"Adblock": kako onemogočiti, opis aplikacije

Varstvo podatkov na internetu ima pomembno vlogo za današnje uporabnike. Zelo priljubljena aplikacija, ki ščiti pred številnimi oglasi na spletu, je »Adblock«. Kako ga onemogočiti in uporabiti skupaj? Kakšne nasvete lahko uporabite v enem ali drugem primeru?

AdBlock je

Najprej morate razumeti, kakšno vrsto aplikacije se razpravlja. Kaj je AdBlock? Veliko uporabnikov se srečuje s to aplikacijo. Še posebej tisti, ki želijo zaščititi računalnik pred različnimi oglaševanjem in virusi.
AdBlock je blokator oglasov. Blokira oglasne pasice in ščiti pred virusi in vohunsko programsko opremo. Zelo uporabna aplikacija. Uporablja se v brskalnikih na računalniku. Jasno je, kaj predstavlja "Adblock". Kako ga onemogočiti v različnih brskalnikih? Kateri triki bodo pomagali uresničiti načrt v življenju? Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi.


"Yandex"

Pogosto uporabniki delajo z "Yandex. Browser". Ta aplikacija je namenjena brskanju po internetu. Običajno uporabniki aktivirajo AdBlock, da se izognejo stiku z oglasnimi pasicami. Včasih pa morate to zahtevo zavrniti iz več razlogov. Kako onemogočiti AdBlock v brskalniku Yandex? Za to boste morali slediti majhnim navodilom. Izgleda takole:
 • Zaženite "Yandex Browser".
 • Pojdite na nastavitve programa. Natančneje, uporabnik mora najti in klikniti na gumb s tremi vrsticami.
 • Poiščite postavko "Priloge".
 • Poiščite v meniju AdBlock.
 • Kliknite na ustreznoProgram vkljucite in zavrzite tako, da preklopno stikalo preklopite v položaj "Izklop".
 • To je enostavno in enostavno. Vtičnik AdBlock lahko začnete uporabljati kadarkoli na podoben način. Kako onemogočiti to aplikacijo v drugih brskalnikih? Kateri nasveti in triki vam bodo pomagali uresničiti svoj načrt?

  Opera

  Zdaj je jasno, kako onemogočiti AdBlock v Yandexu. Vendar vsi uporabniki ne delajo v tej aplikaciji. Precej priljubljena možnost je "Opera". To je drugi velik brskalnik, s katerim se lahko ukvarjate. Tudi v njem je AdBlock občasno nameščen. Kako onemogočiti ta vtičnik v »Operi«? Akcija je ponujena na enak način kot v primeru »Yandex. Browser«. Toda v tem primeru bodo navodila korak za korakom nekoliko drugačna.


  Natančneje, morate narediti naslednje:
 • Zaženite Opera.
 • Poiščite meni brskalnika. Kot v primeru Yandex, se nahaja v zgornjem desnem kotu.
 • Na seznamu pojdite na Extensions - Extension Manager.
 • Najdi "Adblock". Kako ga onemogočiti? Dovolj, da izberete ustrezno možnost v meniju dejanj. Če želite popolnoma odstraniti vtičnik, morate z aplikacijo klikniti na rdeči križ v kotu okna.
 • S pomočjo "vročih tipk" lahko bistveno skrajšate čas, ki ste ga porabili za delo z brskalnikom. Opera je pozvana, da pritisne Ctrl + Shift + E. Odpre se Upravitelj razširitev. Nato bomo morali ukrepati po predhodno predlaganem algoritmu. To je enostavno in enostavno! Google Chrome
  Google Chrome je najbolj priljubljen brskalnik za mnoge uporabnike. Priročnohitro in varno! Brskalnik vam omogoča delo z Googlovim računom in vsemi orodji znane družbe. Kljub temu pa tudi v njem včasih posegajo v "Adblock". V skladu s tem bi moral vsak uporabnik vedeti, kako ustaviti vtičnik. Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi.
  Kako onemogočiti Adblock v Chromiumu? To naredite tako:
 • Odprite v računalniku Google Chome. Priporočljivo je zapreti vse dodatne kartice, če obstajajo.
 • V zgornjem desnem kotu kliknite na tri točke, ki se nahajajo ena za drugo.
 • Odpre se dolg meni. V njej kliknite »Dodatki« - »Razširitve«.
 • Prikaže se meni z vsemi dodatki. V njej morate najti AdBlock in počistite polje poleg »Vključeno«.
 • Če se želite znebiti programa za vedno, kliknite na sliko smetnjaka blizu ustreznega čepa. Običajno je takšna operacija potrebna v prisotnosti drugega blokatorja oglasov. Zdaj je jasno, kakšen je AdBlock. Kako onemogočiti ta program, prav tako ni več skrivnost. Proučuje se proces odklopa v najbolj priljubljenih brskalnikih. Vsak uporabnik lahko izvede postopek. Samo nekaj minut - in lahko uživate v rezultatu!

  Sorodne publikacije