Kako izvedeti preostanek prometa na MTS. Opis metod in njihovih značilnosti

Zdaj, ko mobilni operaterji aktivno opuščajo neomejene tarifne načrte, je vprašanje nadzora trenutne tarife za internetni promet še posebej pereče. Večina internetnih virov je nasičenih z različnimi multimedijskimi vsebinami, medtem ko niso vse optimizirane za mobilne naprave. Zaradi tega se uporabniki zatečejo k različnim trikom pri poskusih shranjevanja dragocenih megabajtov, vendar so stroški še vedno visoki. Paketi overlimita so po vrednosti primerljivi z naročniško tarifo za sam tarifni načrt, z veliko manjšo količino prometa. Naročnikom MTS, ki se želijo izogniti prekoračitvi omejitve in potrebi po priključitvi dodatnih paketov, obstaja več načinov za nadzor izgubljenega prometa. Vsi so precej preprosti, zato je odkrivanje preostalega prometa na MTS ponavadi enostavno.


USSD ukazi

Preverjanje bilance prometa v MTS poteka s štirimi ukazi:
 • * 107 #, zažene primitivni USSD meni, kjer je internetni element označen s številko 1. Z izbiranjem in pritiskom na klicno tipko boste potrebovali počakajte na ustrezno sporočilo SMS z informacijami o razpoložljivem prometu.
 • * 217 # predvideva prejemanje podobnega sporočila brez dodatnih ukrepov s strani naročnika, vendar je trenutno ta storitev nestabilna: v večini primerov po prejemu tega ukaza naročnik prejme sporočilo "Poiščite bilanco prometa na ustrezen način
 • * 100 * 1 # - ukaz, ki ga lahko uporabljajo naročniki, ki uporabljajo tarife brez naročnine
 • * 100 * 2 # - Pristop. tisti, ki so presegli mejo in priključili enega od paketov prometa. Položaj na takšnem paketu se bo odražal v prejetem sporočilu.
 • Sporočilo SMS

  Da bi na ta način izvedeli bilanco prometa, morate poslati SMS z besedilom "?" (brez narekovajev) na kratko številko 5340. Potem bo naročnikov telefon prejel sporočilo "Imate na voljo 12 GB prometa. Velja do 01012018 00:00 Največja hitrost."


  Osebni račun

  Ta storitev vam bo omogočila, da ugotovite preostali promet na številki MTS in izvedete vse operacije s tarifnim načrtom in jih zagotovi operater storitev. Za dostop do LC morate obiskati uradno MTS stran, vnesti telefonsko številko in geslo v posebna polja, nato pa pregledati antispam in vnesti potrditveno kodo, poslano na napravo. Ko je pooblastilo končano, se bo preostanek prometa prikazal takoj, ko bo naložena stran. Tisti, ki jih zanima število razpoložljivih internetnih paketov iz dodatnih paketov, morajo klikniti na povezavo "Paketi" v "Tarifah in storitvah", nato izberite "Prikaži trenutno stanje".

  Moja aplikacija MTS

  Ta metoda je na voljo lastnikom naprav na podlagi operacijskih sistemov Android in iOS. Brezplačen prenos aplikacije "My MTS" je na voljo v uradnih trgovinah aplikacij obeh platform. Po namestitvi programa se lahko spoznaš preostanek prometa na MTS,ravnotežje, preostale minute in SMS na glavni strani. V drugem, funkcionalnost programa je skoraj enaka osebni pisarni na mestu MTS, kot če bi ga uporabili iz mobilne naprave je veliko bolj priročno: vmesnik prilagojen za tablete in pametne telefone je zelo lakoničen, medtem ko ne na račun funkcionalne.
  Preverjanje prometa iz tabličnega računalnika
  Za številne tablice so zgornja navodila zelo pomembna, vendar veliko število teh naprav nima modulov za glasovne klice in zato nimajo podpore telefonske tipkovnice: ukaz USSD za klicanje samo ne bo uspelo. Poleg tega so nekateri tarifni načrti, ki so posebej namenjeni tablicam, onemogočili sprejemanje in pošiljanje SMS-ov. V tem primeru USSD ukazi ne bodo delovali, ker temeljijo na storitvi kratkih sporočil. V skladu s tem lahko ostanek MTS prometa najdete na tablicah brez telefonskega modula na naslednje načine:
 • Moja aplikacija MTS.
 • "Osebna omarica" ​​na lokaciji.
 • S pripomočkom, ki lahko upravlja ukaz USSD. Upoštevati je treba, da ta metoda ne bo delovala na vseh napravah.
 • Preverjanje prometa na mobilnem modemu

  Ločeno je skupina za prenosne naprave in osebne računalnike - mobilne modeme. Kljub precej velik obseg prometa, ki na tarife za modeme (na primer, MTS-Connect), da bi izvedeli bilanco prometa bo še vedno odveč.
  Seveda, nihče ne prekinja, da bi iz modema vstavil sedem karticpošljite na telefon in pošljite isto SMS sporočilo, vendar je to, da se to zgodi, milo rečeno, neprijetno. Zato je bila zmožnost preverjanja prometa vgrajena v modemski vmesnik nadzornega programa. Odvisno od modela naprave in različice programske opreme se lahko metode razlikujejo: nekatere pripomočke vam omogočajo, da ugotovite preostanek MTS-modemskega prometa z istim imenom, v drugi organizirani podpori za virtualno tipkovnico, s katero morate USSD ukaz ali sporočilo poslati brez težav. Poleg tega bo osebna pisarna na spletnem mestu odgovorila tudi na vprašanje, ki ga zanima naročnik.

  Kontaktiranje operaterja

  Prav tako lahko ugotovite količino prometa, ki je na voljo prek klica operaterja 0890. Toda ta metoda je običajno povezana s precej dolgim ​​čakanjem na odgovor.

  Sorodne publikacije