Bridgestone Dueler H /P Sport pnevmatike: pregledi

Vsak voznik, glede na izkušnje, ve, koliko točk je odvisna od kakovosti avtomobilske gume. Zagotavlja varnost med vožnjo lahko zmanjša porabo goriva in poveča udobje s krmilno na naslednjo stopnjo. V primeru križancev in terenskih vozil so te številke še pomembnejše. Današnji pregled je predani pnevmatike Bridgestone Dueler H /P Sport, ki so bili razviti in testirani za uporabo v visoke napetosti. Vzemimo značilnosti, ki jih določi proizvajalec, in jih nato primerjati z dejanskimi mnenj voznikov, ki so imeli priložnost preizkusiti model na svoje avtomobile za nekaj časa. Ta pristop vam bo omogočil, da dobite čim bolj resnične in popolne informacije.

Namen

Prvi razvijalec poskuša tržiti model, ki bi izpolnjujejo vse sodobne standarde za uporabo v visoko razvitih avtomobilov povečala moč. Ti vključujejo SUV in kretnice, ki imajo velik navor in večjo težo od običajnih "lahka vozila" in limuzine Premium pametnih zmogljivih motorjev.

Apply pnevmatik Bridgestone Dueler H /P Sport lahko in na konvencionalnih avtomobilov, vendar boste samo plačati za priložnosti, ki koristijo preprosto nima. Bolj prožna in čvrsta gume spojina kombinirati z večjo kabel od standardnih lahko ustvari neprijeten občutek pri vožnji na neravnih površinah. ČepravSprva je bila guma zamišljena kot poletna možnost, pod določenimi pogoji pa se lahko uporablja za vse leto. To je omogočila posebna konstrukcija tekalne plasti, ki je namenjena varnemu prehodu brez prehodov. O tem bomo govorili malo kasneje.

Država proizvajalka

Znano je, da je veliko stvari na Japonskem model kakovosti in trajnosti. In očitno v primeru avtomobilske gume to ni izjema. Skrbno spremljanje v celotnem proizvodnem procesu, preverjanje transportnih proizvodov, kot tudi uporaba sodobne tehnologije na vseh stopnjah razvoja in proizvodnje zagotavljajo odličen rezultat. Torej, če se osredotočite na državo izvora te ali tiste stvari, vam bo Bridgestone Dueler H /P Sport 235 * 65 zagotovo zadovoljila.

Značilnosti konstrukcije tekalne plasti

Ker je proizvajalec predvsem želel sprostiti gumo, ki je primerna za poletni čas, je zaščitnik Bridgestone Dueler H /P Sport 235 * 55 dobil značilnost risanja tega letnega časa, ki omogoča varčevanje z gorivom in maksimalno zmanjša koeficient kotalnega upora. Na sredini je neprekinjen trak z majhnimi vstavki z različnih strani. Njegova naloga je vzdrževati stabilnost tečaja med vožnjo po avtocesti z vsemi premazi pri visoki hitrosti. Omogoča tudi odpravljanje odstopanj, povezanih z premagovanjem majhnih ovir na cestah, kot so kamni ali majhne jame. Desno in levo od njega sta dva traka enake širine, ločena po dolžinimajhne vzdolžne lamele. Imajo podobno nalogo, vendar ponujajo dodatne priložnosti. Tako lahko majhni rezalni robovi, ki nastanejo na stičišču posameznih blokov, bistveno povečajo dinamične lastnosti pnevmatike, izboljšajo oprijem na površini in zmanjšajo dolžino zavore, zlasti pri zasilnem zaviranju z blokiranjem vseh koles.
Vzdolžni odseki so razporejeni v različnih smereh, kar omogoča učinkovito uporabo robov, ne glede na to, na kateri strani je v tem trenutku uporabljena največja vztrajnostna sila. Na ramenih so bile ojačane posamezne bloke z majhnimi pravokotnimi odprtinami. Ta pristop je omogočil, da je bila pnevmatika Bridgestone Dueler H /P Sport vodena med vožnjo v ovinkih ali drugih manevrov s hitrim gibanjem. Omogočila je tudi okrepitev stranskih delov, kar je pozitivno vplivalo na dolgo življenjsko dobo pnevmatike zaradi večje odpornosti kosov in lukenj zaradi netočnega parkiranja vzdolž robnika ali v drugih podobnih situacijah. Na splošno se je vzorec tekalne plasti, ki so ga oblikovalci oblikovali s pomočjo računalniških programov in je bil preizkušen v trenutnih razmerah med testiranjem v ekstremnih razmerah, izkazal za precej agresiven, vendar hkrati maksimalno funkcionalen. To bo zanimalo tiste, ki poskušajo ohraniti harmoničen videz celotnega avtomobila.

