Kako obnoviti kartice Chromium: Navodila

Google Chrome je ime priljubljenega in zelo uporabniku prijaznega internetnega brskalnika. Vendar mora biti sposoben delati. Uporabnik novice morda ne pozna osnovnih operacij, močno poenostavi brskanje po internetu. Na primer, o operacijah odprtih strani. Nato bomo skušali ugotoviti, kako obnoviti kartice Chromium. Katere razvojne možnosti imate? In na splošno je mogoče obnoviti zaprte strani. Da bi razumeli vse to in ne samo lahko celo predšolski otroci. Zato nobena posebna težava s temo ne bi smela biti nikomur.

Opis

Kartice Chromy lahko ponastavite, vendar ne vedno. O tem se pogovorimo malo kasneje. Prvi korak je seznanitev z omenjenim elementom za upravljanje. Kartica je stran, odprta v spletnem brskalniku. Lahko je aktivna (trenutno gledana) in neaktivna (odprta v brskalniku, vendar ni vidna). Kartice lahko shranite med zaznamke. Brez raziskane komponente je nemogoče brskati po mreži.


Včasih je treba obnoviti to postavko. In to ne vedo vsi. Kako odprem prej zaprte zavihke?

Prvi sprejem - funkcionalni meni

Kako obnoviti zavihke v Google Chromium? Za obvladovanje te vrste nalog lahko uporabnik drugače.
Prva metoda je uporaba funkcionalnega menija brskalnika. Kako ga uporabljati? Samo sledite naslednjim korakom:
 • Kliknite na PCM Chrome v vrstici z zavihki.
 • Izberite v spustnem meniju "Odpri"
 • V tem koraku se bo vrnila zadnja zaprta stran.Ponovna uporaba funkcije bo obnovila drugi zaprti zavihek, itd. Pomembno: sprejem deluje samo v eni (trenutni) seji.

  Drugi sprejem - meni "Nedavno zaprto"

  Obnovitev izbrisanih zavihkov "Chromy" je na voljo na različne načine. Drug pristop k reševanju naloge je delo v meniju "Nedavno zaprte strani", ki je na voljo v vsakem internetnem brskalniku.


  Biti hiter Če želite biti prepričani o tem nadzoru, morate:
 • Kliknite na gumb, ki je odgovoren za odpiranje glavnega menija Google Chroma in se nahaja na desni strani zaslona poleg naslovne vrstice.
 • Na seznamu se pomaknite na kazalec »Zgodovina«.
 • Raziščite meni "Nedavno zaprto"
 • Kliknite na stran, ki jo želite odpreti
 • To je to. Pogosto ta meni prikaže 8 zaprtih zavihkov. To je zelo priročna metoda!

  Sprejem tretji - zgodovina v brskalniku

  Kako obnoviti zavihke v Google Chromium? Nekateri uporabniki raje uporabljajo nestandardne možnosti za reševanje naloge. Uporabite lahko na primer zgodovino brskalnika. Pomaga, da se uporabnik vrne na že obiskane strani. In ne nujno v isti seji.
  Če želite obnoviti zavihke Chromium iz zgodovine, potrebujete:
 • Odprite glavni meni internetnega brskalnika.
 • Premaknite kazalec nad napisom »Zgodovina«.
 • Kliknite na vrstico "Zgodovina" v oknu poleg menija.
 • Vse, kar zdaj ostaja, je pregledati strani, ki so bile pregledane, in klikniti na zanimanje uporabnika za spletno mesto. Spletna storitev bo odprta brez veliko dela.
  Pomembno: To možnost uporabljajo mnogi uporabniki. Posredno se imenuje obnovitev zavihkov.

  Sprejem četrti - tipkovnica za pomoč

  Kako obnoviti stare kartice "Chromy"? Bolje je, da to zgodovino uporabite za obiskane strani. Potem bo uporabnik lahko raziskal celoten seznam spletnih mest, odprtih v brskalniku. Obstaja hitra metoda za obnovitev zavihkov. Ima veliko povpraševanje uporabnikov, zlasti tistih, ki potrebujejo hitro delo v brskalniku. Gre za uporabo vročih tipk. Pomagajo odpreti, zapreti in obnoviti strani v spletnem brskalniku. Uporabnik mora pritisniti Ctrl + Shift + T za obnovitev zavihkov Chromium. Odpre se zadnja zaprta stran s ponavljajočo uporabo kombinacije - overdrive itd.

  Ko metode ne delujejo

  Obnovitev zavihkov "Chromy", kot je bilo že omenjeno, ne more biti vedno. Obstajajo situacije, v katerih se ni mogoče spopasti z nalogo. In v vsakem primeru jih je treba zapomniti.
  Trenutno navedene tehnike ne bodo delovale v celoti ali deloma, če:
 • je oseba zaključila sejo v brskalniku;
 • uporabnik deluje v nevidnem ali inkognito načinu;
 • V brskalniku je onemogočena možnost shranjevanja zgodovine obiskanih strani.
 • V drugih primerih je preučevani problem precej resničen. Inmogoče ga lahko celo otrok obvladuje. Katero metodo uporabite v praksi? Vsakdo ga sam rešuje. Če želite hitro izbrisati izbrisane kartice Chromium, vam bo pomagala kombinacija vročih tipk. V nasprotnem primeru lahko v zgodovini iščete zanimive strani. Ni več variant razvoja dogodkov in ne more biti. Predlagana navodila veljajo do danes.

  Sorodne publikacije