Goljufije na Punkillerju: Daj Daniel priložnost!

Med silami svetlobe in teme je odločilna bitka in glavni junak Daniel ni imel sreče. Daniel je običajen grešnik, vendar njegove vrline niso bile dovolj za raj, ampak grehe v pekel. Prišel je v prostor med rajem in peklom. Zasnovan za večni obstoj med dvema lučema, sklene sporazum z enim od angelov. Pogoji transakcije so neverjetni. Z njimi boste pomagali kodirati Pankiller ali dolg prehod igre. Daniel nikoli prej ni prejel takšne moči. Ekipa konzole mu bo omogočila izpolnjevanje pogojev za neverjetno pogodbo.


Generals of Darkness forces

Kaj se zgodi s tistimi, ki pošiljajo vojake na smrt? Umirajo in padejo v pekel. Vendar pa tudi tam ni dovoljeno raztrositi tako dragocenega osebja. Včeraj grešniki, ki gredo skozi krog pekla, učijo generale teme in se odpravijo po stopnicah kamnoloma. Daniel mora osvojiti štiri generale teme in ubiti najtemnejšega! Lucifer je nezadovoljen s to vrsto stvari in naredi vse, da Daniel ne bi izpolnil svojega poslanstva. Igralec se uporablja v podobi Daniela in skozi celotne horde vojakov demonske vojske doseže cilj. Težko je. Ni vsakdo želi porabiti toliko časa za odvečno oživljanje. Kode na Pancillerju lahko pomagajo Danielu in igralcu. Nesmrtnost, neskončno strelivo, ves arzenal orožja in celo sposobnost Boga bo pomagal Danielu. Aktiviranje vsega preprosto ni mogoče. To je nepošteno do nasprotnikov. VseZmožnost se lahko aktivira z ukaznimi konzolami, imenovanimi za enostavno zaznavanje goljufij, kod za Pankiller.


Sile smrti

Daniel je preprost smrtnik. Sploh ni izjemen. Ne želi se sočutiti ali doživeti. Torej ni bilo dovolj za pekel grehov. Seveda njene skromne sile niso dovolj, da bi osvojile ducat navadnih demonov. Orožje, čeprav mu daje možnosti, vendar se ne izenačujejo. Vendar pa kode za Punkiller rešujejo vse težave. Daniel ni dolžan sprejeti vseh Božjih sposobnosti. Enostavno naredite sebe nesmrtno. Sploh ni težko. Igralec mora odpreti konzolo in vstopiti v eno izmed ekip.

Rešitev za neuspeh

Ukazi ukazne mize niso tako majhni. Vsak od njih je resnično darilo za Danielovo zgubo. To je njegovo odrešenje. Kode za igro Punkiller so razdeljene na dovoljene in nedopustne. Prva olajša igro, drugi pa jo razbijejo.
Da bi olajšal trpljenje Daniela, mora igralec vstopiti: \ t
  • PKGOLD: Več zlata!
  • PKWEAPONS: Cel arzenal v žepu.
  • PKGOD: Sposobnost Boga.
  • PKDEMON: Danes je Daniel tudi demon.
  • Sorodne publikacije