TV v belem ohišju - pregled, funkcije, poglede in ocene

Standardna barva televizorja je črna, največ siva ali črna. Prilega se v vsako notranjost in vsestransko. Vendar pa je eleganten televizor v belem ohišju eksotična različica, ki jo redko najdemo v apartmajih. Nepopularnost svetlih barv za take naprave je posledica dejstva, da ni primerna za vse prostore. Ta članek predstavlja kratek pregled najbolj priljubljenih modelov televizorjev v belem ohišju, poglejmo njihove vrste in značilnosti.

Katera soba je primerna bela

Televizijska bela tehnika je primerna za prostore, ki so opremljeni v enakih barvah:
 • kuhinja;
 • dnevna soba;
 • preddverje in hotelske sobe;
 • kavarne in dvorane za zabavo.
 • Pri načrtovanju nakupa televizorja v belem ohišju ne pozabite, da bi morali biti drugi aparati in pohištvo usklajeni z barvo. Odličen videz črno-sivih predmetov, ki so kontrastni s svetlimi toni in jih izolirajo. Belo mehko pohištvo, pletene stole in prozorne robnike vam omogočajo, da ustvarite posebno marshmallow, svetlo ozračje.


  Zelo organski videz, prilagojen počitku in mirnemu, svetlemu tonu v spalnici ali drugem prostoru, namenjenem spanju. V kopalnici bela tehnika izgleda originalno v kombinaciji z mozaikom ali gladko ploščico.

  Samsung UE32J4710AK

  "Samsung 32" TV v belem ohišju bo zagotovo združil vse vaše družinske člane na večernem ogledu v dnevni sobi. ŠirokoVidni koti se lahko prilagajajo tudi v najbolj oddaljenih kotih prostora. Sprejemnik DVB-T2 oddaja digitalno televizijo brez dodatnih konstant.


  Matrika z visoko ločljivostjo 1366x768, ki jo dopolnjujejo značilnosti blagovne znamke, vas popelje v svet s svetlimi barvami. Barvna tehnologija Clear Motion Rate je odgovorna za realističen prenos barv. Zaradi izginotja nekaterih pomembnih področij je dosežena globina slike. Gladka prehodnost in visok kontrast barv sta ohranjena v dinamičnih prizorih.
  S povezavo televizorja z internetom dobite širok dostop do zabavnih vsebin, iger, družabnih omrežij itd. S pomočjo vmesnikov HDMI in USB lahko priključite vse zunanje naprave. V svojih pregledih, kupci klic prednosti tega modela - dober zvok in kakovost, nizko ceno, dobro oblikovanje, enostavno prilagajanje, svetlo sliko. Minusi vključujejo šibko pametno, dolg prenos videa in blok na žici, kot je prenosni računalnik.

  Led TV v belem ohišju

  Revolucionarna Philips 40PFS6719 /12 Pametna LED z visoko ločljivostjo Full HD z osvetljenim Ambilightom bo pomagal narediti vsak trenutek ogleda nepozaben. Izjemno tanek okvir, veliko funkcij, prefinjeno oblikovanje in čista bela barva vas bodo nedvomno navdušili. Nagrajena tehnologija Digital Natural Motion izboljšuje sliko, zmanjšuje tresenje, zagotavlja dinamično gladkost in šokanten sijaj.
  Aplikacija MyRemote omogoča preprosto prenašanje vsebine na televizijo s pametno napravo, gledanje digitalnih televizijskih prenosov na tabličnem računalniku in ogled.program televizijskih programov, iskanje in ogled programa.
  Drug velik dodatek Philipsu je bila aplikacija za televizijo v oblaku, ki nenehno širi svojo funkcionalnost. S to funkcijo lahko hitro in enostavno delite izbrano vsebino in si jo ogledate na velikem zaslonu. Cenili boste intelektualne zmogljivosti tega modela - gledanje filmov, videoposnetkov in iger ter preteklih predstavitev vaših najljubših televizijskih kanalov.

  LCD TV

  Mystery MTV-1929LT2 je LED televizor v belem ohišju z 19-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1366x768 slikovnih pik. Ta model predstavlja kombinacijo širokega izbora uporabnih funkcij z visoko kakovostnimi slikami. Vidni kot 170 stopinj vam omogoča gledanje televizorja, ne samo pred njim, temveč tudi izbiro primerne lokacije, ne glede na lokacijo naprave.
  Ustvarjanje bolj uporabne televizije omogoča prisotnost različnih vmesnikov v tem modelu. S priključkom HDMI lahko priključite prenosni računalnik ali igralno konzolo. Prisotnost vrat USB vam omogoča predvajanje videa, gledanje fotografije ali poslušanje najljubše glasbe iz izmenljivih medijev. Skupna moč vgrajenih zvočnikov 10 W ustvarja močne posebne učinke pri reprodukciji čistega zvoka. Elegantni model televizorja v belem ohišju Mystery MTV1929LT2 bo odlična dopolnitev notranjosti in razvedrilo vaš prosti čas.