Miselni sistem lamel

Pomembno vlogo imajo lamele, ki med seboj ločujejo bloke tekalne plasti,rob in učinkovito vožnjo vode iz naležne ploskve delovne površine relaciji kolesa. Zaradi njih ste lahko prepričani, da je vozilo opremljeno z Bridgestone Dueler H /P Sport runflat ostanejo obvladljive tudi v močnem dežju. Podobna funkcija, da so pri vožnji po makadamskih cestah. Pri tem ni pomembno, da so sestavljena iz peska ali oprati rassыpchastoho spolzka glino - priložnost, da se zatakne bo minimalen, in potovanje bo tako varna, kot na asfaltno cesto. Glavna stvar - ne poskušajte lyhachyty in krši zakone fizike - poskrbimo za vse ostalo je "inteligenten" gume. Vse glavne enote dolžine razdeljen široke pasove, ki so sposobni, da zadrži vodo v času, ko se kolo skozi luže. Zaradi trakovi v stranskih blokov, večina jih bo pustil prostor sklopko, je razpadel. Ta pristop je privedlo do gume resnično univerzalni, in ne za povečanje porabe goriva, zmanjšanje števila delovnih rob na minimum in povečanje največje kontaktne površine s cestiščem.
Rezanje blokov na strani nadaljuje po delovni površini. Ta je zasnovan tako, da poveča oprijem ob odhodu skladbo na makadamski poti. Taka metoda se uporablja na zimskih pnevmatik, vendar tam stranski bloki so večje in večje. Jakost pnevmatike Bridgestone Dueler H /P Ostalo 225 * 55 se doda tudi točke, saj je nevarnost stranskega pestiča bistveno zmanjša.

Izbira

Kot je znano, je najbolje, da sledimo upravljanje proizvajalca naizbira velikosti pnevmatik za vaš avto. V nasprotnem primeru lahko izgubite dinamično zmogljivost in zmanjšate prometno varnost tako, da izberete manj gume, kot se zahteva po tehnični dokumentaciji, ali pa se soočite s problemom, ki ga bodo robovi izkrivili pri manevrih zaščitnih elementov. Da bi se temu izognili, je proizvajalec poskrbel za čim več velikosti. Izberete lahko gumo z notranjim premerom od 15 do 22 palcev, kar je dober pokazatelj in zagotavlja zmožnost, da dokončate kakršen koli SUV ali crossover. Za vsak premer je določena velikost in širina delovne površine pnevmatike. Voznikom je na voljo skoraj dvesto različnih različic, med katerimi bo verjetno ustrezen. Glede na priljubljenost blagovne znamke, ste lahko prepričani, da bo vrsta Bridgestone Dueler H /P Sport, ki je potrebna na policah, ki so vam najbližje, na voljo ali pa bo v skrajnem primeru dostavljena čim prej po naročilu.

