Kaj je odjemalec FTP in kako ga uporabljati

Očitno ni nič spremenilo ljudi kot informacije. Bolj kot so obveščeni prebivalci, varnejša je država in zavedanje, do opozorila o bližajoči se katastrofi itd. Glavna stvar je, da informacije ne samo da lahko rešujejo življenja, temveč jih tudi izboljšujejo. Predstavljajte si svojo resnico, če ni bilo knjig, kot tudi pisanja. Da, to je kamena doba. Na srečo, vse to je samo fantazija o amaterski distopiji, ker živimo v XXI stoletju - informacijski dobi, a vse zahvaljujoč željam računalnikov, med katerimi je tudi znani FTP odjemalec. V tem članku bomo podrobno preučili, kaj je to, kje se uporablja in zakaj je bilo ustvarjeno. Članek je priporočljiv za začetnike za uporabnike operacijskega sistema Windows.


Kaj je FTP odjemalec

Za začetek morate ugotoviti, kaj so te informacije v računalniškem svetu. Če sledite definiciji, potem se pri prenosu katerega koli znaka prekodira v heksadecimalni sistem številk, saj lahko za nas shrani veliko več vrednosti kot standardno decimalno mesto. Razlika je v tem, da se po 9 črkah latinske abecede pomaknemo do F, katerega vrednost je 16. Poleg tega se podatkom dodajo posebne tipke, da se razume, kje je začetek črte, njegova sredina in konec, kakor tudi tehnologija, prek katere se prenaša signal - to je najpomembnejša stvar. Ena najboljših možnosti za protokol FTP je protokol za prenos datotek, ki je transportni protokol za podatke. Zakaj ga potrebujete?Če je računalnik za prenos določeno zaporedje bitov, kako je pri njih? Torej, to je tisto, kar so protokoli ustvarili, so priročen in kompakten informacij oddaja, in nato znova prenese na bolj ali manj človeški obliki.


FTP-Stranke se pogosto uporablja za ustvarjanje oblak skladiščenja, vendar le za domačo uporabo, kot so podatki procesa lahko enostavno povežete tretjim osebam. Podjetja, ki uporabljajo različico podatkov dajalnika in dekoder - FTPS. V naslednjem delu članka vam bomo povedali, kako namestiti protokol odjemalca prevoza na vaš osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows 10.

Če želite ustvariti svoj FTP-odjemalec za Windows 10

Najprej moramo posodobiti na najnovejšo različico Windows 10. prav tako, če ste ne uporabljajo, morate najprej končno narediti brez nje, ker se operacijski sistem lahko onemogočili nekatere parametre, na katerih delujejo s FTP lahko zelo prepelice. Če je vse v redu, nato pa preberite spodnja navodila.
Vgradnja navodila FTP:
 • Vključite brskalnik in prenesti programa FileZilla na uradni spletni strani projekta. Ne priporočamo tem z različnimi ogledali.
 • Po prenosu začeti postopek namestitve programske opreme na računalniku, je priporočljivo, da vozi C
 • Vključite program. Zdaj še povezati določen strežnik, da najprej nastavite ime gostitelja, uporabniško ime, geslo in vrata, če je potrebno. Če želite ustvariti strežnika FTP, priporočamo nakup oblakavtomobil, in na njem ga že poganjajo, ker strežnik potrebuje stalen dostop do interneta.
 • Namestitev na starejše različice OS

  Če vprašate, ali bo FTP odjemalec z XP deloval, bomo takoj rekli. Sama FileZilla je opremljena s popolnoma odprto programsko opremo, ki navadnim uporabnikom omogoča, da jo prilagodijo različnim operacijskim sistemom, tudi za Windows XP. Če nimate najnovejše različice, vam priporočamo, da posodobite operacijski sistem ali najdete različico FileZilla o izdaji za leto 2009, potem pa bo vsekakor deloval.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kaj je odjemalec FTP. Če ste začetnik programerja in imate prijatelje s klicem, vam priporočamo, da zgradite svoj FTP strežnik, saj lahko prek njega zelo hitro in enostavno prenesete datoteke.

  Sorodne publikacije