Razširitev brskalnika: opis, koristi in ocene

Browsec je priročna in brezplačna razširitev VPN. Namesti v dveh klikih v katerem koli brskalniku. Ni vam treba izmisliti prijave z zapletenim geslom, potrditi pošto in pustiti prstne odtise. Pomaga obiti geo-lock in dostop do filmov, serijskih publikacij in računov na družabnih omrežjih.

Možnosti in koristi storitve

Razširitev Browsec šifrira promet prek varnega omrežja v oblaku. To ne omogoča spletnim kriminalcem pridobiti osebnih podatkov in, kar je najpomembneje, gesel za bančne račune. Uporabnik lahko prosto kupuje na spletu, dviguje denar, dela s Qiwi in Webmoney.


Kot posredniški strežnik razširitev Browsec spremeni IP in virtualno lokacijo v realnem času. To uporabniku omogoča, da obide zaklepanje in dostop do vsebin, spletnih platform in spletnih mest po vsem svetu. Mnenja o dodatku Browsec poudarjajo, da za razliko od drugih VPN, storitev praktično ne vpliva na hitrost. Če je omogočen proxy, je spletno ogledovanje videoposnetkov na voljo brez odlašanja s prenosom. Prav tako ni omejitev za brezplačen paket, za razliko od Tunnel Bear ali Hoxx. Še en plus je majhnost. Razširitev "tehta" le 244 MB in ne upočasni RAM-a. Edina pomanjkljivost pri periodičnem oglaševanju. Da se ga znebite, morate povezati premium različico za $ 299 na mesec.

Kako začeti z razširitvijo

Če želite namestiti razširitev Browsec v operacijski sistem Opera, morate izbrati meni razširitev Browser in nadzorni meni."Razširitev". V levem podoknu kliknite Dodaj razširitev. V oknu poiščite v zgornjem desnem kotu vrstice "Išči dodatke" in vnesite angleške črke Browsec. Ko se odpre stran z razširitvijo, kliknite »Dodaj v Opera«.


Googlovi uporabniki se morajo v brskalnik Chrome prijaviti prek iskalnika ali uporabiti meni naprednih nastavitev. To storite tako, da izberete »Dodaj posebne funkcije«. V oknu poiščite »Shrani iskanje«, vnesite ime razširitve in kliknite »Namesti«. Za Browsecov brskalnik Yandex je razširitev Browsec nameščena prek spletne trgovine, tako kot pri Googlu. Mobilna različica za iOS in Android je na voljo na trgih Play Market, App Store in na uradni strani browsec.com.

Varno brskanje

Browsec Extensions je orodje za anonimno brskanje po internetu. Ampak nič ni znano o lokaciji centralnega urada ali ustvarjalcev. Obstaja samo spletna stran in informacije, ki so ruski proxy strežnik v lasti Browsec LLC. Komuniciranje z družbo poteka samo po elektronski pošti. V pravem paranoidu lahko pride do sumov, da storitev sledi zgodovini brskalnika in ga brez sramu prodaja tretjim osebam. In jih je mogoče razumeti. Zgodovina VPN Hola vam daje popolno pravico do skrbi. Toda Browsec je dokazal, da mu je mogoče zaupati. V širitvi je že več kot 3 milijone zadovoljnih uporabnikov. Več kot 20 tisoč ljudi je delo službe ocenilo kot "odlično". V storitvi Google Play je ocena razširitve 452 zvezdic.

Sorodne publikacije