Značilnosti uporabe za vse letne čase

Pri nakupu gume lahko opazite, da se lahko uporabi, kot je že omenjeno, kadar koli v letu. Ne smemo pozabiti, da je gumijasta zmes, ki se uporablja za njeno izdelavo, precej toga. To nakazuje, da bo v hudi mrazu izgubil svoje značilnosti. Torej, ko temperatura ledu v kombinaciji z nizko temperaturo zunaj krovu, učinkovitost iz njegovega delovanja zmanjša na nič. Zato proizvajalec priporoča uporabo Bridgestone Dueler H /P Sport prizimski čas samo v tistih regijah, kjer so zime pogosto blage, in kot padavine prevladujejo dežja in minimalni sneg in led. Z vodo se zruši veliko, vendar za gibanje na zamrznjeni poti praktično ne ustreza. Če se boste odločili za uporabo v takšnih pogojih, boste morali izvajati povečano previdnost, saj bodo lastnosti močno padle.

Varnost v gibanju

Če pogledate oznake, lahko vidite, da je ta guma, čeprav je sposobna upravljati terensko vožnjo, zasnovana za vožnjo po visokih hitrostih po dobrih cestah. Med takšnim gibanjem je varnost in odzivnost pri upravljanju vedno na prvem mestu. Za doseganje teh kazalnikov je proizvajalec izvedel vrsto testov, ki so prinesli pozitivne rezultate in omogočili izpopolnitev gume z uporabo sodobne tehnologije. Njegova sestava tako vključuje silicijevo kislino. Ta kemični element vam omogoča bistveno povečanje trdnosti gume. Torej, če letite v resno oviro na hitrosti, ne morete skrbeti, da bo pnevmatika poškodovana ali celo poka. Seveda lahko pride do preboja, ki je povezan s posebnostmi situacije, vendar s tem ne bo izrednih razmer. Drugi vidik varnosti, ki smo ga že omenili, je briljantno obnašanje Bridgestone Dueler H /P Sport 98H na cesti, napolnjeni z vodo. Prispeva ne le k vzorcu tekalne plasti, temveč tudi do samega materiala, iz katerega je izdelana delovna površina. Gumijasti silicijev dioksid, kot da se lepi na površino ceste, ustvarja zanesljiv stik in ne dovoljuje avtomobilu, da dobi negativni učinek akvaplaninga.Tudi med ostrim hitenjem v globoko lužo. Predpona Sport, ki jo lahko vidite v naslovu, ni samo nastavljena. Ona pravi, da je bila guma namenjena za hitro vožnjo. Poleg povečanja moči je bilo opravljeno ogromno delo, povezano z razvojem sistema stabilnosti deviznega tečaja, kar je povzročilo tri osrednje pasove. Povprečje jih zagotavlja enostavno gibanje pri vožnji na majhni oviri. Ostala dva povečata vodljivost pri zavijanju pri visoki hitrosti. Vse to v kombinaciji vam daje priložnost, da ne skrbi ničesar, in samo uživajo udobje vožnje. Še en plus, ki je povezan tudi z varnostjo, je skoraj popolna odsotnost hrupa in vibracij v Bridgestone Dueler H /P Sport. To je zagotovljeno z minimalnim številom rezalnih robov, ki lahko povzročijo te neprijetne učinke med vožnjo. Kako to vpliva na varnostna vprašanja? Pomanjkanje dražilnih dejavnikov omogoča vozniku, da se manj zmede in se bolj osredotoči na gibanje in na cesto, kar edinstveno poveča varnost gibanja in zmanjša draženje, kar je izredno negativen trenutek.

Glavne prednosti gume na podlagi uradnih podatkov

Čas je, da na kratko navedemo pozitivne točke, ki jih je izpostavil proizvajalec, da jih nato primerjamo s podatki, pridobljenimi z analizo vozniških pregledov o tem modelu. Glavne znamenitosti podjetja Bridgestone Dueler H /P Sport 215 * 65 so:
 • uporaba silicijeve kisline za povečanje moči in izboljšanje učinkovitostigumena zmes;
 • Dobro zasnovan in estetsko lep dezen tekalne plasti;
 • možnost univerzalne uporabe gume za terenski promet in za hitro vožnjo po asfaltnih tirih;
 • veliko število standardnih velikosti, med katerimi lahko vsak voznik najde primeren za svoj avto.
 • To so točke, ki jih japonska družba poudarja v svojih oglaševalskih akcijah. Zdaj pa se obrnemo na vozniške preglede in poglejmo dejansko sliko, da dokončno sklepamo o nakupu te precej poceni gume. Začnimo, kot vedno, z dobrim.

