podpora, zato boste vedno slišali, ali je tipka pritisnjena ali ne. Čeprav precej mehko delovanje gumbov, če sploh ni senzorično, zato ni potrebno, da bi se obenem posebej potrudili.

Značilnosti pokrova za očala

Pred kuhanjem, potem ko ste že pripravili mešanico in jo dali v skodelice za jogurt, nosijo posebne pokrove, namenjene ohranjanju svežine izdelka. So dovolj tesni, da povečajo čas shranjevanjaže pripravljen jogurt ali drug mlečni izdelek v hladilniku. Za udobje imajo na voljo še eno uporabno funkcijo, razen zamašitve vsebnika. Z obračanjem zgornjega plastičnega diska lahko nastavite datum izdelave jogurta, kot na proizvajalčevi tovarniški embalaži. To bo vedno nadzorovalo njegovo svežino brez ponovnega odpiranja pokrova in se prepričalo, da je izdelek pokvarjen. Datum je prikazan samo v obliki številke, nastavitev lune ni zagotovljena, ker so proizvodi mleka izdelki, ki so hitro pokvarjeni. Če želite, lahko kupite posamezne kozarce za Redmond RYM M5401 ali uporabite lastno steklenico, ki je primerna po velikosti.

Nekateri nasveti za kuhanje jogurta

Pomembno je vedeti, da mlečni izdelki, ki so neustrezno kuhani ali shranjeni v neustreznih okoljih, predstavljajo resno nevarnost, saj jih je lažje preprosto zastrupiti. Zato se morate držati več preprostih pravil, ki vam bodo pomagala vedno jesti visoko kakovostno mleko. Tudi ti nasveti vam bodo pomagali razumeti, kako izbrati jogurt, kar je pomembno vedeti pri izbiri in katere možnosti bodo specifične v vašem primeru.
 • Komponente uporabljajte samo od preverjenih proizvajalcev. To vključuje ravno mleko, kot tudi vse vrste kvasnih in aromatičnih dodatkov, ki se uporabljajo za izdelavo mešanic.
 • Osredotočite se na knjigo receptov, vendar se ne bojte eksperimentirati s kompozicijo, ki vam bo všeč in vašimdružino
 • Mlečnih proizvodov se ne sme porabiti po izteku veljavnosti sestavine, ki jo je navedel proizvajalec. Ponavadi je napisana na embalaži z kvasom. Da bi ustrezali dejanskemu stanju, vedno očistimo kozarce in nape z vrelo vodo in jih temeljito operemo, tako da na površini ne ostane nobena plast starega izdelka, narejena s pomočjo jogurta. Uvrstitev najboljših sestavin v vsako ljubico je vaša.
 • Če nameravate narediti nekaj kozarcev, je zmes lažje razredčiti v velikem vsebniku, nato pa jo zlijemo na manjšo posodo. Tako se bo izkazalo, da je bolj homogeno in razmerje razmerij bo celo.
 • Med kuhanjem ni priporočljivo preurediti jogurta, saj se mleko lahko razgradi na sestavine.
 • Končne izdelke je treba takoj očistiti v hladilniku. To ne bo samo podaljšalo njihovega roka uporabnosti, ampak tudi izboljšalo okus, ki ne bo mogel narediti samega Rdečega RYM M5401. Mleko se lahko doda tudi zaradi večje gostote in boljšega okusa končnega izdelka.
 • Z uporabo teh nasvetov lahko vedno pripravite okusen jogurt. Za zmanjšanje napak, po nakupu, takoj ko zapustite trgovino z gospodinjskimi aparati, pozorno preberite navodila za uporabo naprave. To ne bo le olajšalo njegove uporabe, temveč bo tudi podaljšalo življenjsko dobo in zaščitilo pred kritičnimi napakami, ko bo uporabljena.

  Električne specifikacije

  Glede porabe električne energijestroškov ni pretežko izračunati. Element, ki se uporablja za ogrevanje posode, kot tudi samodejno skupno porabo le 50 vatov na uro. Povprečen čas kuhanja za jogurt je 8-12 ur, kar pomeni, da skupni stroški za enkrat ne presegajo stroškov za 5 kilovatov električne energije. To je zelo dober pokazatelj za jogurt. Razvrstitev najboljših kuhinjskih aparatov pod parametrom varčevanja z energijo ni nedvomno pred takimi dobro znanimi blagovnimi znamkami, kot sta Cuisinart in Tefal. Da bi prihranili denar, je priporočljivo, da napolnite vseh 8 kozarcev, tako da območje ne miruje brez delovanja.

