Kako namestiti žive ozadja: vse načine

Vsak uporabnik osebnega računalnika je vsaj enkrat hotel razširiti in okrasiti vmesnik, dodati barvite ikone, kazalce in spremeniti ohranjevalnik zaslona. Operacijski sistem Windows vam omogoča, da to ne storite samo s standardnimi sredstvi, temveč tudi s programi drugih proizvajalcev. Oglejmo si, kako namestiti žive ozadje in kateri programi bodo potrebni za to.

Vrste ozadij

Izbirate lahko med dvema različicama ohranjevalnikov zaslona, ​​ki jih želite videti na namizju - video, 3D animacija. V vsakem primeru boste morali uporabiti ločen pripomoček. Izbirate lahko iz okusa in koristi. Treba je opozoriti, da je najbolj priljubljena 3D ozadje, saj lahko video kot stalni ohranjevalnik zaslona rodi v nekaj urah, kot tudi močno obremeni vizije uporabnika. Kljub temu se obe različici obravnavata v nadaljevanju.


Videoboards

Portal za razvijalce Push Entertainment nam pomaga pri tej namestitvi. Pojdite na njihovo uradno spletno mesto push-entertainment.com in pojdite na razdelek Prenosi. V njej izberite prvo mesto in ponovno pritisnite gumb za prenos pred imenom PUSH Video Wallpaper. Pripomoček je popolnoma združljiv z operacijskimi sistemi "Winds 7" in novejšimi. Zaženite namestitveni program in sledite navodilom. Preden dokončate namestitev, lahko označite »Nastavi kot ohranjevalnik zaslona«, da hkrati namestite živo ozadje za ohranjevalnik zaslona. Na koncu kliknite gumb Dokončaj. Nato odprite zavihek sin omogočite ikono sistemske vrstice. To bo pripomočku omogočilo, da se izvaja v ozadju - brez tega videa ne bo prikazan. Odprite zavihek Glavni in takoj kliknite gumb za zagon, saj je privzeto v knjižnici samo en primer ohranjevalnika zaslona. Preusmerjeni boste na posebno spletno mesto galerije, kjer lahko izberete eno od tem, ki vam je všeč. Videoposnetek je naložen v formatu WMV. Z izbiro ustreznih videoposnetkov jih naložite na seznam predvajanja z gumbom Dodaj na seznam predvajanja.


Ustvarite lahko ločene sezname, upravljate predvajanje z ločenimi gumbi, nastavite žive ozadja za različna namizja in še več. Dodate lahko tudi videoposnetke tretjih oseb. Pred tem se prepričajte, da jih pretvorite v WMV format.

3D Wallpaper

Zdaj pa poglejmo, kako namestiti žive ozadje v obliki 3D animacije. To nam bo pomagalo pri razvijalcu Push Entertainment. Prav tako pojdite na spletno mesto s pomočjo zgornje povezave in odprite razdelek za prenos. Vsi elementi, ki so pod ozadjem PUSH Video so programi za namestitev in prilagajanje 3D animiranih ohranjevalnikov zaslona. Izberete lahko vodo, sneg, vesoljske predmete in še veliko več. Celoten seznam si lahko ogledate na spletnem mestu. Ko izberete možnost, kliknite Prenesi. Po namestitvi pladnja se prikaže ikona aplikacije. Kliknite nanjo in v meniju izberite Nastavitve. Tukaj lahko natančno prilagodite prikaz animacije po intenzivnosti, obliki, preglednosti, času in tako naprej.
Zdaj veste, kakonamestite žive ozadja na dva različna načina. Uporabite lahko tudi druge podobne programe. Vendar pa standardne zmogljivosti operacijskega sistema ne boste mogli "revitalizirati" namizja, tako da brez pomoči programske opreme tretjih oseb ne morete storiti.

Sorodne publikacije