Airgirls "Redmond": pregledi gospodinj

Sodobni proizvajalci si prizadevajo razširiti funkcionalnost različnih gospodinjskih aparatov. Redmond je v začetku leta 2015 uvedel univerzalni aerosol. Ta naprava je namenjena za uporabo s konvencionalnim loncem z več kotli. Kuhinjski pribor je v srednjem cenovnem segmentu, zato si ga lahko privošči skoraj vsakdo.

Splošne informacije

Naprava je izdelana v črni barvni barvi in ​​je opremljena s priročnim plastičnim svinčnikom, namenjenim za nošenje. V kompletu kuhinjskega pribora je proizvajalec vključeval:
 • zračno krilo;
 • nizka kovinska rešetka (? 19 x 2 cm);
 • visoka kovinska rešetka (? 19 x 6 cm);
 • nizka kovinska rešetka (? 16 x 2 cm);
 • klešče za odstranjevanje rešetke;
 • pokrov za pokrov;
 • Ilustrirana knjiga "20 receptov";
 • navodila za uporabo;
 • servisna knjiga.
 • Uporaba dveh mrež bo omogočala hkratno pripravo velikih delov izdelkov, posebna podpora pokrovu pa se uporablja za hlajenje ali shranjevanje same naprave.


  Misli uporabnikov o delovanju naprave

  Mnenja o aerosolu "Redmond" trdijo, da je kakovostna sestava naprave popolnoma skladna z njeno ceno. Plastika je pri mnogih kupcih naredila prijeten vtis. Med pomanjkljivostmi, lastniki opozarjajo na pomanjkanje sposobnosti "nazaj nazaj", ker zasnova ura mehanizem ne zagotavlja te funkcije.
  Nekateri uporabnikiPoroča se, da je težko nastaviti čas in temperaturo naprave na napravi. Lastniki airgirl "Redmond" (ocene o tem precej številnih) pravijo, da je to zelo neprijetno. Nastaviti morate potrebne parametre "na očesu". Pokrov zračnega krila "Redmond" RAG-241 ima radove ljubice, ki je pregleden in vam omogoča, da pregledate posodo, da bi razumeli stopnjo njene pripravljenosti. To zelo olajša delo. Postopek kuhanja ne zahteva prisotnosti uporabnika v kuhinji, vendar lastnik ne potrebuje pranja peči. To dejstvo še posebej uživajo uporabniki, kar potrjujejo številne pozitivne ocene.


  Aerogril "Redmond-241" napove glasen zvočni signal o koncu postopka. Kot glavne prednosti, uporabniki razlikujejo hitro kuhanje, majhnost naprave in možnost, da ne uporabljajo olja.

  Funkcije zračnega oprijema

  Aparatu je dodana popolna knjiga receptov. Vsebuje navodila po korakih in fotografije jedi, ki jih lahko pripravite v Redmond Airgunu. Povratne informacije uporabnika navajajo, da je treba napravo pred prvo uporabo zagnati v načinu samočiščenja. Takšna dejanja vam bodo omogočila, da se znebite "tehničnih" vonjav nove naprave. Za to je dovolj, da v posodo nalijemo vodo, dodamo detergent za pomivanje posode.
  Aerosol je treba ob vsaki uporabi obrisati z vlažno krpo. Lastniki poročajo, da se igra lahko pere tudi v pomivalnem stroju. Na napravi z največjo močjoporabi 700 vatov.

  Javno mnenje

  Za oblikovanje objektivnega mnenja je dovolj preučiti številne resnične ocene. Aerogril "Redmond", sodeč po njih, ima majhne dimenzije in nizko moč, ki vam omogoča, da prihranite elektriko. Nekateri ljudje niso imeli prvega časa, da bi meso kuhali popolnoma, ampak po nekaj dneh so se lastniki prilagodili značilnostim uporabe te naprave.
  Mnogi lastniki so zadovoljni s prevzemom Redmond-241 Airgirl. Nekateri komentarji kažejo, da ima ta naprava malo moči za izdelavo mesnih izdelkov. Veliko uporabnikov uživa v dejstvu, da je naprava idealna za poletne hišice, saj je pištola Redmond vsestranska. Ocene upoštevajte, da lahko hitro kuhamo ne le okusno meso, temveč tudi bujno torto.

  Uporabniške ocene

  Številne pripombe vsebujejo informacije o izjemnem udobju aerogirlov. Uporabniki ugotavljajo, da je naprava precej kakovostna in je čudovit dodatek multivartom. Med kuhanjem je skoraj brez kontaminacije, zato ga lahko preprosto obrišete z vlažno krpo.
  S to napravo lahko hitro pripravite vroče sendviče, klobase in zelenjavo na žaru, kar potrjuje številne preglede strank. Prav tako je aerogrill zelo enostaven za uporabo, saj je mehanika naprave intuitivna za vsakega lastnika. Ocene ugotavljajo, da je naprava v majhnih kuhinjah nenadomestljiva, saj ima v lastikompaktne velikosti. Mnogim uporabnikom je bila všeč posebna pečena rešetka, ki je priložena napravi. To vam omogoča, da kuhamo sočno in okusno meso v nekaj minutah. Naprava lahko uporablja celo otroka, zato je preprosta.

  Negativni odzivi

  Nekateri lastniki ugotavljajo, da je težko razlikovati med načini naprave na napravi. Mnenja pravijo, da je skledica zračne blazine zelo majhna, tako da lahko naenkrat kuhate največ 2 piščančji kepici. Uporabniki pravijo, da ima naprava nizko moč, zato deluje v načinu ogrevanja dlje časa. Negativne povratne informacije kažejo, da je kratek čas, ker je v mnogih ljudeh naprava v prvih dveh tednih prekinila. Nekateri lastniki naprave govorijo o visoki glasnosti, iz katere poteka kuhanje.

  Kratek sklep

  Aerogril Redmond RAG-241 je zanimiv kuhinjski aparat, za katerega je značilna ozka specializacija. Lahko postane dobra pomočnica za izvajanje pomožnih nalog in kuhanje majhnih porcij najrazličnejših jedi. Pri tem se iz multitoucha uporablja skleda, ki sama po sebi ne zavzema veliko prostora. Pri tem je naprava primerna za uporabo v majhnih družinah, ki si želijo prihraniti prostor v kuhinji. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da ta naprava ni primerna za velike posode. Razlog za to je dejstvo, da v lonec z več kotli ni veliko izdelkov. Aerogril je idealen za izdelavo sendvičev, kosov kosovmeso in perutnino.
  Ta člen vsebuje izčrpne informacije o Redmond Airgirls, pregledih in cenah, tako da bodo potencialni kupci lahko objektivno ocenili prednosti in slabosti te naprave. Zadovoljni uporabniki poročajo, da konkurentov v tem cenovnem razredu praktično ni. Mnogi opozarjajo na visoko kakovost montaže, zanesljivost in moč. Komentarji uporabnikov kažejo, da bo nakup te naprave zelo velik do novega leta.

  Sorodne publikacije