Sredstvo za ogenj v Skyrim

Material v igri Skyrim ognjene soli ima številne aplikacije, ki bodo igralcu koristile. Do tega elementa lahko dostopate na več načinov, ki jih mora uporabnik vedeti. Članek vsebuje vse potrebne informacije iz tega vira.

Pridobivanje

Pri oblikovanju žanra RPG "Skyrim" spada požarna sol v kategorijo redkih surovin. Zato je verjetnost, da jo najdemo pri trgovcih, le 21 odstotkov, največje število pa ne bo več kot štiri vzorce. Vir je zelo verjetno v Medoviki, mestu Riftena, Middenu in posestvu Winterthur High Spire, Vaytranskem Kazan Arkadiji in številnih drugih znanih ustanovah. Najbolje je, da vedno preverjate trgovce v gostilnah in ponudnikih gostovanja v procesu pridobivanja materialov.


Učinki uporabe

Uporabniki se zanimajo, kje v požarni soli "Skyrim" so zaradi svojih lastnosti. Predmet zadostuje, da se nanaša na katerokoli vrsto hrane, jedo slano obrok in lik bo obdarjen z enim samim učinkom ali celo nekaj. To je najlažji način, da dobite zelo dobre navdušence. Če uporabnik preide igro na zahtevno raven, potem ne smete zamuditi takšnih možnosti izboljšav. Ob istem času, v nalogi "Bloat požara" za prehod zahteva tudi deset enot požarne soli. V "Skyrim", ob upoštevanju redkosti materiala, bodo morali porabiti veliko časa za izpolnitev pogojev. Nagrada za to nalogo bo impresivna količina zlata in zato zanemarjenapriložnost ni vredna. Kasneje se boste na drugih potovanjih soočili z razpoložljivostjo soli trgovcev, ki jih je mogoče kupiti.


Alkemija in goljufija

Požarna sol v igri "Skyrim" se uporablja tudi na področju izdelave napitkov. Med vsemi je pijača za povečanje zaščite pred mrazom, ognjem, za regeneracijo zdravja in čarovnije. To storite tako, da sol zmešate s potrebnimi sestavinami. Učinkovitost napitka bo sorazmerna s stopnjo spretnosti plemenitih kovin. Če nimate želje potovati po svetu in iskati vire trgovcev na zrnih, lahko preprosto vstopite v ekipo, da dobite to dokaj redko sestavino. Skozi konzolo vstopimo na ognjeno sol v "Skyrim". Najprej je standardni ukaz in identifikacijska koda 0003AD5E. S to metodo lahko dobite poljubno število virov brez omejitev, vnesite kodo je vredno tistih, ki želijo prihraniti čas, ki bo moral porabiti za iskanje.

Sorodne publikacije