  Brezhibna slika iz LG 32LJ519U

  Majhen televizor, ki je odličen za spalnico ali majhno dnevno sobo. Lahko jo uporabite tudidacha Zaslon s HD ločljivostjo ustreza očesu z jasno, svetlo, kontrastno sliko. Vgrajene igre so dodaten bonus in zanimiva lastnost tega 32-palčnega TV modela v beli škatli.
  Številne tehnologije, ki izboljšujejo slike, ki jih nudijo razvijalci, in uravnavajo svetlost in nasičenost slike. In tudi prilagodite barvno reprodukcijo tako, da je vsaka barva čim bolj naravna. Ta model vključuje tehnologijo virtualnega prostorskega zvoka, ki zvok ustvarja realistično in bogato. Na televizor lahko povežete medije in zunanje naprave za predvajanje fotografij in videoposnetkov na zaslonu. Priključki USB vam omogočajo uporabo flash pogonov in zunanjih trdih diskov. HDMI vmesnik poveže igralno konzolo, DVD predvajalnik, medtem ko prenaša visoko kakovosten zvok in video v enem kablu.

  Kakovost brez kompromisov Samsung UE43M5513AU

  Ta televizor Samsung v belem ohišju podpira tehnologijo PurColour, ki močno poveča število barv, ki jih je mogoče predvajati v primerjavi z drugimi ploščami s tekočimi kristali. Povečuje podrobnost slike, kar vam omogoča, da razmislite tudi o najboljših razlikah v odtenkih. Funkcija Micro Dimming Pro ustvarja efekt volumna, ki ločuje sredino in ospredje od ozadja z lokalnim zatemnitvijo.
  S tehnologijo prostorskega zvoka se gledalec počuti kot pravi udeleženec, ki se odvija na zaslonu dogodka. TV je opremljen z zmogljivimi zvočniki, ki so nameščeni v resonančnikamere Posebne učinke v filmih naredijo bolj impresivne in jasno reproducirajo nizke frekvence. Naprava normalizira parametre barvne nasičenosti, kontrasta in svetlosti, obdeluje vhodni signal. Poleg tega samodejno prilagodi videoposnetke z nizko ločljivostjo in odstrani ovire. Sistem samodejnega gibanja Plus pospešuje hitre premike in spreminjanje kotov z dodajanjem vmesnih okvirjev dinamičnim prizorom. Televizor podpira pametne funkcije in brezžično internetno povezavo. Operacijski sistem omogoča hiter dostop do aplikacij, različnih spletnih mest in spletnih oddajnih storitev. Omogoča tudi predvajanje večpredstavnostnih datotek in televizijskih oddaj z zunanjega trdega diska. V napravi lahko izmenjujete informacije z računalniki in pametnimi telefoni, ki so povezani z omrežjem Wi-Fi.

  LG TV v belem ohišju

  LG 43LJ519V je od razvijalcev prejel zmogljiv grafični procesor, ki obdeluje vhodni signal v realnem času in izboljšuje kakovost slike. Ne dopušča videza nenaravnih odtenkov, hkrati pa optimizira stopnjo kontrasta in svetlosti ter odpravlja ovire in druge motnje. Vsebuje tudi nizko ločljivostno sliko in funkcijo samodejne povečave, ki bo vaše stare filme naredila zelo udobne. Zvočni sistem Virtual Surround zagotavlja realističen zvok in gledalce popolnoma potopi v primeru iger in filmov. Zaradi enakomerne porazdelitve valov v prostoru se ustvari učinek okolice z zvočnimi viri. Funkcija Clear Voice aktivira glasOseba postane jasnejša s povečanjem glasnosti in čiščenjem hrupa ozadja. Lastnosti:
 • Vgrajene igre - V meniju naprave lahko uporabnik najde originalne igre za enega ali več udeležencev, ki podpirajo upravljanje s pomočjo specializiranih kontrolerjev ali standardne konzole.
 • Večfunkcionalnost - TV podpira povezavo analognih in digitalnih virov signalov, na primer računalnikov, igralnih konzol in predvajalnikov Blu-ray, ki imajo vhod HDMI. Samodejno lahko predvajate večpredstavnostne datoteke iz izmenljivih medijev.
 • V svojih pregledih tega modela lastniki govorijo o odličnem oblikovanju in jasni sliki. Šteje se, da je to najbolj optimalna varianta za dnevno sobo v razmerju "cena-kakovost". Tudi zelo zadovoljen z zasnovo belega primera, velikost diagonale in kakovost slike.

  Velika Samsung UE55M5510AU

  Samsung TV v belem ohišju z zaslonom, katerega ločljivost ustreza standardu Full HD. V tem modelu so razvijalci izvajali veliko število tehnologij, ki so namenjene izboljšanju slike in zvoka. Zahvaljujoč tehnologiji Auto Depth Enhancer, slika postane bolj kontrastna in zagotavlja dodatno globino. S tehnologijo PurColour barve izgledajo čim bolj naravno. TV uporablja tudi algoritem, ki analizira vsebino in odstrani hrup. Slika na zaslonu postane čistejša, brez popačenja.
  Za ogled videoposnetkov na zaslonu s spletnih virov lahko televizor preprosto povežete z internetom. Lahko se povežete z vašimmobilne naprave za prenos njihove vsebine z velikega zaslona. Smart Hub ima vmesnik za upravljanje naprednih funkcij, ki je preprost za uporabo. Funkcija ConnectShare Movie omogoča predvajanje na izmenljivih medijih in filmih na TV zaslonu.

  Sorodne publikacije