  Pozitivne povratne informacije uporabnikov

  Mnenja voznikov o tem modelu so precej sporna, zaradi česar je težko določiti, kateri kazalniki se lahko štejejo za pozitivne in obratno. Torej, vzorčenje natanko tistih trenutkov, katerih ideja v večini primerov konvergira. Med glavnimi pozitivnimi odtenki, ki so bili poudarjeni v pregledih pnevmatik Bridgestone Dueler H /P Sport, je naslednje:
 • Odlična vodljivost na asfaltnih tirih. Mnogi uporabniki poudarjajo, da ne glede na hitrost (tudi pri znatnem presežku hitrega načina, ki ga dovoljujejo prometna pravila), ostaja popolno zaupanje v zanesljivost oprijema s površino in upravljanje ni zapleteno.
 • Dobra odpornost na poškodbe. Tudi pri agresivnem slogu vožnje je možnost preluknjanja ali rezanja pnevmatike minimalna in je posledica nižje kakovosti cest.
 • Visoka odpornost na akvaplaning. Proizvajalec ni lagal, trdijo, da je ta guma preprosto zasnovan za vožnjo v dežju. Ne glede na globino lužine in količino vode na površini asfalta med težkim tušem, ste lahko prepričani, da stroj ne bo "plaval".
 • Prijeten videz. Številni uporabniki v svojih ocenah Bridgestone Dueler H /P Sport ugotavljajo, da je dezen tekalne plasti omogočil boljši strani, da spremeni videz svojih avtomobilov.
 • Bočne stene visoke trdnosti. Ta trenutek je zelo koristen, če se načrtuje, da bo guma delovala v urbanem okolju. Tudi pri neuspešnem parkiranju z drgnjenjem zlomljene zavese pnevmatika v nobenem primeru ne bo poškodovana.
 • To so glavne pozitivne značilnosti tega gumijastega modela. Vendar, preden ga kupite, bi bilo lepo, da se seznanijo z minuse, ki, žal, ne toliko.

  Negativni trenutki, ki temeljijo na pregledih voznikov.

  Med pregledi so uporabniki imeli prostor za jezo. Vplivajo na najrazličnejše vidike izkoriščanja. Tu je nekaj izmed tistih, ki so omenjene v ocenah Bridgestone Dueler H /P Sport:
 • Slabo ravnanje s tlemi. Karkoli je bilo, vendar pomanjkanje jasnih rezalnih robov negativno vpliva na vožnjo po makadamskih cestah. Zato je treba paziti, da se ne zagozdite, na primer na mokri spolzki travi.
 • Visoka stopnja brenčanja. Guma ima poseben nizkofrekvenčni hrup. Nekateri vozniki tega ne slišijo, a večina se nagiba k temuproizvajalec se ni uspel znebiti dražilnega dejavnika, ki pogosto ne prihrani niti dobre izolacije hrupa.
 • Visoka stopnja obrabe. Ob agresivni vožnji, kljub dokaj togemu gumijastemu zmesu, so pnevmatike Bridgestone Dueler H /P Sport hitre. Vendar pa je v čast proizvajalca, je treba dodati, da se pojavi enakomerno po vsej površini, ki je vsaj majhen, vendar plus.
 • Dokaj visoka cena. Nekateri vozniki menijo, da je glede na zgoraj navedene slabosti strošek tega modela precej napihnjen.
 • Sklep

  Kot je razvidno iz analize pregledov, ima ta guma pozitivne in negativne strani. Nakup Bridgestone Dueler H /P Sport R18 zase si bo še določil samo vi. Če se večinoma premikate po asfaltiranih cestah in ga ne nameravate uporabiti za vožnjo po snegu, bo ta možnost za vas ena najboljših. Za vožnjo na tleh, morda, je vredno izbrati drug, bolj primeren model.

  Sorodne publikacije