Program za komuniciranje prek interneta: pregled priljubljenih izdelkov

Današnji pregled predstavlja programe za komuniciranje prek interneta. Nekateri programi omogočajo samo pošiljanje in prejemanje besedilnih sporočil, drugi - za prilagajanje slik, zvoka in drugih - ter brezplačne klice.

WhatsApp
WhatsApp lahko imenujemo najbolj priljubljen sel. Baza podatkov o storitvah shranjuje več kot 450 milijonov računov. Najprej je bilo s pomočjo programa možno izmenjati slike, besedilna sporočila, zvočne posnetke. Po nakupu izdelka Zuckerberg v aplikaciji je postal na voljo za klice.


Program za komuniciranje preko interneta prek interneta ima naslednje prednosti:
 • so vse glavne funkcije popolnoma brezplačne;
 • kontakti so sinhronizirani s telefonskim imenikom v obeh smereh;
 • velika baza uporabnikov;
 • odsotnost pojavnih oken z oglaševanjem;
 • sposobnost posredovanja datotek različnih formatov;
 • video in avdio;
 • veliko število čustvenih simbolov in nalepk.
 • Registracija ne zahteva vnos velike količine informacij.
 • Med pomanjkljivostmi je tudi nezmožnost klicanja prek mobilnega omrežja. V prisotnosti takega funkcionalnega po nenačrtovani zaustavitvi interneta ne bi bilo treba preiti na drug program.

  Viber

  Viber - program za govorno komunikacijo prek interneta, pošiljanje besedilnih, video in avdio sporočil. Funkcionalni Viberpopolnoma ponovi WhatsUp. Osnova uporabnikovega sporočila je ogromna, vendar nižja v okviru WhatsUp. Zato je smiselno namestiti Viber v povezavi s programom WhatsUp ali ga uporabiti, če so vsi vaši prijatelji želeli ta program.


  Glavna prednost programa za druge je možnost, da pokliče celo neuporabnike, vendar je ta funkcija plačana. Namenjen je za pomoč pri shranjevanju klicev v drugo mesto ali državo. Viber deluje stabilno tudi na šibkih pametnih telefonih.

  Telegram

  Program za sporočanje prek internetnega telegrama je najmlajši izdelek med že opisanimi, pa tudi najbolj obetavnimi. Njegov razvijalec - Pavlo Durov. Sprva je bil obtožen plagiatorstva, saj je vmesnik programa zelo podoben WhatsApp. Vendar pa so bile koristi programa ena izmed najbolj priljubljenih v svojem sektorju. Vse poslane informacije so šifrirane, da se zaščiti pred prestrezanjem. Optimizacija kode je povečala hitrost prenosa datotek. Odstranjevanje sporočil iz pogovornih oken se ne pojavi samo v lokalnih dnevnikih. Informacije so v celoti izbrisane. Postane nedostopna vsem članom korespondence.
  Razvijalec navaja, da je vloga v sedanji obliki le vmesni proizvod, začetna točka. Po vseh izboljšavah se mora spremeniti v idealnega in popolnoma varnega selca. Slabosti vključujejo odsotnost ruskega jezika v dobavljeni distribuciji. Vendar pa je lokalizacija še vedno mogoča s pomočjo uradnikabot

  Facebook Messenger

  Kot je razvidno iz naslova, je Facebook Manager program za komuniciranje preko interneta od razvijalcev znane socialne mreže. Aplikacija je brezplačna. Za njegovo uporabo se morate vnaprej registrirati na Facebook strani, komunikacija je bila mogoča le z lastniki računa v tej družabni mreži.
  Danes lahko program tekmuje z velikani, kot sta WhatsApp in Viber - uporabniki se morda ne prijavijo za Facebook, preprosto vnesite svoje ime in telefonsko številko. Glavna prednost aplikacije je minimalizem. Ni odvečnih funkcij. Ta pristop ugodno vpliva na stabilnost in intenzivnost virov programa. Odhodi in zavese so izjemno redki, tudi na najšibkejših napravah.

  Snapchat

  Snapchat je program za komunikacijo preko interneta z nestandardno idejo. Branje sporočil v hitrem sporočilu se samodejno izbriše. Uporabnik nastavi časovnik pred pošiljanjem. Najdaljše trajanje informacij je 10 sekund. Besedila ni mogoče uporabiti v sporočilu, obvezno je pritrditi video ali fotografijo. Poleg tega vsebine ni mogoče vzeti iz tretjih virov. Posnemite videoposnetek ali fotografijo v realnem času. Slaba stran programa je postopek registracije. Poleg izpolnjevanja glavnega grafa mora uporabnik dokazati, da ni bot, tako da klikne na določene elemente slik. Strežniki se ne soočajo vedno z obremenitvami, zato pridejo sporočila z zamudo. Snapchatov spletni komunikacijski program bo privlačil tiste, ki iščejo izvirni pristopsporočil, vendar je malo verjetno, da bo primeren za vsakodnevno uporabo.

  Sorodne publikacije