Meizu, slušalke. Opis modela HD50

Vsak dan se vedno več proizvajalcev ukvarja z ustvarjanjem slušalk. Podjetje Meizu se je resno lotilo tega vprašanja in v celoti izpolnilo pričakovanja vseh potencialnih kupcev. Slušalke Meizu HD50 takoj po sprostitvi so postale priljubljene na trgu avdio. Model je nastal kot odgovor na "Pistons" iz "zapriseženega prijatelja" Xiaomi. In to ni nič slabše od kitajskega legendarnega proizvajalca slušalk. Videz HD50 je res impresiven. Zvok ne vključuje profesionalnega predvajanja, ampak za rednega poslušalca je na visoki ravni. Cena je zelo demokratična - ne presega 59 $. Članek opisuje funkcije, kot tudi vse nianse te naprave.
Slušalke Meizu HD50: specifikacije

Slušalke dinamičnega tipa, 40 mm. Naprava je neenakomerna. Obseg sevanih frekvenc je standardni - od 20 do 20 tisoč Hz. Občutljivost mikrofona je 45 dB. Naprava Meizu je slušalka z maso 230 gramov, občutljivost pa je 106 dB. Impedanca - 32 ohmov. Kabel - izmenično. Njegova dolžina je 12 metrov. Nameščena je slušalka s tremi gumbi. Vtič - 35 mm.

Naprava in dodatki

V zadnjih nekaj letih so oblikovalci Meizu izboljšali svoje spretnosti pakiranja. Slušalke so na voljo v kakovostnem paketu, ki ga je težko nenamerno deformirati. Poligrafija na visoki ravni je užitek za gledanje. Če odprete pokrovček škatle, lahko vidite, kaj je vključeno: ohišje, v katerem se nahaja naprava, kabel za njih z vgrajeno slušalko, adapter za 63mm, kot tudi adapter za mono (32 mm). Slednji se uporablja na letalih.Videz

Kitajskemu proizvajalcu je uspelo ustvariti popolno obliko. Navzven bodo slušalke HD50 lahko tekmovale s katerokoli napravo, ki je del povsem drugačnega cenovnega razreda. Logotip se odlično prilega dizajnu. Zasnova ni brez čar: design je narejen iz aluminija. Obstajajo kromirani vložki in radialni vzorec. Kabel izmenično, enosmerno. Izgleda precej dostojno in navdihuje zaupanje. Slušalke so izvedene v eni slogovni smeri.

Zvok v slušalkah Meizu HD50

Pred prvim poslušanjem je priporočljivo ogrevati slušalke. Trajalo bi približno 2 dni. Podatki o slušalkah bodo koristili le temu postopku. Ni vredno igrati klasičnega "hrupa", temveč težjo glasbo, vsaj alternativni rock. To bo vplivalo na ton slušalk, ki ga bodo rahlo spremenili. Krmilo je rahlo zasenčeno, bas je dobro slišati. Poudarek na slednjem ne presega. Dovolj je, da poslušate zelo močne pesmi, toda pesmi v pop stilu se ne pokvarijo. Povprečne frekvence so dobre. Če še vedno ne pazite na ceno, se pretresejo moteče oči. Spreminjajo ton reprodukcije pihalnih instrumentov. Poleg tega je rahlo prižgan. Omogoča vam predvajanje melodij brez napenjanja ušes. Na splošno je za njeno ceno zvok visok, in vse vrste obroči so odveč.

Sklepne ugotovitve

V skladu s pregledi se je ta model povečal za 100%Ugled Meizu. Slušalke so zasnovane za poslušanje glasbe iz telefonov ali tablet. To je logično in v celoti predvideno. Impedanca je 32 ohmov, kar je popolnoma združljivo z vsemi celičnimi napravami. Mikrofon deluje pravilno, druga oseba dobro sliši. Na splošno je bilo podjetje Meizu zelo uspešno. Slušalke so se zatekle in se hitro umaknile s polic. Naprava je elegantna in kar je najpomembnejše - zanesljiva. V svoji cenovni kategoriji jih lahko dejansko imenujemo skoraj najboljše. Te slušalke je mogoče priporočiti vsaki osebi, ki v prostem času rad posluša glasbo, za avdiofile pa varianta ni najboljša. Če se bo prihodnji proizvajalec na Bližnjem vzhodu odločil za izboljšanje kakovosti zvoka, bo naprava lahko zahtevala še več uspeha.

Sorodne publikacije