  Pozitivne povratne informacije o jogurtih

  Vse zgoraj navedeno je uradna informacija proizvajalca in, kot veste, razvijalec vedno potrjuje, da ima najboljši jogurt, vendar to ni vedno res. V tem primeru, da se ukvarjajo s tem, kar resnično verjamete, in zakaj ne, bo pomagalo povratne informacije od uporabnikov, ki so kupili napravo nekaj časa nazaj in so imeli priložnost, da ga test kvalitativno za skladnost z zahtevane lastnosti. Na njihovi podlagi je mogoče omeniti nekaj pozitivnih trenutkov, ki so posebej pogosto omenjeni:
 • Dobro deluje z nalogo. Ker so uporabniki zadovoljni, ima jogurt Redmond RYM M5401, ki ga pogosto najdemo na forumih, močan grelni element in dovolj ogrevalne temperature, da lahko pripravimo visoko kakovostne mlečne izdelke v razmeroma kratkem času. Glavna stvar je, da prej pripravite vse sestavinetoplotna obdelava, in jogartnitsa bo že opravljala svoje delo.
 • Komponente dobre kakovosti. Skodelice za jogurt in pokrov, ki so dobavljene z jogurtom, izdelane iz trajnih materialov. Steklo je odporno na udarce in na njem ni znakov izkoriščanja. Pokrovi so dovolj močni, plastika ne spremeni svojih lastnosti in nima neprijetnega vonja.
 • Prisotnost zvočnega signala. Med nastavitvijo in po zaključku programa zvočno obvestilo pomaga in olajša operacijo. Vedno lahko slišite, kdaj točno morate preurediti kozarce mlečnih izdelkov v hladilniku, in zagotovo veste, ali je gumb deloval ali ne.
 • Velik skupni volumen embalaže za kuhanje. Kot je navedeno zgoraj, lahko vsako steklo vsebuje do 180 ml tekočine. Tudi če jih ne napolnite do robov, lahko enkrat naredite več kot liter jogurta, kar je dober rezultat.
 • Privlačen in praktičen videz. Redmond RYM M5401, srebrna kovina, ki izgleda dobro in ne pokvari svoje podobe, je prejela tudi napise, oblekla visoko kakovostno barvo in se pri čiščenju ohišja ni izbrisala, kar mu omogoča, da se prilega v vsako notranjost, tudi v izjemno modernem slogu.
 • Prisotnost digitalnega zaslona. Prikazane informacije poenostavljajo nastavitev časovnika in omogočajo vključitev problema tudi za tiste, ki prvič uporabljajo napravo in niso prebrali navodil za uporabo. Poleg tega prikaže odštevanje oddo 1 ure, kar vam omogoča nadzor nad procesom.
 • Dober komplet s podrobno kuharsko knjigo o mlečnih izdelkih. Tudi če še nikoli niste poskušali kuhati domačega jogurta, z navodili v celotni brošuri taka operacija ne bo preveč zapletena.
 • Na splošno, kot je razvidno iz zgoraj omenjenih misli kupcev, je kuhinjski pomočnik zelo dobro izšel in postal priljubljen med uporabniki. Vendar pa obstajajo tudi številne negativne točke. Ko kupite napravo, morate razmisliti, ali ste pripravljeni z njimi.

  Negativni trenutki v pregledih

  Kot vsi drugi elektroniki, je jogurt Redmond RYM M5401 prejel ne le pozitivne ocene. Očitno ima svoje pomanjkljivosti. Za nekatere se zdi, da so kritični, drugi pa se sploh ne bodo trudili. Med njimi je mogoče omeniti najbolj priljubljeno, s katerim se sooča več kot en uporabnik in se ne more odpisati za eno samsko poroko.
 • Nekaterim uporabnikom ni bilo všeč zvočni signal. V nekaterih serijah je šibak, v drugih pa nima precej prijetnega zvoka, kar je bolj nadležno, kot da ima informativno funkcijo.
 • Vsi niso bili zadovoljni z dolžino celotnega električnega kabla. Za mnoge se je izkazalo, da je prekratek in da je moral uporabiti podaljške, ki niso izgledali povsem estetsko, v nekaterih primerih pa ni bilo povsem varno. Zamenjava je, kot pri večini vagonov, nemogoča, saj je priključena neposredno in ne preko posebnega priključka.
 • Najdaljši čas časovnika 12za nekatere recepte se je izkazalo, da ni dovolj. Bodite pozorni na to dejstvo, če nameravate kuhati nekaj "dolgo igranje". Kot možnost za rešitev problema - znova zaženite program ob pravem času po 12 urah.
 • Ni regulatorja temperature. Morda so se uporabniki, odvisno od okoliščin, občasno srečali z dejstvom, da se mešanica mleka preprosto pregreje, zaradi česar kuhanje ni delovalo pravilno.
 • To so vse slabosti, s katerimi se sooča večina. Če ne vidite resne težave v njih, potem lahko varno kupite to napravo.
  ​​

  Zaključek

  Zahvaljujoč temu članku zdaj veste, kako izbrati jogurt. Kaj je pomembno vedeti pri nakupu v trgovini? Bodite previdni, preverite celoten sklop in celovitost vseh predmetov in vaš nakup ne bo razočaral. Jogurtovo jed je odkritje za družine z majhnimi otroki, saj lahko pripravi otroško hrano, saj ve, katere komponente bo. Da, in če ste le ljubitelj mlečnih izdelkov, potem bo postal nepogrešljiv pomočnik in bo lahko prihranil denar družinskega proračuna na trden način. Glavna stvar pri izbiri, da se upošteva dejstvo, da ima tudi svoje slabosti in ne pričakujejo od njega preveč. Potem ga lahko popolnoma uživate in ne boste razočarani.

  Sorodne publikacije